Clientul RakDroid a fost adăugat pe lista de moduri interzise. Detalii aici.
[DISCOUNTS] Începând de Luni se vor activa reduceri pe Shop. Detalii pe https://forum.b-zone.ro/discounts

Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/24/17 in all areas

 1. 49 points
  În ultimul timp numărul de jucători care folosesc aplicația RakDroid a crescut semnificativ, așa că vă anunțăm oficial că acest client de sa-mp este tratat ca un mod ilegal, până acum fiind sancționat ca autoclicker cu warn. Așadar din acest moment încolo jucătorii care folosesc RakDroid vor fi sancționați cu ban 3 zile pentru folosire moduri ilegale. Acest client de sa-mp permite conectarea și reconectarea automată la server, permițând jucătorului să fie prezent pe server și să acumuleze ore de joc fără a fi efectiv el pe cont, lucru ce e bineînțeles ilegal. E foarte ușor să detectăm jucătorii care folosesc acest client, așa că vă sfătuim să încetați acum din a-l mai folosi. Lately the number of players that have been using RakDroid has significantly increased, so we are officially announcing you that this sa-mp client is treated as an illegal mod, up until now being punished as an autoclicker with warn. So from this moment on, players that use RakDroid will be punished with a 3 days ban for illegal mods. This sa-mp client allows connecting and reconnecting automatically to the server, allowing the player to be present on the server and gaining played time without actually being on the account, which is of course illegal. It is very easy for us to detect the players that use this client, so we advise you to stop using it from now on.
 2. 38 points
  Au fost adăugate câte 32 de HQ-uri pe serverele RPG: 10 Los Santos, 11 Las Venturas, 11 San Fierro. Cum obțin un Clan HQ? Criteriile principale pentru a obține un HQ sunt vechimea clanului și disponibilitatea HQ-urilor, astfel: - vor avea șansa de a obține un HQ doar clanurile cu o vechime minimă de 2 luni de zile. - va avea întâietate clanul cu vechimea cea mai mare în alegerea HQ-ului dorit. - dacă ownerul clanului cu vechimea cea mai mare nu revendică HQ-ul, acesta va putea fi revendicat de ownerul următorului clan ca vechime. - acest proces se repetă până când toate HQ-urile sunt ocupate. Pentru obținerea unui Clan HQ trebuie luată legătura cu Supervisorul serverului. Cum obțin un Clan HQ dacă toate sunt ocupate? HQ-urile clanurilor sunt limitate, așadar dacă toate au fost ocupate nu veți putea obține un HQ până când unul se eliberează. Cum modific interiorul HQ-ului? Acest lucru momentan nu este posibil. Pot schimba HQ-ul odată ales? Schimbul de HQ-uri între clanuri nu este posibil. HQ-ul va putea fi schimbat numai cu un HQ fără owner, prioritate având tot clanul cu vechimea cea mai mare. Cum se eliberează un HQ? În momentul în care clanul a expirat și este șters complet de pe server, HQ-ul va fi eliberat automat. HQ-ul eliberat va putea intra din nou în posesia unui alt clan care îndeplinește cerințele de mai sus. Facilitățile unui Clan HQ: - posibilitatea de a te spawna acolo prin comanda /spawnchange. - /clangoldwithdraw folosită de clan owner pentru a oferi gold din seiful clanului. - /clandeposit folosită de membrii clanului pentru a depozita bani în seiful clanului. - /clanwithdraw folosită de clan owner pentru a retrage bani din seiful clanului. - /clanputmaterials folosită de membrii clanului pentru a depozita materiale în seiful clanului. - /clangetmaterials folosită de membrii clanului pentru a retrage materiale din seiful clanului. - /clanputdrugs folosită de membrii clanului pentru a depozita droguri în seiful clanului. - /clangetdrugs folosită de membrii clanului pentru a retrage droguri din seiful clanului. Notă: E posibil ca acest topic să mai fie editat între timp.
