Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Dani EL

VIP
  • Posts

    2629
  • Joined

  • Last visited

About Dani EL

  • Birthday 11/01/1999

Contact Methods

  • Website URL
    http://b-zone.ro/forum
  • Skype
    PM

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    SA:MP

Recent Profile Visitors

27760 profile views

Dani EL's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • 300 Reactions Given
  • 100 Reactions Given
  • 50 Reactions Given
  • 10 Reactions Given
  • 1 Reaction Given

Recent Badges

460

Reputation

  1. Problema e ca un om nu te acuza degeaba, un om te acuza pentru ca ai facut ceva impropriu in trecutul tau, sa fim seriosi, daca ne uitam in trecutul tau, ai avut n mii de sanctiuni din pricina codurilor, sa nu uitam asta, acum sa pari nu baiat inocent dar in trecut nu a fost asa. Stii prea bine ce ai facut si tu, probabil de aceea te-ai simtit atacat. Dragul meu prieten important de pe acest server. Daca tu ai fi fost un om corect cu toata lumea, nu se ajungea in locul in care majoritatea jucatorilor prefera sa renunte in a se juca. Daca ai fi fost un om cu capul pe umeri, anumite persoane ar fi continuat sa joace, exceptandu-ma pe mine, stii prea bine cate cacaturi ai facut fara sa fie nevoie sa iti readuc eu aminte. Fostul meu Admin Karev, a facut o treaba excelenta din toate punctele de vedere, asta nu inseamna abuz dragule, abuz are mai multe sensuri, asta nu este. Exceptandu-l pe Karev, majoritatea jucatorilor si parerile acestora despre tine sunt impartit, eu tind sa cred ca parerile de rau sunt mai in plus decat parerile de bine. Ar trebui sa iti lasi egoismele deoparte si sa vezi si alte lucruri, in centru nu esti doar tu, e si echipa ta pe care daca nu stii sa o coordonezi, se ajunge unde s-a ajuns, evolutia RPG1 se poate vedea foarte bine dupa fuziune, atunci cand majoritatea fostilor mei colegi din staff, au decis sa il paraseasca, obligati sau nu. Ar trebui sa iti pui niste semne de intrebare, de ce dupa fuziune a doua servere, numarul jucatorilor a tot inceput sa scada fata de cum era. A trecut ceva timp de atunci, iar asta e rezultatul tau si modului in care ai abordat problemele altora, int-run mod foarte egoist. Lasand problemele mele de mai sus. Fuziunea in sine o sa apara, foarte curand, jocul a inceput sa-si piarda din intensitate iar mai toti migreaza spre GTA5 unde jocul iti permite mult mai multe lucruri. Voi, restul jucatorilor, nu ar trebui sa va atacati de la o gluma, ar trebui sa stiti cat de mult si-au dat interesul si Kelton si Bobo si fostii & actualii scripteri. Ar trebui sa le oferiti putin respect pentru ceea ce incearca sa faca. Dragule, Nu esti in masura sa vorbesti tu de amenintari in partea de online,
  2. Da, dar daca o sa oferi bani jucatorilor care vin de pe 3 respectiv 4 pe 1 sau 2 o sa trebuiasca sa primeasca suma inapoi la economia actuala de pe serverele respective, cum o dai, cum nu o dai, trebuie sa fie o egalitate, cel putin asa consider eu.
  3. Nu are relevanta ceea ce spui tu. Daca joci pe un server care are o alta vechime, nu inseamna ca tu esti mai smecher. Nu exista gazde ceea ce voi nu vreti sa intelegeti. Lasa prostiilea astea din cap si gandeste de doua ori inainte sa spui ceva. In momentul in care spui asta nu exista o egalitate intre servere. Fiecare trebuie sa primeasca ceva si sa castige ceva in urma lucrurilor.
  4. Vând 47 de euro shop.b-zone.ro

     

    Detalii PM.

