Jump to content

ZeroCritics

Member
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

About ZeroCritics

  • Birthday 08/14/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.zerocritics.ucoz.ro
  • Skype
    zerocritics

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Radauti
  • Hobbies
    Gaming , Marketing , Bodybuilding

Previous Fields

  • Real name
    Andrei

ZeroCritics's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

8

Reputation

  1. B-zone = Bulshit Zone

  2. Dupa ce m-ai jignit pe forum cum ca asa avea "o casa de carton" , desi detin cea mai mare cladire din tot serverul . I-am oferit sansa acestui junior din vestul salbatic sa-mi vada preamareata creatie . Dupa cum stie cam tot serverul Lerrys e o persoana detestata de toti , nu doar de mine . Posterior evenimenului in care i-am acceptat teleportul , a observat ca am anumite iteme valoroase in item frame-uri. S-a dus acasa , a dat "back" si folosind un "bug abuse" mi-a furat anumite iteme la care jucatorii nu au acces (lava) . Si va asigur ca ar fi folosit lava aia in scopuri "caritabile." Lerrys are o mare reputatie de a jigni , certa , trisa mai cu orice persoana de pe server . Pe langa faptul ca face abuz de tp ridicand pretextul de "ma plictisesc" lucru pe care il facea si frati-su ala de 3 ani inainte de a omora pe cineva (doar cu TP) ca altfel nu era in stare . Pe langa toate abatarele care le-ai avut , plus pedeapsa de 3 zile ban (pt jignire staff) si toate insultele aduse mie si altor membrii al serverului , toate acestea s-au adunat iar paharul s-a cam umplut. Toata dorinta ta pe sv-ul asta a fost sa enervezi jucatorii si sa trisezi in orice maniera posibila. Ai ban permanent , din TOATE aceste motive . Nu incerca sa minti ca o pustoaica de liceu . Martori bug abuse : Kaddylack Martori injurii : Byeko , kaddylack , kepa , trastos , hu3xxx si multi altii http://imgur.com/3Cu0KGp http://imgur.com/GpuixjC
  3. Acum ma ataci pe mine lerrys ? Am crezut ca te-ai cumintit dar vad ca tu si frate-tu saunteti dintr-o apa si un pamant. Sa incepem Tot serverul stie reputatia lui Lerrys de a comenta ,insulta , lua peste picior , trisa. Sa nu mai zic de sparkoff , ba baiatule mai ai nerusinarea sa zici ca ai luat ban fara motiv si icna cu un font de empire state building ? Voi 2 umpleti tot serverul de ura. Am zeci de martori ce sustin ca sparkoff a facut tpa kill , grief si multe alte porcarii . Cand habar nu ai sa faci o casa din 2 bete te apuci de pvp si cand nici pvp habar nai te apuci te grief . Ai luat 7 zile ban pentru nenumaratele tale porcarii injectate pe server si pentru injurii staff. Singurul server pe care joci cu placere ? A-ti bate joc de playeri si a le distruge casele si animalele e o placere ? Lerrys si sparkoff sunt ultimii care au primit ban temporar pt insulte aduse staffului. De acum inainte (in special tu spark) la prima abatere ai BAN IP. Martori ; Tot serverul cu exceptia lui Lerrys (doar e fratisu , ar sustine ca-i Iisus) Dovezihttp://imgur.com/ueJ02yD http://imgur.com/AcFBzLi
  4. Acum ma ataci pe mine lerrys ? Am crezut ca te-ai cumintit dar vad ca tu si frate-tu sunteti dintr-o apa si un pamant. Sa incepem Tot serverul stie reputatia lui Lerrys de a comenta ,insulta , lua peste picior , trisa. Sa nu mai zic de sparkoff , ba baiatule mai ai nerusinarea sa zici ca ai luat ban fara motiv si inca cu un font de empire state building ? Voi 2 umpleti tot serverul de ura. Am zeci de martori ce sustin ca sparkoff a facut tpa kill , grief si multe alte porcarii . Cand habar nu ai sa faci o casa din 2 bete te apuci de pvp si cand nici pvp habar nai te apuci te grief . Ai luat 7 zile ban pentru nenumaratele tale porcarii injectate pe server si pentru injurii staff. Singurul