 3. 38 points
  Informatii generale. Nickname: Ceausescu.HYENA Level: 109 Varsta reala: 16 ani. Sex(real): Masculin. Vechime pe server: 1 an. Link profil RPG: https://www.rpg4.b-zone.ro/players/general/Ceausescu.HYENA Cele mai importante lucruri din aplicatie. Motivul pentru care doresc sa fiu Primar?: Doresc sa primesc si cel de al treila mandat deoarece foarte multi jucatori doresc sa le fiu primar pentru a 3-a oara, anuntandu-mi retragerea din functia mea de primar am observat ca multi doresc sa continui aceasta munca, multi considerand ca functia aceasta ma reprezinta, asadar m-am decis sa aplic si in aceasta luna pentru a le face pe plac jucatorilor si pentru a creea un ambient placut in continuare pe server. Motivul principal este acela pentru care am aplicat si in lunile trecute, vreau sa ajut in cresterea serverului, si sa aduc un nume cat mai bun acestui server, sa distrez jucatorii si sa ii fac sa se destinda pe server. Ce intentionez sa fac pentru jucatori?: Doresc sa fac ceea ce am facut si in luna Aprilie si Mai, adica sa fac cat mai multe evenimente si activitati distractive, avand o imaginatie foarte bogata si fiind o fire foarte creativa, chiar daca nu am reusit intotdeauna sa fiu cel mai activ primar, consider ca un eveniment de calitate si bine gandit poate distra foarte bine un jucator. Doresc sa organizez mai multe ajutoare financiare, si sa ofer cat mai multe taxe, de asemenea sa incerc sa interactionez si mai mult cu jucatorii si sa imi fac cat mai multi prieteni. Doresc sa dezvolt aripa de MAYOR team si sa imi gasesc cat mai multi afiliati care ma vor ajuta in munca mea, facand diverse activitati si evenimente atunci cand eu sunt Offline. Nu doresc sa promit un program fix, dar vreau sa ma straduiesc sa fac cat mai multe evenimente nemaivazute, care va vor distra pe toti. In opinia mea, mai bine faci un eveniment distractiv si bine gandit, decat sa faci 10 plictisitoare. Datorita vouă am aplicat din nou. Vă multumesc pentru sustinere!
 4. 34 points
  ► Denumirea originală al modului: Shawy ✪ - Mods/Pack (BLUE). ► Descrierea modului: Timecyc (BLUE), Arme (BLUE), KMF037 (BLUE), SA-MP Gui (BLUE), SA-MP.dll (BLUE), InterFaceEditor (BLUE), Player Health (BLUE). ► Poze / Video (obligatoriu): Aveți mai jos mai multe detalii! ► Download Link: Click Here for Download! ► Instrucțiuni de instalare (obligatoriu): Instrucțiunile de instalare sunt în fiecare folder al fiecărui mod. ► Alte precizări: Din cauza numărului excesiv de persoane care mi-au cerut acest pachet, am promis de mult că am să postez, acesta este ultimul meu pack folosit, probabil acest timecyc este cel mai dorit din istorie, cel puțin istoria mea de când creez/editez moduri! ► Dacă apreciezi munca mea, apasă butonul , și voi posta încontinuare mods/pack editate sau create de mine! Copyright © by Shawy All rights reserverd.
