Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

sebb27

Member
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About sebb27

  • Birthday 06/27/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Buzau

Previous Fields

  • Real name
    Sebi
  • RPG Nickname
    sebb

Contact Methods

  • Instagram
    sbirmn

Recent Profile Visitors

888 profile views

sebb27's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

17

Reputation

  1. Nick: Puiu_Alin Level: 59 Vârstă (reală): 27 Sex (real): masculin Vechime pe server: 9 ani !!! RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie? Nu Motivul pentru care doresc să fiu Primar: In primul rand as vrea sa ma prezint, ma cheama Puiu Alin, sunt din orasul Bucuresti si joc pe b-zone din anul 2009. In toti acesti ani, am fost in cateva factiuni unde am legat prietenii si am continuat sa tin legatura si sa imi ajut prietenii! Imi doresc sa fiu primar deoarece, consider ca am mare experienta pe aceasta comunitate, imi place sa socializez si sa imi ajut aproapele. Sunt un tip corect, serios, imi place sa fiu in centrul atentiei si imi place sa ajut pe cei aflati la nevoie. Oricand puteti conta pe mine! Ce intenționez să fac pentru jucători: Pentru jucatori intentionez sa: ii ajut pe cei care au nevoie sa ii indrum pe drumul cel bun, si sa le ofer sprijin neconditionat. Taxa va fi de 1$ , voi organiza zilnic relatii cu publicul, adica in mare parte voi vorbi cu fiecare jucator in parte ( ma refer la cei de level mic) adica incepatorii, vor putea veni la primarie pentru sprijin! Ii voi invata tainele jocului si ii voi invata in primul rand cum sa isi castige banii!
  2. Nickname: Puiu_Alin Rank: 5 Culoare voastra:MARO 0
  3. Nick: Puiu_Alin Rank: 4 Nick-ul reclamatului: Stefan_Rednic Level-ul reclamatului: 8 MyStats bar a reclamatului: Descriere: DM Dovezi: http://imgur.com/a/sSeZI
  4. - Nume: Puiu_Alin - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Interviu Special - Numele celorlalți participanți (dacă există): Roden - RPG Bar al participanților: - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Alte precizări: Astept live-ul.
  5. Eu sunt la serviciu. Ce sa facem bine!!! Cu raportul cu getgift. Ma mir ca nu am avut raport optional zilele astea.
  6. Salut dragi colegi, sunt nou in aceasta frumoasa factiune, si incerc sa ajut cat pot cu transportul de persoane, vreau sa ii multumesc liderului nostru pentru sansa acordata si testarului care a avut rabdare cu mine. Sper sa ne intelegem bine sa fim uniti si sa nu avem conflicte.
  7. Nume: Puiu_Alin Rank: 3 Perioada Concursului: 07-02-2017 - 10-02-2017 Răspuns întrebarea cu Nr 1: Milostenie - Este un gest crestin, de a face bine aproapelui tau aflat in nevoie fara a astepta nimic in schimb din partea acestuia. Răspuns întrebarea cu Nr 2: Milostenie - Milostenia crestina este de doua feluri: trupeasca : consta in, sa hranim pe cei flamanzi, sa adapam pe cei insetati, sa imbracam pe cei goi, a merge in vizita la cei bolnavi, a ingropa pe cei morti. Iar milostenia sufleteasca consta in faptul in a-i invata pe cei nestiuitori,a ierta celor care ne-au suparat, a suferi cu rabdare nedreptatea. Răspuns întrebarea cu Nr 3: Trupeasca - A-i vizita pe cei inchisi, a-i adaposti pe cei straini si a da de baut celor insetati. Sufleteasca - a ierta pe cei care ne-au suparat, A ne ruga Lui Dumnezeu pentru cei vii si pentru cei plecati dintre noi, a-i mangaia pe cei mahniti. Răspuns întrebarea cu Nr 4: Conditiile necesare pentru ca faptele de milostie sa fie bineplacute Lui Dumnezeu, dupa parerea mea ar fi ca aceste fapte trupesti cat si cele sufletesti ar trebui facute cu toata dragostea fata de aproapele nostru, cel care are nevoie de ajutorul nostru neconditionat, si ajutandu-l pe cel in nevoie il multumesti pe Dumnezeu prin faptele bune de milostenie. Acestea trebuie facute cu sufletul deschis catre