server pe care joci cu placere ? A-ti bate joc de playeri si a le distruge casele si animalele e o placere ? I-ai omorat caii lui kepa , el te-a vazut cu ochii lui si ciudat cum ai reusit sa intri tu in casa lui cand totul e ingradit in jur, cred ca te-a ajutat un "fly" si cum nu esti staff sau vip doar din hack l-ai scos. Din pacate nu am dovezi Lerrys si sparkoff sunt ultimii care au primit ban temporar pt insulte aduse staffului. De acum inainte (in special tu spark) la prima abatere ai BAN IP. Martori ; Tot serverul cu exceptia lui Lerrys (doar e fratisu , ar sustine ca-i Iisus) Dovezihttp://imgur.com/ueJ02yD http://imgur.com/AcFBzLi
  5. Tin sa afirmez ca dupa cum stiti orice membru Hitmen are acces la TP si PVP BYPASS . Sunt 2 avantaje extraordinar de mari , nici nu imi convine in totalitate insa am fost nevoit sa-l rog pe Katzuno sa le adauge deoarece sansele de a gasi un jucator si al mai si omora in propria casa erau nule. INSA ! Cine va abuza de beneficiile factiunii in special aceste 2 va fi dat afara instant , fara warn , fara nimic si probabil banat pe o durata direct proportionala cu gravitatea abuzului.
  6. GuessWhoo si BeyondOwn acceptati .
  7. Daanisasuke si Sassori acceptati .IDG vei intra cand aduni setul complet. VinceB cand imi arati ca ai incetat cu killuri TPA si comportamentul tau imatur uneori , te voi primi in factiune .
  8. Da , Vince e la a 2 abatere desi mai multi jucatori mi s-au plans de aceste actiuni ale sale insa nu au avut dovezi . Va primi 30 min de jail .
  9. Nu-mi mai pun mintea cu acesti pubertani . Doar un lucru mai am de zis , ai a doua abatere (jignire staff) si vei fi pedepsit cu jail. De acum incolo nu voi mai comenta actiunile mele , cum va prind ca faceti o greseala am actionat. Nu e amenintare ci doar o afirmatie .
  10. Tu si inca activa jucatori aveti aceasta boala de a comenta , jigni si porni certuri din nimic . Voi nu va opriti pana nu luati ban . (Ceea ce se va intampla) Tot stafful stie de ce v-am dat mute (pentru ca instigati la cearta non stop) Si problema cu reclama shop este ca edi facea spam , nu din 5 in 5 ci la fiecare minut iar chatul nu putea fi folosit. Cu exceptia lui Beyond voi nu imi sunteti o amenintare sau concurenta la shop . De ce ? Pentru ca am cele mai bune preturi iar stockul este intodeauna plin Pe server nu am amenintat pe nimeni , insa daca voi ma luati peste picior iar apoi iesiti de pe sv (asta arata maturitate ...) voi folosi skype-ul. Daca m-ai jignit si ai fugit de pe server sa nu crezi ca scapi nepedpsit . Demis din functie ? Ma baiatule , eu am muncit la serverul asta pe rupte iar voi nu faceti decat sa alungati jucatorii cu toate certurile si jignirile. Tot stafful stie ce va poate capul. Incetati cu toate copilariile astea ca nu reusitit nimic , va zic eu . De ce nu fac "abuz de functie" cu jucatori respecatabili si cu cei 7 ani de acasa precum beyond , noul ,nedstar , byeko si altii playeri care au o viata si stiu cu ce se mananca ? Pentru ca ei au ceva numit "bun simt" ! Postul asta e inutil.
  11. Contra Serverul costa bani . Banii vin din clienti. Se aseamana avantajele membrului cu cel al VIP-ului si nu-l mai cumpara nimeni.
  12. Nume in joc:ZeroCritics Creatie: Ferma automata de mobi ce incepe de la bedrock si se termina la nivelul 150 (Si cand zic automata ma refer la faptul ca de cate ori sunt prin apropiere mobii cad 150 de cuburi iar eu primesc lootul ce ulterior cade in droppere) Poze/Video: http://imgur.com/6nFHYyp Nume in joc: ZeroCritics Creatie : Ferma automata de wheat , cartofi , morcovi si trestie . Produce un total de 15 stackuri la o recoltare ! Poze http://imgur.com/pST5oPY http://imgur.com/0M9ZQ3v
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.