 5. 33 points
  Ziua Copilului Cu ocazia Zilei Copilului v-am pregătit un Quest și un Gift special, cât și reduceri la toate produsele din shop-ul serverelor RPG. Toate acestea vor fi activate în cursul zilei de astăzi. Reducerile, Questul și Giftul sunt valabile până pe 11 Iunie, ora 23:59. Așa că profitați de ocazie și găsiți toate cele 150 de capete de cocoș pentru a fi premiați cu $150.000, 20 Puncte de Respect, 10 Puncte de Rob, 10 Puncte de Evadare, 200 Gold și un Skin Platinum. La Gift veți putea primi unul dintre următoarele premii, de cel mult 4 ori într-o zi: 5,000$ - 25,000$, 1 - 5 Puncte de Respect, 10 - 50 Gold sau 1 - 5 zile de Cont Premium. Echipa B-Zone vă urează un joc plăcut și spor la găsit cocoși! Link hartă Quest: https://b-zone.ro/quest/ Ghidul de cumpărături Pasul 1: Înregistrează-ți un cont pe site-ul https://shop.b-zone.ro sau autentifică-te dacă ai deja cont. Pasul 2: Adaugă-ți fonduri în contul tău. Vezi tutorialele de încărcare cont aici. Pasul 3: Transformă creditul în Gold, plasând comenzi de pe pagina Order Pasul 4: Cumpără produsele dorite prin comanda [/shop] sau mergi la DealerShip [/buyvehicle]. Pasul 5: Bucură-te de achizițiile făcute! Pentru orice nelămurire puteți solicita serviciul LiveSupport de pe siteul shop.b-zone.ro. Reducerile de Ziua Copilului
 6. 33 points
  Nick: Georgee. Level: 79 Vârstă (reală): 18 Sex (real): Masculin Vechime pe server: 2 ani & 7 luni RPG profil LinK: Here Ai mai avut aceasta functie?: Nu Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Deoarece este o nouă provocare pentru mine și pentru a-i ajuta pe începătorii de nivel 2-7. Ce intenționez să fac pentru jucători: Taxă de 1$ în cursul lunii Iunie, evenimente zilnice [va fi organizat un eveniment cu premiu mai mare față de celelalte în fiecare zi, "Big Prize"], evenimentele vor fi organizate la anumite ore, în funcție de numărul de jucători din acel moment, pe baza unui program pe care-l voi face dacă preiau funcția.
 7. 29 points
  Nick: DarK4MooN Level: 36. Vârstă (reală): 18 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Joc pe server de la o luna de cand s-a deschis, iar pe comunitate sunt de aproximativ 3 ani, alte vremuri. Link profil RPG: CLICK* Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Motivul este unul simplu, doresc sa obtin din nou aceasta functie pentru ca am mai avut-o pe luna februarie a acestui an si consider ca am ajutat intr-un fel sau altul jucatorii de pe server. Faptul ca-i ajut si pe alte servere nu are legatura, doar voiam sa fac o paranteza. In al doilea rand, vreau sa obtin mai multe mandate deoarece este tot odata o functie ce nu te blocheaza de interdictii*. In ultimul rand, am trecut de etapa aceea in care jucam samp doar ca sa fac avere, acum sunt foarte sigur ca vreau sa dau considerabil din ea. Ce intenționez să fac pentru jucători: Multi jucatori ma stiu de cand activez pe acest server, cu cat a trecut timpul, am inceput sa ajut jucatorii acestui server cum am putut, cum mi-a stat in putinta, printr-o suma de bani, printr-o metoda de facut bani, sfaturi, idei, am facut jocul mai frumos impreuna cu acesti oameni. Nu vreau sa promit, cum au facut unii, nu vreau sa dau impresia ca viata cu mine ca si primar o sa fie ca in rai. Pentru jucatorii server-ului RPG4 intentionez sa colaborez in prealabil cu ei si sa dezvoltam acest server ca sa facem in continuare jocul mai frumos, prin a ne ajuta unul pe altul si a pastra loc de "buna ziua", putin respect. Despre asta e vorba, nu partea financiara conteaza. Probabil o sa apara si acum haterii care o sa zica "ai avut inactivitate si nu ai facut nimic"...hmm...am avut inactivitate deoarece am inceput legislatia scolii de soferi..eu nu cred ca m-am dus in alta parte.. Factiuni in parteneriat: -Respect pe toate factiuniile...dar de aceasta data ma sustine in special: -Vietnamese Boys - Liderul factiunii fiind KAPPA ROYAL Clanuri in parteneriat: -Ultras South - Liderul clanului fiind Marius