  5. Până pe data de 23 August PM-urile mele vor rămâne închise. Dacă apar probleme de orice natură apelați la un Admin de nivel 4, 5. Dacă acesta nu vă poate ajuta, deschideți un ticket și o să  o facă Kelton. Succes!

  6. Poti sa raspunzi la cererea asta de unban te rog? https://www.rpg3.b-zone.ro/players/unbanRequest/6833

  7. Salut! Ideea mea pentru update consta in.
    Hangar personal pentru avioane sau elicoptere si Depozituri personale pentru materiale, droguri si masini furate. In aceste hangaruri tu poti sa pui cum vrei elicopterele sau avioanele. Acesta poate vi cumparat si vandut. Hangarurile vor avea id. De exemplu, "Hangar ID 1", fiecare oras va avea hangaruri, SF 6 Hangaruri, LS 7 Hangaruri, LV 2 Hangaruri si 8 Depozituri. In acele depozituri poti pune orice vrei tu, il poti folosi si ca SafeBox, depozitul are 30,000 de sloturi. SafeBox-ul are 1,500 de sloturi. Intr-un hangar poti tine avioanele si elicopterele. Cand te urci in ele, o sa te spawneze automat pe pista, dar doar cand pleci cu el, nu cand te urci din greseala. In hangar poti intra doar tu iar daca esti somat de politie sau ai wanted, nu poti intra. In hangar va fi un mapping ca sa semene chiar cu un hangar. Hangarele cand vor fi create, vor fi scoase la licitatie. La hangar, in mijlocul portii mari negre va fi un "i" cum e la PNS, casa, etc. Hangarele vor putea fi facute cum se fac si casele. In depozit poti tine arme, droguri, materiale si masini. Masinile le poti baga in depozit dar cand o bagi in depozit, primesti wanted 2 dupa 15 secunde deoarece ai furat o masina iar cand scoti acea masina din hangar si explodeaza, nu va mai fi in hangarul tau. Intr-un hangar pot fi 3 masini. O masina ocupa 1000 Sloturi. Hangarele si depoziturile le poti vinde prin trade sau sa scrii "/hangarprice <pret>". Hangarurile si depoziturile le poti cumpara de la level 20+. Cand intri in hangar/Depozit te baga automat in alt virtual world. 
    Aici sunt pozele cu hangarurile din LS-LV-SF si Depoziturile din LV: https://imgur.com/a/5aARSVY

  8. O săptămână PM-urile mele vor sta închise, dacă apar probleme folosiți sistemul de tickete sau îi puteți da PM unui admin 4, 5 pentru a vă ajuta.

  9. Salut, clanul meu eS (Elite Squad) a implinit 3 luni de la creare. As dori hq-ul : https://imgur.com/a/EY1sQ8F   daca se poate. 

    Link catre clan : https://www.rpg3.b-zone.ro/clans/view/Elite Squad

    Multumesc.

  10. RazvanFlor3a ban...

    Salut.Astazi 7/31/2018 am fost banat de catre adminul Daniel.Bahaos pe motiv Cheats(Aimbot / RapidFire)!

    AimBot: Sa te uiti in unban request..eu zic ca nu trageam absolut deloc ciudat, poate poate dar foarte putin , si sa stii si de ce.Urmeaza o explicatie care dovedeste ca nu aveam nici AimBot si nici RapidFire..!Eu,am un modpack ce contine cskin .Asa..,si am un mod , adica pe skin-urile cu id 1 2 271 si 272  , Arata altfel adica e pus de mine si alearga mai repede ,daca ai cskin poti vedea si tu !Scrie /cskin 269 sau /cskin 270 .Cred ca sunt niste bug-uri pentru ca se misca repede si acele skinuri fara se le pui vreun mod.Dupa ce am setat /cskin 1 dadeam fara tinta , ceea ce inseamna ca poti da mai multe gloante pe secunda.Poti verifica,mie asa mi se intampla .Si din cauza ca dadeam fara tinta, ma refer la "fara tinta"  ca pe mouse nu mai apasam click dreapta si doar click stanga ca sa dai cu arma nu ca sa vezi si tinta, pentru ca voiam sa ma invat sa dau bine fara tinta la arme.Si din aceasta cauza ca dadeam fara tinta se vedea mai ciudat cum dau pentru ca in acel moment glontul se duce direct dintr-o parte in alta si arata de parca ai avea cod.Cam atat!O zi / seara buna!Sa imi lasi mesaj in PM daca doresti sa il bag pe Daniel.Bahaos in conversatia aceasta!Bafta!O sa las si aici dovada.

