Jump to content

Probleme tehnice pe serverele de sa-mp. Mai multe detalii aici.

Modificări ore jucate facțiuni + sloturi ganguri. Mai multe detalii aici.

 

Clarificări despre c-bug/c-shot aici.

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Denumirea originala al modului: PD Helper Descrierea modului: Este un mod care contine tot ce ai nevoie intr-un departament, indiferent de rank. Poze / Video (obligatoriu): https://imgur.com/a/2zu9PDS Video: Download Link: http://www.mediafire.com/file/ns3c0b21y2cec1u/PD.rar Instructiuni de instalare (obligatoriu): Se punde in cleo. Aveti nevoie de sampfuncs Alte precizari: Este alcatuit din 3fisiere, aveti in paranteza ce fac 2 dintre ele, celalalt fisier este modul in sine, cu majoritatea comenzilor. Pentru buguri (desi l-am testat cateva sapt.) sau propuneri puteti da PM sau lasa un coment. Aveti in imagine/video toate comenzile, decideti voi daca va poate fi de ajutor. Daca te-am ajutat poti lasa Like, pup.
 3. Nu ai respectat modelul de postare, gramatica limbii române = 0, reclamă la servere, nice.
 4. -Nume: paranormaL.. - Rank: 3 - Data săvârşirii emisiunii/concursului: 26.04.2018 - Tipul emisiunii/concursului: matematica - Numele celor care au participat la emisiune/concurs: NicuDaraban, Aqqua, Okko., AlexKing, dls_Tequila. - Dovada (screenshot) pentru tipul concursului: https://imgur.com/a/2e4NcaU - Alte precizări: Felicitari lui Aqqua!
 5. Ma refer strict la samp.
 6. @ionutstefan8 acceptat, după teste poti merge după wanted.
 7. * Nick: Callen.HYENA * Rank:3 * Motiv: vreau sa intru in swat * Alte precizari: mersi
 8. @Seepti Legendaaa imi cer scuze, deja ai fost sanctionat cu AV. Asa cum spui, serverele B-Zone au avut de suferit, insa forumul nu. Dupa ce trec cele 72h in care te poate/ poti contacta clientul, ai 24h sa anulezi pachetul. Eu te-am lasat undeva la 240h. Evidenta pachetelor in ordinea in care au fost acordate: Peste.AMBREAJ- 2ipe.run4ever- 4- 2ipe.Run4ever vinde casa cu ID-ul 322, situata in orasul LV. Ofertele se fac in joc si pe website.- 23/04/2018 (17:15) Flex.Exe- TheTom- 4- Clanul The Legends [TL] recruteaza noi membri cu minim nivel 40. Aplicatiile se fac pe website.- 25/04/2018 (18:45) reporter - client - tip pachet - anunt - data in care a fost acordat pachetul Ordinea in care se vor acorda urmatoarele pachete de anunturi: KroGeN. disponibil KalyP.TSA disponibil Swibziro disponibil .Gaabi. disponibil AceGamer24 disponibil LavaLantula disponibil SMSG. disponibil Suicide disponibil Peste.AMBREAJ pachet activ Sir.Dabro disponibil luisenberg. disponibil Flex.ExE pachet activ Tudor77 disponibil Daca apreciezi munca pe care o prestez la pachete, lasa o reactie! Remember Donald!
 9. Eu pot face asta dar tu nu
 10. Bai baieti, da ce mai faci mai?
 11. Nick: Ionut.DauPtChowdy Rank:6 Am dat test cu: [KING]Takizo Rezultat regulament: 0,5/3 Rezultat deagle: 5-1 pentru mine. Data: 26.04.2018 ADMIS / PICAT: Picat. Alte mentiuni: -
 12. Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. De asemenea, vei fi premiat cu 200 de gold din partea lui Bobo pentru raportarea bugului. Îți mulțumim din nou @eS Tupi. O zi bună.
 13. @A n d r aFelicitări
 14. aa sunteti o mafie da ? Badboys
 15. bine zici.. si noaptea o sa fie innadusala ! Discutam despre cat de cald e si ce vara va fi fierbinte
 16. Hala Madrid.
 17. Excelent, multumesc frumos, arata chiar super bine!!!
 18. @StefanshiAtAt RPG2Felicitări
 19. Nick: _w(s)hyNNN_ Rank: 5- Captain Am dat test cu: Okko Data testului: 26.04.2018 Admis / respins: ADMIS Rezultatul la proba de arme: 6/8 Alte precizari: Bafta, nab.
 20. Pai iarta-ma, asta e incapabilitate spre autism. Mie unul nu imi convine ca exista website deloc. Ma apuc sa cer pe aici eliminarea lui? Nu... Mi se pare exceptional de inutil, cand nu exista asa ceva, jocul era populat de mai multi oameni inteligenti, sau cel putin capabili sa lucreze cu forumul. Ma apuc si eu sa cer eliminarea website-ului, si pot sa ofer argumente solide. @Kelton Scoate tata website-ul de tot, ca asa vrea Nede.
 21. Al şaptelea satelit Sentinel Earth, denumit Sentinel-3b, are mai multe scopuri, dar principala miză este aceea de a monitoriza comportamentul şi sănătatea oceanelor. Satelitul a fost lansat recent din Cosmodromul Plesetsk din Rusia, cu ajutorul unei rachete balistice modificate. Satelitul se va alătura lui Sentinel-3a, care a fost trimis pe orbită în urmă cu doi ani, potrivit BBC Este cel de al şaptelea satelit pe care UE l-a lansat ca parte din ambiţiosul program Copernic, care urmăreşte să creeze cel mai mare volum de observaţii cu privire la schimbările prin care trece planeta noastră. Misiunile 3a şi 3b vor îndeplini mai multe obiective, de la măsurarea grosimii calotei glaciare arctice şi monitorizarea incendiilor majore, la asistenţa în prognoza uraganelor şi identificarea poluării mărilor. Aspectele tehnice ale misiunii vor fi realizate în principal de Agenţia Spaţială Europeană (ESA). 3b va zbura chiar în faţa lui 3a, pentru ca performanţa instrumentelor perechii să fie comparată direct pe măsură ce monitorizează aceeaşi zonă de pe Terra. „3b va zbura la 210 km în faţa lui 3a, la 30 de secunde; putând culege date despre aceeaşi zonă terestră”, a explicat Craig Donlon, savant la ESA. „Vom face asta timp de patru luni şi jumătate şi apoi vom schimba traiectoria lui 3b la o orbită de 140 de grade şi la 50 de minute de 3a”, a adăugat acesta. Sursa: descopera
 1. Load more activity
×