Jump to content

zL Nicolas

VIP
  • Posts

    2037
  • Joined

  • Last visited

About zL Nicolas

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Nicolas

Recent Profile Visitors

8244 profile views

zL Nicolas's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

531

Reputation

  1. zL Nicolas

    Felicitari baieti, buna treaba. Spor la joc tuturor!
  2. zL Nicolas

    @Waynee măi frate eu inteleg, dar şi ală no lifer, şi ăla mai putin activ in definitiv tot proprietari sunt. De ce sa mi pierd eu casa/bizul, pentru unul care face ore pe sleep? Ți se pare corect? Dacă nu stingi PC-ul ti se pare, iar dacă ai juca moderat sau minimum de ore ti-ai da seama de situație. Şi daca tie ti de pare ca unul din motivele unei fuziuni, e să selecteze ce e mai "activ" iti spun sincer că greşeşti grav. Fuziunea nu se face doar pentru ăia activi cum ii numeşti tu, se face şi pentru ăla care nu mai joacă şi pentru ăla care joaca moderat, sau mai putin, şi pentru ăla care face 200h pe lună. Aşa că nu e loc in această fuziune doar pentru cei care nu sting PC-urile. E normal, că unul de 14-15 ani joacă mai mult decât unul de 18-19, ce vină am eu că totuşi jocul nu ma mai atrage ca la inceput, e normal să nu mai pot concura cu cel de 15 ani, care tocmai s-a apucat şi are poftă de joc. Am jucat şi eu atata timp, şi poate in viitorul apropiat mă voi reapuca, dacă am o perioadă mai slabă, nu inseamnă că trebuie sa fiu defavorizat in favoarea celui care face 200h, pe sleep.
  3. zL Nicolas

    Ba cum va ganditi ma voi, sa tina casa ala cu ore mai multe, pai normal ca asta va doriti daca nu ieşiti din casă şi aveti cate 150 de ore pe luna, şi nu stingeti Pc-ul niciodată decat cand se i-a curentu, am muncit pentru casa mea, respectiv bizul meu am orele mecesare sa nu le pierd. Inseamna ca mi-am dat minimul de interes, nu vii tu care stingi PC-ul de Paşte şi de Craciun, ca cei cu ore mai multe sa pastreze casa/bizul. Mai ales ca orele se mai fac si cu sleep, aştia care ati propus chestiile astea, mult mai ganditi.
  4. zL Nicolas

    te-ai gandit tu asa ca e bine, pai daca ala de pe RPG3, sau 1, sau care o fii, sta non-stop pe sleep, si face 200 de ore pe luna, si unu care joaca minimum de ore, sa isi pastreze proprietatea, sau joaca 50-60h pe luna, hai sa piarda casa, am muncit pentru ea si sa vina unu care rupe sleep-ul sa mi-o i-a. Nu cred ca ti-ar convenii, sau tie da daca o spui din postura in care nu stingi PC-ul ani de zile, si platesti factura la curent intr-o luna cat un fumator in 2 luni.
  5. zL Nicolas

    se va da un raport mic pentru fiecare membru, până când facțiunea va reveni la regimul normal de sloturi.
  6. zL Nicolas

    Daca chiar îți dorești sa îl păstrezi, poți licita cu celelalt proprietar pentru bizul dorit. Dacă nu ai suficienți bani, îți primești valoarea pe casa sau biz, simplu. și dacă cel care nu participă în această mare „licitație” nu are bani, primește valoarea aia pe casă sau biz, și e prea mică, și iese în pierdere pentru că el a dat X sumă și primește mai puțin, nu se vor creea neplăceri? Nu e bună ideea cu licitația, e o porcărie.
  7. zL Nicolas

    să plătesc de 100 de ori o casă sau un biz, și dacă pierd licitația, paguba mea pe care am dat-o pe casă cine mi-o plătește? bune idei aveți...
  8. zL Nicolas