    Dovada lui Daniel.BAHAos: https://www.youtube.com/watch?v=u59Wmj-FK7s&feature=youtu.be

  11. Mane Fosil mi-a dat ban aiurea pentru aimbot, stiti si voi ca e combat nu m4 glontul trece prin aripa si sunt si dovezi insuficiente uite aici:

     

    1. Show previous comments  2 more
    2. VeNoM69

      VeNoM69

      tu esti prost ? stii ca ala e combat,.

      trece glontu nu te mai da cu pererea tu daca nu stii si esti prost.

    3. DV SS

      DV SS

      alt prost =))))))

    4. DBZ

      DBZ

      Trece combatu pe acolo, combatu trece si prin masina. dar voi taximetristii ce sa stiti. Tu dai cu combatu ala da cu m4 =)))

  12. Bai asta, de ce moastă pe gheata îmi dai Warn? Mărimea de la tâțe nu contează ca pun câinii sa te jupoaie dacă nu mi-l scoti

    @ZedROYAL

    1. Show previous comments  2 more
    2. ZedROYAL

      ZedROYAL

      Ce vina am eu

    3. Dani EL

      Dani EL

      Și eu spun că sancțiunea nu contează. Dacă înțelegi cum zâc. ;)

    4. Kelton

      Kelton

      Prostia din păcate se plătește.

  13.  

    Server RPG: B-Zone RPG3

    Nickname: .ShocKuTZZ

    Salut,am fost banat pe motiv aimbot , mai bine spus perete cand defapt eu dadeam in mana adversarului ci nu dadeam pereti..Te rog sa te uiti la dovezi si sa vezi si tu ca nu e niciun aim si niciun perete si sper sa primesc unban,nu e prima oara cand se intampla,te rog frumos sa analizezi cu atentie..Iti voi da si eu o poza cu zoom pe mana.Si una fara zoom ca sa vezi ca face parte din dovada.

    Dovezi admin: 

    Dovada mea: https://imgur.com/a/uJOt92v

    Dovada  mea cu zoom: https://imgur.com/a/W1HlRpl

    Cam atat!O zi / seara buna Daniel!

    1. Show previous comments  3 more
    2. WARREN BTG

      WARREN BTG

      Cand dai cu sansa la hit 100% pe silent nu ai cum sa nu iti iei ban. Se vede doar 10% din corp ( mai exact mana) si tu ii dai 100% accuracy, sti care sunt sansele ca sa dai tu rafala si sa prinzi 100 accurancy in situatia aia? Sunt sanse cam de 0% iar cu no-recoil / silent 99%. De unde ai venit, tu ai inventat sampu?

    3. TATAE.

      TATAE.

      Taci ma copile.

    4. South Innox

      South Innox

      Are dreptate Warren

  14. Ma poti ajuta? Nu am 7 days in factiune pe contul Guccy[HaVaNa] si, mi s-a stricat samp-ul. Cee sa fac?

    1. fug de pd cu katalintalent

      fug de pd cu katalintalent

      pai.... cand faci 7 zile pui inactivitate, pana atunci fa un topic aici: https://forum.b-zone.ro/forum/606-romana/ unde sa pui niste poze si sa explici problema, astepti cam 1 zi si probabil o sa gasesti raspunsul

  15. Cine a spus că o să îi bagam pe țoți la voturi / vor fi acceptați la Helper respectiv Admin? Lucrurile pe care le-au facut vor rămâne undeva și vor face diferența între alegerea unui Helper/Lider curat și altul care a fost banat. Nu e nici o prostie
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.