Jump to content

ConSecinTe

Member
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About ConSecinTe

  • Birthday 01/20/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Lugoj

Previous Fields

  • Real name
    Eduard

Recent Profile Visitors

216 profile views

ConSecinTe's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. ConSecinTe

    Nici eu nu mai inteleg.. La mine e off de 2 zile..
  2. ConSecinTe

    E bug.. au mai fost cazuri la nu stiu ce player chiar si la mine cand am jucat tekkit pe serverul vechi, el avea probleme cu energy condenser, vroia sa il sparga si nu mergea iar energy condenser-ul era al lui.. Vom astepta sa vedem ce zice kaZep.
  3. ConSecinTe

    Mersi pentru ajutor!
  4. ConSecinTe

    Gametrack are refresh rate la nush cate minute.. deaia apare inca on, de cat timp e picat serverul?
  5. ConSecinTe

    Acum reinstalez tekkit.. nu stiu ce poate avea. Credeam ca serverul e picat:)).. Mda ... cand intru pe client imi pica netu, si cand ies revine:|
  6. ConSecinTe

    Voua va merge serverul? Mie imi este picat de vreo 2 ore si imi apare ca e off in client. Pe gametrack vad ca e on incontinu..
  7. ConSecinTe

    Armurile de redmatter nu au nimic. Tot ce tine de distrugerea terenului este banat, trebuie kazep sa faca o optiune la server pentru quarry si itemele ce modifica pamantul. Bafta!
  8. ConSecinTe

    Nu stiu..
  9. ConSecinTe

    Sigur a luat launcheru pus de kazep? Daca da, dai properties -> Compatibility -> si bifezi "disable virtual themes"
  10. ConSecinTe

    OMG e clar..
  11. ConSecinTe

    nici noi nu avem de unde stii Evghin Apollo, va zic eu care e problema.. sunt buti pe server care fac masinarii cu timere setate la 0.200:| au cate 3-4 masinarii in acelasi loc cu timere setate asa, sau cei cu engine le lasa acolo fara sa mai intre vreo 2 zile pe server si e clar.. iasa prin tevi la greu blocuri.. vi se pare normal sa nu fie lag? (asta e 80%) si mai sunt multe posibilitati de a fi lag..
  12. ConSecinTe

    dap, am incercat tot.. acum l-am facut.. i-am dat un restore deafult la video setting si vad ca merge.. nu stiu ce legatura are asta cu alea dar merge.. merge pe single, pe server nu am apucat sa vad pt ca e picat.. sper sa mearga si pe server, am reinstalat jocu si sters din %appdata% am incercat toate modalitatile si nu a mers.. se pare ca cu un restore a mers:-?? multumesc amandurora pentru ajutorul acordat!
  13. ConSecinTe

    Il am fullscreen.. si acum 5 ore a mers:( deodata ma trezesc ca sunt numa 9 pagini, scriu lamp si imi da numa cele de pe minecraft normal, ma duc la un chest ma uit sa vad numele lampului si scrie unnamed.. l-am si reinstalat si tot asa este...
  14. ConSecinTe

    De ce atunci cand apas tasta E imi apar doar 9 pagini acolo in dreapta??
  15. ConSecinTe

    Este super tare ca baga Tekkit:x o mai fost serveru odata tekkit si i-a mers super bine, dar pe atunci avea host slabut.. Tekkitu-l este mult mai usor ca si mc normal:)) daca stii cum, faci un stack de diamante intr-un min:)) e mai misto, poti sa iti faci casa super fayn, iti trebuie energie:) ,poti zbura e super tare;) intrati pe google si cautati tutoriale despre tekkit sau chiar si wikipedia daca stiti engleza:). Eu unul sper sa ramana asa.. acuma.. fiecare cu parerea lui:)).. Va urez bafta! GuessWho iti dau si tie dreptate.. vom vedea acum daca va fii lag sau nu..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.