 8. 27 points
  Denumirea originala al modului: Moduri căutate, unele editate de către mine. Descrierea modului: 1. CLEO Mods: Câteva moduri CLEO pe care le folosesc. (DigiInfo, KMF037, Radio_Off, Sensivityfix) 2. Arme: Înlocuiește armele originale/default din joc cu cele din videoclip. 3. Timecyc: Timecyc albastru și ziua și noaptea. 4. Interface Editor: Aspect mult mai frumos al banilor și un scris elegant în stanga iconițelor. 5. HUD: Aspect mai frumos al tuturor iconițelor de pe minimap. 6. Skinchanger: Îți selectezi orice skin dorești prin comanda [/cskin id-ul] EX: [/cskin 2]. 7. Mapa HD: Mapa de pe ESC retexturată și este mai HD. 8. Radarrect: Îți face radarul să fie patrat. 9. Sampfuncs: Ultima versiune de sampfuncs. 10. Mapa pe M: Apeși pe M în joc și-ți apare mapa, fără a mai da ESC>Map. 11. Străzi HD: Înlocuiește străzile originale/default din joc cu cele din videoclip. 12. Vegetație HD: Înlocuiește vegetația origină/default din joc cu cea din videoclip. 13. Efecte: Înlocuiește efectele origine/default din joc cu cele din videoclip. (mult sânge) 14. Crashes.asi: Rezolvă câteva buguri din joc. 11. Skinuri HD: Înlocuiește toate skinurile originale/default din joc cu cele din videoclip. PROGRAME 1. Alci's IMG Editor: Puteți adăuga moduri în gta3.img. 2. TXD Workshop: Puteți edita fișierele .txd (hud.txd). 3. Cleo Setup 4.1: Program pentru moduri .cs. (Tot din folder se plasează în folderul principal.) Poze / Video (obligatoriu) Download Link: Apăsați pe numele modului pentru a-l downloada. Poză unde trebuie să apăsați după ce ați intrat pe site: http://imgur.com/a/9GUCl Instructiuni de instalare (obligatoriu): Nu este nevoie sa vă zic pentru fiecare în parte, în arhiva cu modurile aveți toate informațiile posibile pentru fiecare mod în parte, de la instalare până la copierea fișierelor în anumite foldere ale jocului. Sper să nu fi omis vre-un mod să-l descriu mai sus.
 9. 22 points
  Salutare tuturor, Sondajele deschise pe websiteurile RPG pentru intervalul orar al warurilor pe perioada verii s-au încheiat. Am adunat cele mai populare variante votate de pe toate cele 4 servere RPG și acestea sunt rezultatele: Intervalul warurilor de vară: - 13:00 - 15:00: 273 de voturi - 14:00 - 16:00: 290 de voturi De când se dorește folosirea noului interval de waruri: - 19.06.2017 Intervalul de atac: - 16:30 - 13:30 Așadar vom încerca tot posibilul să modificăm intervalul pentru warurile obligatorii încă din acest weekend, astfel ca de Luni warurile să aibă loc între orele 14:00 - 16:00, fiind varianta cea mai votată de către gangsterii celor patru servere. Momentan alte informații despre warurile din weekend nu avem, ele fiind opționale. Dacă vom modifica orele de desfășurare și pentru acestea vă vom ține la curent.
 10. 21 points
  Mai nou toți frustrații au impresia că au dreptul de a deschide astfel de topicuri tâmpite. Ar fi cazul să vă treziți la realitate odată și odată. V-am pus un mesaj automat care să vă informeze că pe durata warurilor nu se răspunde la reporturi din variate motive dar degeaba cu voi. Un singur lucru am de spus. Cei care aveți probleme cu nervii nu mai intrați în ganguri că ne ajutați cu nimic situația de pe server.
