Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CartofRomanesc

Member
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About CartofRomanesc

  • Birthday 10/13/1991

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sibiu

Contact Methods

  • Skype
    kira.withoutl

Previous Fields

  • Real name
    Florin

CartofRomanesc's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

1

Reputation

  1. Nick:Cartofu Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : - Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://s13.postimg.org/q01o3105z/3823337.jpg Tema (In caz ca nu exista o imagine) Text:As dori sa scrie unde se poate Cartofu si mai jos b-zone.ro sau cum credeti ca-i mai ok. Dimensiuni:Optima. Alte precizari:Va rog din suflet sa-mi faceti ,sunt 0 la photoshop.Stiu ca n-am 50 de posturi dar totusi am nevoie de avatar.Multumesc anticipat.
  2. Nick:wicKD Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar + Semnatura Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : Nu am mai facut cerere pana acum. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/KgYHVA6(Daca se poate sa o maresti putin ,pentru a ajunge la dimensiunile optime ale forumului ,si ceva efecte adaugate de tine. Tema (In caz ca nu exista o imagine): http://imgur.com/QsUkWum( La aceasta as dori la fel ,niste efecte ok adaugate de tine ,orice crezi ca se potriveste). Text: Pe avatar sa scrie wicKD si b-zone undeva daca mai e loc. Dimensiuni:La avatar te rog sa le optimizezi tu cat crezi ca e perfect pentru forum.La semnatura ti-am scris in paranteza. Alte precizari:Multumesc anticipat !
  3. - Nick-ul tau:wicKD - Prenume:Florin - Varsta:24 - Locatia:Sibiu - Ocupatie:Consilier juridic - Jocul(rile) preferat(e):SA:MP ,CS:GO , TF2 , LOL - Hobby-urile tale:Gamingul ,cititul,fotbalul. - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte):Sunt ambitios ,gata sa tintesc intotdeauna spre cele mai inalte scopuri pentru a lovi succesul din plin.Sunt un vanator de scopuri pe lumea asta si nu mi-as putea imagina viata traind ca un minimalist,vreau cam totul si trag tare.Pe langa asta sunt pregatit sa va fac o viata mai buna pe RPG4 prin toata experienta pe care am acumulat-o pe samp de-a lungul timpului.Sper sa ne distram. - De unde ai aflat de B-Zone Community?:De la niste prieteni ,demult ,dar nu jucasem..cred ca acum 5 ani. - Alte precizari?:Sunteti tari,sper sa facem o echipa buna.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.