Dumnezeu, pentru a putea fii primite. Un punct de vedere referitor la întrebările concursului: Imi plac genul acesta de intrebari cu tema religioasa, datorita faptului ca sunt intelepte, ne aduce mai aproape de Dumnezeu, ne pune mintea la contributie si mi-ar mai place acest gen de concurs. Mai doriți astfel de concursuri? Da. Ce părere aveți despre premiul oferit la concurs ” Raport Opțional”? Este foarte bine. Alte nelămuriri/întrebări: Sper ca ce am spus eu sa fie corect, tu fiind in acest domeniu sti mai bine decat noi. Intrebari nu am, insa tine te rog minte cateva cuvinte: Ce tu ierti, tie ti se sterge! ''Dumezeu a dat, Dumnezeu a luat fie numele domnului binecuvantat.
  8. Nu am avut eu timp saptamana asta ca te faceam. ?
  9. Eu sunt la serviciu pana diseara la 12:00. Ce sa fac nu am ce sa fac. Bine ca am reusit sa termin raportul. Voi aveti idee cand se afiseaza raportul pe saptamana trecuta?
  10. Ma bucur ca esti printre noi. Sper sa ne intelegem si sa nu ne superi.
  11. Nu vreau sa fiu rautacios, insa puteti sa ma judecati cum vreti voi. Eu am cerut parerea unui admin de level 4+, iar acesta mi-a dat dreptate, si nu m-a contrazis. M-a sfatuit sa trimit pm lui Inferno27 sau unui alt admin care se ocupa cu factiunile din oarsul Las Venturas insa nu voi face asta niciodata. Nu o sa imi tradez colegii de rank superior. Claudius, nu am nimic cu tine sau cu conducerea factiunii, de fel ma supar foarte repede si critic foarte dur. O sa iti trimit un pm cu o dovada clara a parerii unui admin de level 4 si ma opresc aici. Nu ma mai criticati, si vedeti realitatea. Claudius te rog ca pe viitor daca nu poti ajunge la sedinte sa ne anunti din timp asa cum si noi suntem obligati sa facem cerere de invoire sau sa lasi inlocuitor. Factiunea Paramedici, nu inseamna Lider si sublider, factiunea Paramedici inseamna rank 1+.
  12. Bine, aveti dreptate. Nu mai spun nimic! Scuze Claudius daca te-a deranjat ce am spus.
  13. Mda, imi fac si eu un program sa pot intra la sedinta, sa am si alte activitati, intruu la sedinta stau 10 minute impreuna cu alti colegi, ca apoi sa intre Cojo sa spuna ca nu se mai tine sedinta la ora 16:00 ca se tine la ora 18:00 pentru toate rank-urile. Rank 5 nu avem sa ii tina locul liderului, nu avem pt ca unu are examene si celalalt auziti, nu mai are chef de joc si ia pauza o saptamana, sa ii revina chefu de joc. Si cine e, rank 5. Pai meriti ma rank 5 cand nu ai chef de joc? Poate ai chef sa iti ai demisia intre timp sa lasi altu activ si care ii pasa cu adevarat de aceata factiune, gen anotimp, Infernal. Bine ca a intrat rank 4 si ne-a spus sa nu mai stam ca prostii ca stam degeaba, sedinta se va tine la ora 18:00. La rank 5 sa spui ca numai ai chef de joc, inseamna ca ai intrat la mijto in aceasta factiune si nu iti meriti rank-ul, decat dupa ce treci pe la fiecare rank in parte. Cei cu rank 5, pentru mine sunteti de rank 1. Mi-ar fi placut sa se anunte din timp ca nu se mai tine la ora 16:00 sefinta si intelegeam. Data viitoare cand va mai fi sedinta ar trebui sa punem toti cerere in semn de protest sa stati si voi, conducerea sa numarati scaunele goale. Rusine sa va fie ca nu ati anuntat din timp, si ca nu ati pus un inlocuitor de rank 4. Ca rank 5 au cateva zile si au invoire. Acum se anunta? Sau inainte de a incepe sedinta? O sa punem si noi cerere de invoire in timpul sedintei pe la si 15 cam asa. Inlocuitor nu exsista. Inteleg, probleme persone sau medica le inteleg. Dar inlocuitor nu exista??? Rank 5 dorm pe ei, au 2 zile si au invoire. Rank 4 fac parte din conducere, de ce nu au tinut ei sedinta?
  14. Salut Adiii, bine si venit la noi. Sper sa fi activ si serios asa cum erai in LVPD. Am fost colegi, suntem si aici, imi pare bine ca ai intrat in aceasta frumoasa factiune. Nu uitati Duminica avem sedinta obligatorie.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.