 11. 20 points
  vara asta se poarta b-zone rpg1 - 500 de playeri la 14:00 rpg2 - 400 rpg3 - 100 rpg4 - 250
 12. 19 points
  Nick: cowS Level: 110 Age (real): 19 Gender(real): Male How old are you on the server?: 1/06/11 + RPG profile link: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/cows Did you been Mayor in the past?: Yes, 4 times The reason you want to become a Mayor: 1) Tax will be 1$ for the majority. 2) Daily events from my own pocket money or sponsors. 3) I have massive experience with Events and lots of creativity. 4) The new Events system looks very fun and I believe the players will enjoy this. 4) We will stabilize the 1000/1000 B-Zone RPG1 players. 5) Events you can expect will be X/O, Par/Impar, Deagle, LMS, LCS, Trivia, SMS, Who wants to be a millionaire etc. 6) I have friends in the NR industry who will be able to accomodate with features like [/live] 7) With some free time coming I will be coming online more often for May, before exams. What I intend to do for other players.: Be an active, passionate Mayor for the players of B-Zone
 13. 18 points
  Când am primit invite de la @Ervin27 , sincer, nu am crezut că o să rezist mai mult de o săptămână. TImpul a trecut și așa s-a ajuns la aproape 3 ani jumătate petrecuți în această facțiune (singura mea facțiune de pe server). Când și cum a trecut timpul, nu știu. Dar ce știu sigur este că s-a ajuns la final, nu mai avea nici un rost să stau așa inactiv, pentru că nu ajutam pe nimeni cu nimic, mai mult simțeam că încurc. Din brigada veche singurii care au mai rămas, sunt cei care am avut încredere și m-au ajutat mereu @Ervin27 și @Hawk ToV. Cât timp o să mai fie ei aici sunt singur că NG-ul o să se mențină la cel mai mare nivel, așa cum s-a menținut mereu. Vreau să vă mai mulțumesc încă o dată, fără voi nu reușeam nimic din ce am făcut până acum, dar nu au fost singurii, lista continuă cu @yenoH, @HaoS I S4F I, @Clark, @SilenCe, @GF Maxim16, @KaZzy123, @Simii S4F, @Maya Jeleu, @ZoLiii, @Artturo, @ConnerRM S4F, @waxioSCYO, @K 3 n T plus mulți alții. @GeneraL BonZy nu-ți mai zic să ai grijă de NG pentru că sunt sigur că o să ai. Mulțumesc că m-ai ținut așa inactiv, dar sincer mi-a fost greu să ies de aici. Ai grijă de tine! În afară de jucătorii vechi, mulți dintre voi nu mă prea cunoașteți, dar sper să realizați că sunteți în NG, nu orice altă facțiune. Deci trebuie să mențineți steagul sus. Încercați să fiți ca o familie și vă garantez că toul o să fie perfect. Nu alergați după funcții, nu acesta e rolul jocului, am avut și eu funcția de lider și am realizat că nu funcțiile fac joc mai frumos. Bucuria acestui joc este atunci când legi relații de prietenie cu persoane care sunt la sute de km de tine . Aș scrie mai multe, dar nu vreau să devin plictisitor. Aveți grijă de voi ! National Guard, Always Ready, Always There !!!
 14. 18 points
  Având în vedere banurile recent acordate membrilor GSB și a nenumăratelor reclamații primite prin PM-uri la adresa acestora cum că ar folosi coduri pentru a obține numărul prezent de turfuri într-un mod incorect, am decis să resetăm turfurile. Sperăm ca prin această măsură să crească activitatea pe server și să se învețe minte jucătorii că de fapt câștigul e 0 cât timp folosești coduri pentru a obține ceva. Taking into consideration the recent bans of the GSB members and the countless complaints received via PMs at their address that they have been cheating in order to obtain the current number of turfs, we have decided to reset them. We hope that through this act the activity on the server will rise and that players learn that they have won in fact nothing as long as they used cheats to do so.