    Și vrei să zici că nu are dreptate? E normal că cei cu case/biz-uri, care le pierd și nu sunt despăgubiți pe măsură or să se lase, și e o mare problemă aici. Trebuie să se găsească o soluție perfectă pentru a fii mulțumită mare majoritate, dacă facem fuziunea decât să fie, mai bine nu o mai facem. Mai bine să întârzie o lună, sau o lună jumate, odată ce este făcută cu cap și sunt puse în aplicare metode bune de împărțire a bunurilor, și din restul punctelor de vedere, care sunt foarte multe. Se vor pierde mulți jucători dacă se vor face alegeri care nu mulțumesc marea majoritate. Economia trebuie să se respecte de pe serverele RPG1 și RPG2, deoarece 3 și 4 vor deveni implicit și ele 1 și 2, și economia se va păstra. Așa că va trebui să fie gândită bine. Are dreptate, nimănui nu-i convine să-și piardă casa biz-ul, și spun asta pentru că și eu dețin o casă valoroasă într-o zonă bună, și un biz acolo, dar cei care dețin bănci CNN, și multe alte bizuri și case foarte importante, și nu or să fie despăgubiri corecte, sau pierderi majore pentru jucătorii, aceștia vor fii nemulțumiți și se vor lăsa. Nici mie nu mi-ar conveni după atâta muncă, am strâns banii la job pe vremea aia nu erau atâtea misiuni și rob-ul, am strâs banii, pană puteam să fac afaceri cu mașini și abia după m-am mai ridicat, nu e ușor să faci banii. Chiar dacă economia e dată peste cap, dacă o iei de la 0 pe barba ta nu reușești ce am reușit eu sau alții, în câteva luni. Am zis-o și o repet, despăgubirea e un lucru foarte important, niciunuia nu-i convine să piardă casa/biz-ul și să primească mai PUȚIN decât a DAT pe el/ea. Cât despre ideea cu lideri, mai este de ales, văd că părerile sunt împărțite.
  9. zL Nicolas

    Cei cu care au case şi bizuri pe RPG1 şi 2, dacă vor să li se păstreze casele/bizurile zic şi eu că sunt serverele principale şi ceilalti să primească suma initiala care au dat-o pe casa/biz inainte de fuziune, sau invers. Mie de exemplu nu imi convine sa pierd casa şi cu atat mai mult şi banii. Daca ar fii sa mi se i-a casa şi biz-ul să primesc tot cat am dat pe ea/ele. E cel mai corect. E mult de lucru la treaba asta să fie toată lumea mulțumită.
  10. Ti-a fost dor de mine, de mi-ai dat follow ?! :))

  11. zL Nicolas

    Se pare ca am rezolvat problema, deocamdata, functioneaza. Mi-a aratat Mihay111, cum se face prin PM, o sa va las si voua rezolvarea aici in caz de orice eventualitate. '' settings in opera> advanced> browser> dai in jos pana la Sytem > bifezi sau debifezi Use hardware acceleration when available /// dai click pe open proxy settings (nu learn more) si te duci la advanced si bifezi chestia cu use softwoare rendering instead of gpu rendering '' Sper sa functioneze, si sper sa nu mai ma lovesc de aceasta problema.
  12. zL Nicolas

    @MiHaY111 cum adica sa fie de la monitor? Poti fii mai explicit te rog, ce sa fac? Ca nu am probleme cu monitorul, nici in jocuri nici in nimic.
  13. zL Nicolas

    @Bobo şi @MiHaY111 am reinstalat driverul, şi nu functioneaza. Alte pareri? Tot aşa mi se vad unele videouri.
  14. Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Deci, când intru pe YouTube, îmi arată această neclaritate pe video-uri, dar treaba e că nu apare această problemă pe toate videourile, din ce am observat, ştiu că pare cam ciudat, apare în videourile cu SAMP, sau dovezile de la reclamaţiile de pe website. De cat timp aveti problema respectiva ?: Am mai avut această problemă aproximativ acum 2 luni, pe browserul Google Chrome, dar am zis să îl schimb, şi să îmi iau Opera, şi am văzut, că a început de vreo 3-4 zile, şi pe acest browser, am intrat şi pe Internet Exploerer, dar tot de această problemă mă lovesc. Ţin să menţionz că am dezinstalat browserul şi l-am reinstalat şi nicio schimbare. Sistem de operare ?: Windows 7 Professional Screenshot/Video: Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Am căutat pe Google şi pe YouTube, dar sincer nu am găsit mai nimic, pentru că nu am ştiut exact cum se numeste această problemă pe care eu o am, şi nu mi-a dat niciun rezultat, de care eu aş putea să mă ajut. Sper că putem găsi o rezolvare împreună, vă mulţumsec pentru timpul acordat, şi o zi plăcută.
  15. zL Nicolas

    Salut, Multumim pentru munca depusa. O zi buna, si sarbatori fericite!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.