Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

domesTos POWER

Member
  • Posts

    442
  • Joined

  • Last visited

About domesTos POWER

  • Birthday 08/24/1998

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Andrei

Recent Profile Visitors

3033 profile views

domesTos POWER's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

61

Reputation

  1. Salut baieti stiu ca nu postez unde trebuie dar as avea si eu o mare rugaminte la voi.Eu nu ma pricep in PhotoShop si as vrea daca se poate sa imi faceti si mie o poza.Poza este aceasta: http://imgur.com/a/g5ZWE si vreau sa apara acest scris: http://imgur.com/a/8c4x5in centru jos. Multumesc sper sa imi acceptati aceasta cerere.O zi buna va doresc si multumesc anticipat.
  2. Salut drE jR am si eu o rugaminte la tine poti sa imi faci si mie o poze..Tot ce trebuie sa faci este sa ii pui aceasta poza http://imgur.com/a/8c4x5 in centru jos la aceasta poza http://imgur.com/a/g5ZWE

    1. drE jR

      drE jR

      cu aceleasi dimensiuni? ca in prima sau in a doua?

       

  3. Salut baieti stiu ca nu postez unde trebuie dar as avea si eu o mare rugaminte la voi.Eu nu ma pricep in PhotoShop si as vrea daca se poate sa imi faceti si mie o poza.Poza este aceasta: http://imgur.com/a/g5ZWE si vreau sa apara acest scris: http://imgur.com/a/8c4x5in centru jos. Multumesc sper sa imi acceptati aceasta cerere.O zi buna va doresc si multumesc anticipat.
  4. Ce fac colegi mei ? O zi buna va doresc ne auzim in game.Succes si aveti grija de voi
  5. Sanatate,Are cineva hartile cu quest? 50/50? Sanatate,Are cineva hartile cu quest? 50/50?
  6. Nick:.do.mesTos Rank: 4 Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 27/03/2016 Motiv: Este ziua varului meu si ma duc la el. Face si el 18 ani si are majoratul. Alte precizari? Sper sa ma intelegi. Succes! daca e ceva iti dau Pm sa te intreb ce s-a intamplat.
  7. Nick: do.mesTos Rank: 4 Data: 27/03/2016 Am dat test cu membrul: [LORD]GroundZero1999 Desfasurare: 0.5/3 Alte precizari: WELCOME PALETA . Sper sa nu ma dezamagesti.
    1. Show previous comments  2 more
    2. RENCH aka STeFAn

      RENCH aka STeFAn

      Este cel mai mare jeg de pe server.

    3. Jackson Brooklyn

      Jackson Brooklyn

      16... hmmm :) Eu am 15 fac 16 peste 2 luni si nici macar nu ma apropii de trasaturile lui

    4. TaNaKa

      TaNaKa

      =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.