 15. 17 points
  Salutare B-zone. Topicul acesta este facut pentru a vedea cei de sus ce se intampla. Haideti fiecare cu cate un +1 . Bun deci de cand s-a deschis serverul rpg 4 , majoritatea playerilor s-au stabilit pe acel server. Nu putem spune ca asta este problema principala. As dori prima oara sa discutam de staff: Nu doresc sa ii critic sau sa discut de rau despre ei. Unii dintre acesti oameni chiar merita . Dar ce facem? Seara la war cand dai un /report sa il ia la team viewer gasesti doar 1 admin online sau 2 dintre care unul pe /sleep . Stiu ca exista conditia ca adminii sa fie activi dar ei sunt dimineata cand nu se intampla nimic important. Daca doriti ca serverul sa evolueze adminii care sunt sau urmeaza sa fie sa aibe timp sa intre cu jumatate de ora inainte de inceputul bataliilor ( war ) intre ganguri si pana la finalul acestora pentru a observa daca playerii folosesc cheat-uri . Multi au plecat deoarece considera ca stafful nu este activ cand trebuie. Sunt foarte multi cheater pe server cei mai multi in ganguri. Daca dati la players si complaints gasiti minim 2 pe pagina pe motiv cheats. Asta a fost una din modalitatea de a readuce serverul. Sa spunem ca cei care nu intra la war ii puteti da afara si sa alegeti altii activi care chiar merita. Pe adminii 4+ pica totul . Ei trebuie sa adune playerii la tw ? De ce doar ei ? pentru ca cei 1,2,3,4 ( unii dintre ei nu toti, nu dau nume ) nu intra seara ? Asta este ceva rau. Unde este serverul de acum 5 luni ? Poate ca s-a ales alt staff si asta e problema. - (Este o opinie personala am drept la ea . Nu merit sanctiune) Daca chiar doriti ca serverul sa se ridice la cei 500 player + lasati toti reply cu +1 si spamam aici sa vada adminii ca playerilor le pasa si ca vor sa aibe o comunitate cat mai mare!- Bzone Love! Si inca ceva pentru voi player: Nu mai spuneti ca totul se ia pe pile . Pe orice server sunt pile , doamne suntem oameni. Daca nu ar exista pile ar insemna ca suntem perfecti. Nimeni nu e perfect!!! Vrem schimbare! Vrem schimbare!
 16. 16 points
  Denumirea originala a modului: Pack de moduri folosite de mine, des cerute de jucatori. P.S.: Majoritatea nu sunt facute de mine, dar unele sunt editate de mine. Descrierea modului: - Arme: https://drive.google.com/file/d/0B9x7SqKEcrO8OWVqSHdCYWNqbVE/view (Inlocuieste armele din joc cu cele din videoclip) - Sunete arme: http://www.girlshare.ro/3489620506.9 (Inlocuieste sunetele de arme din joc cu cele din videoclip) - Skinuri: http://www.girlshare.ro/3489809324.1 (Skin-urile folosite de mine in ultima luna) - Font: http://www.girlshare.ro/34970475.1 (Font-ul folosit in videoclip) - Efecte: http://uploaded.net/file/gs6uaw1z (Efectele folosite de mine in videoclip) - Timecyc: http://www.girlshare.ro/3489755342.7 (Timecyc-ul folosit in videoclip) - Iconuri HD: http://www.gtagarage...ow.php?id=21062 (Aceste icon-uri inlocuiesc pe cele din joc cu unele HD) - Moduri CLEO: http://www.girlshare.ro/3489809329.6 (DigiInfo, KMF 0.3.7, Weapon Switcher v2.1) - Compabilitate: CLEO v4.1 - Moduri ASI: http://www.girlshare.ro/3489809330.7 (Skin changer, Mapa patrata, Crashes.asi, Mapa pe M, Interface Editor) - Compabilitate: Silent's ASI Loader 1.3 Poze / Video (obligatoriu): Download Link: https://drive.google.com/open?id=0BxVvomh7lA9vXzNha1lHYjNQZVk (Aici aveti GTA-ul complet, dar multi dintre voi mi-ati cerut modurile separat, asa ca le aveti mai sus insirate) Instructiuni de instalare (obligatoriu): Bagati ce aveti in dosar intr-un folder, si asta-i tot, HF.
 17. 16 points
  Ok, am facut aceasta mapa pentru cei ce erau obisnuiti in paint. Stiu ca multi nu sunt obisnuiti cu noul sistem de mapa asa ca m-am gandit sa o fac in felul vechi. Link: Aici Daca v-am ajutat ma puteti rasplati cu un +1. Edit: Am reparat acea mica greseala.
