Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. eB R i c h a r d

  Okay, tu? Dar cine esti...
 3. Today
 4. Nick-ul tau: Raluca Numele serialului: Fabrica de bani / Regina sudului Motiv: Amândouă sunt preferatele mele. 2 seriale ce m-au captivat si m-au ținut în casă. Câteodată chiar ma imaginam in ele..cringe știu.. Alte precizari: Merita văzute, sunt foarte interesante si la amândouă trebuie sa apara inca 1 sezon.
 5. R a l u c a

  Da, este frumos, ba chiar are si o lecție.
 6. R a l u c a

  Mersi, am sa-l vizionez. L-ai descris frumos.
 7. R a l u c a

  Cand sunt cu mai multe persoane prefer să merg la Cinema, mai ales sa fie groaza sau comedie. Iar acasa cele dramatice, cand plang sa nu ma vada nimeni.
 8. R a l u c a

  Ascult aproape orice. Urechii sa-i placa. :))))
 9. R a l u c a

  Nu. Sper sa nu ajung pe acolo. Si asa nu rezolv nimic.
 10. R a l u c a

  Nu, sunt cuminte de fel.
 11. R a l u c a

  Urăsc istoria însă mereu am fost atenta cand s-a vorbit despre Evul Mediu.
 12. R a l u c a

  Eu nu tin cu niciunul. Deoarece toti sunt hoți.
 13. R a l u c a

  As vrea sa ma mut pe alta planeta. =)))
 14. R a l u c a

  Da, sunt sigură. Cum s-a zis si mai sus, nu avem cum sa fim noi singurii din univers.
 15. R a l u c a

  Preferatul meu.
 16. Nick: EkkoDEADHAZE Rank: 2 Motivul invoirii: Maine am antrenament la basketball si nu pot ajunge la primul war. Data: 27/02/2020 Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Multumesc de intelegere si mult succes!
 17. O stii p-aia cu muie?

 18. BIS aka OldNab

  Topic deschis pentru următoarele 72 de ore.
 19. BIS aka OldNab

  Topic deschis pentru următoarele 72 de ore.
 20. BIS aka OldNab

  Topic deschis pentru următoarele 72 de ore.
 21. BIS aka OldNab

  Topic deschis pentru următoarele 72 de ore.
 22. BIS aka OldNab

  Topic deschis pentru următoarele 72 de ore.
 23. BIS aka OldNab

  Topic deschis pentru următoarele 72 de ore.
 24. Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, la finalul consultărilor cu partidele parlamentare, că l-a desemnat pe Florin Cîţu pentru funcţia de prim-ministru. "Noi nu ne dorim să blocăm România. Noi ne dorim să mergem mai departe şi să rezolvăm problemele ţării, să rezolvăm problemele românilor. Aşadar, după consultări, acum, am decis deja să fac o desemnare pentru a mişca lucrurile în aşa fel încât să nu ne blocăm politic. Aşadar, astăzi am decis să desemnez pentru poziţia de prim-ministru pe domnul Vasile Florin Cîţu, actualmente ministru al Finanţelor Publice, care se va prezenta, sper, într-un timp scurt, în faţa Parlamentului, cu o echipă guvernamentală şi un program de guvernare", a arătat preşedintele, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Cotroceni. În debutul declaraţiei sale, preşedintele a prezentat motivele pentru care au fost necesare noi consultări la Palatul Cotroceni, în vederea desemnării unui prim-ministru. În acest sens, Iohannis a arătat că PNL a constituit un guvern "care s-a apucat să repare lucrurile care au fost stricate", dar că PSD "s-a opus vehement" reformelor promovate. "Guvernul Orban a venit cu o agendă reformatoare, a reuşit în timp record să vină cu un buget pentru 2020 şi s-a apucat de lucruri importante, printre care a dorit să schimbe legislaţia privind alegerea primarului şi a Consiliului local, pentru a veni mai aproape de cetăţean. Acest lucru nu a fost dorit de PSD, care s-a opus vehement reformelor promovate de Guvernul Orban. A reuşit PSD, la momentul respectiv, să adune o majoritate care a trecut o moţiune de cenzură prin Parlament", a spus preşedintele. Şeful statului a adăugat că, din dorinţa de a debloca rapid situaţia creată, a convocat consultări şi a desemnat un prim-ministru, dar că PSD a început să "tergiverseze" procedurile în Parlament. "Au trecut cele 15 zile în care, conform regulamentului, ar fi trebuit să se facă un vot. Nu s-a votat şi atunci am intrat în riscul unui blocaj total în Parlament. Pentru a depăşi acest blocaj, premierul desemnat, domnul Ludovic Orban, şi-a depus mandatul şi, pentru astăzi deja am convocat consultări cu partidele parlamentare", a menţionat Iohannis. SURSĂ: AGERPRES.
 25. Nickname: davidhu3 Rank: 1 Dată Ședință / Activitate: 29.02.2020 Motivul învoirii: Merg la un majorat de la 7. Alte precizări: Prefer duminicile pt activități. Sâmbătă aproape mereu ies seara. Îmi pare rău ca nu pot ajunge.
 26. E d w a r d

  - Nume: Ed[w]ard. - Rank: Faction Manager - Membrul sancţionat: Alecs.AmPile - Sancţionat în data: 26.02.2020 - Motiv: Limbaj Vulgar - Sancţionat cu: Demitere - Dovada (în funcţie de caz): https://imgur.com/a/y7KPGMo - Alte precizări: -
 27. Yesterday
 28. Editia cu numarul 17 a AOTW tocmai a inceput! Pentru a participa, detalii aici:

  click

 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.