Jump to content

ReTroactiV

Member
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

About ReTroactiV

  • Birthday 01/20/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Cluj-Napoca

Previous Fields

  • Real name
    Joe

ReTroactiV's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

0

Reputation

  1. a 11-a , acum trec pe a 12-a
  2. Nickname Pe Forum : ReTroactiV Varsta Dumneavoastra : 18 Cate ore petreceti la scoala : depinde de zi, 5 - 7
  3. Liceul Teoretic "Lucian Blaga", Cluj-Napoca. Filologie bilingv, tocmai am terminat clasa a 11-a. 8 ore de engleza, pregatire ptr cambridge. Clasa mea 8 baieti , 19 fete. Franceza-> cea mai grea materie si desigur teza la latina. Va astept in Blaga pe cei din cluj :>
  4. Nume : Joe Varsta : 18 Ce nota ai luat la testul de sanatate ? : 8 Cum ti se pare ideea : Interesanta
  5. ReTroactiV

    Fructele

    Iubesc absolut orice fruct. Banane, portocale, mandarine, mere, pere, prune, kiwi, cirese, visine, corcoduse, gref, pepene verde/galben, etc. Sunt foarte sanatoase si trebuie consumate zilnic.
  6. ReTroactiV

    BodyBuilding

    am fost la sala si lucram toate grupele de muschi. ce nu e bine, e sa le combini in asa fel incat sa te obosesti si sa nu le lucrezi bine, de exemplu: biceps+triceps+piept. Cel mai bine e sa consulti un antrenor, el stie sa te ghideze in asa fel incat sa si lucrezi bine si sa nu te stresezi ca un copil ce baga naposim si alte prostii ca sa fie umflat dar nu are pic de forta.
  7. Sprite, Heineken, Timisoreana, aproape orice fel de energizant, si orice fel de vin. Jack Daniels, Teachers, Stalinskaya,
  8. Dus odata sau de doua ori pe zi, depinde. Spalat pe maini inainte de a manca, si de fiecare data cand vin de afara. Spalat pe dinti de 3 ori pe zi.
  9. eu port de la 2 ani ochelari, si mi se pare ca cel mai mult se strica in fata calculatorului si a televizorului. Dar sunt diferite tratamente si operatii mai nou, cu laser, care te pot scapa de probleme desi sunt foarte costisitoare.
  10. ReTroactiV

    Mancarea

    Nu am un orar anume, dar micul dejun e cel mai sanatos ( asa se spune). Iar asa zisa poveste cum ca daca mananci dupa ora 18:00, te ingrasi Este un mit pentru mine.
  11. Apa plata. apa minerala poate cauza nisip la rinichi!
  12. Felul I: Ciorba de burta cu smantana si ardeu iute Felul II: Piure de cartofi cu sos si carne( de preferat de porc/ gratare) Desert: Inghetata facuta in casa, de capsuni cu spuma.
  13. 1. Venetica 2. Counter-Strike 1.6 3. Rise Of nations 4. Warcraft III - Frozen Throne 5. Quake III - Arena
  14. Te simti bine cand cresti si vezi ca iti creste armata, si cand ai ajuns sus esti atacat din toate partile.
  15. Foarte tare jocu!!! Trebuie sa il luati neaparat, este si pe filelist.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.