 18. 16 points
  Nick: TitanuL Level: Nivel 56 Vârstă (reală): Am o varsta de 19 ani ! Sex (real):Masculin Vechime pe server: De pe data de 26.07.2015 ora 20:00 pana in prezent . RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie? Din pacate nu ,nu am avut aceasta functie . Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Pai in primul si in primul rand vreau sa ajut playeri boboci eu dealungul acestor 2 ani care am jucat nu am acumulat sanctiuni deloc ,din bani mei proprii vreau sa fac cat cel putin 5-6 evente pe zi cat si din cele din gama ,,Speciale ,, desigur am primit de la Nasul nostru K o autorizatie prin care am dreptul de a face orice event ,event de donatie pentru scopuri caritabile mai exact doar pentru eventuri ,eu sunt o fire care vrea doar sa ajute si care nu suporta sa fie ajutat .Am o sectiune de evente mai exact aici ,vreau cat de mult sa fiu activ chiar din cauza jobului meu am sa ma chinui sa intru foarte des . Ce intenționez să fac pentru jucători: As dori sa fac cel putin 4-5 evente gen cum am facut pana acum si in sectiune de Evente ale mele de mai sus ,vreau sa fac in timpul liber targuri auto ,asa playeri vor putea vinde sau cumpara bonuri personale,in fiecare zi vreau sa fac de la ora 21:00 un event in care sa fie un premiu o masina random din Dealer Shop ,si multe altele .
 19. 15 points
  Fidget Spinner Săptămâna aceasta am activat pe serverele RPG un quest și gift cu o tematică amuzantă, jucăria anului 2k17, fidget spinnerul. Ne-am gândit că ar fi benefic să adăugăm și niște reduceri împreună cu acestea. Reducerile vor fi valabile de Luni 26.06.2017 până Duminică 02.07.2017 inclusiv. Așa că profitați de ocazie și găsiți toate cele 150 de fidget spinnere pentru a fi premiați cu $150.000, 20 Puncte de Respect, 10 Puncte de Rob, 10 Puncte de Evadare, 200 Gold și un Car Slot. La Gift veți putea primi unul dintre următoarele premii, de cel mult 4 ori într-o zi: 5,000$ - 25,000$, 1 - 5 Puncte de Respect, 10 - 50 Gold sau 1 - 5 zile de Cont Premium. Echipa B-Zone vă urează un joc plăcut și spor la găsit spinnere! Harta Questului poate fi găsită pe websiteul RPG, în tabul My Account > Quest Map. Ghidul de cumpărături Pasul 1: Înregistrează-ți un cont pe site-ul https://shop.b-zone.ro sau autentifică-te dacă ai deja cont. Pasul 2: Adaugă-ți fonduri în contul tău. Vezi tutorialele de încărcare cont aici. Pasul 3: Transformă creditul în Gold, plasând comenzi de pe pagina Order Pasul 4: Cumpără produsele dorite prin comanda [/shop] sau mergi la DealerShip [/buyvehicle]. Pasul 5: Bucură-te de achizițiile făcute! Pentru orice nelămurire puteți solicita serviciul LiveSupport de pe siteul shop.b-zone.ro. Reducerile disponibile
 20. 15 points
  Salutare, am făcut această hartă pentru a vă uşura munca şi pentru a face acest quest într-un mod cât mai rapid si eficient. Dacă vă place munca mea îmi puteţi da un +1. Click
 21. 15 points
  Bună ziua, dragi jucători de SA:MP. Astăzi am reușit să fac harta pentru QUEST de Ziua Copilului pentru a vă ușura munca. Harta este inspirată de aici, însă am refăcut-o în paint pentru a bifa cocoșii găsiți pentru a vă ușura munca. Spor la QUEST. NOTĂ: CULOAREA NUMERELOR NU INDICĂ POZIȚIA COCOȘILOR. AM FOLOSIT CULORI DIFERITE PENTRU A CREȘTE VIZIBILITATEA. Dacă v-am ajutat, vă rog să dați și un +1. Mulțumesc.
 22. 15 points
 23. 15 points
  Bafta tuturor, aveti grija de voi si sper sa mai tin legatura cu unii dintre voi.^.^ Am decis sa ma las de jocul asta, pentru a doua oara dar de data asta definitiv..deoarece nu doar cheful ma impiedica sa joc ci si timpul. Sper ca voi astia care fugiti dupa functii si care ati comentat la adresa mea sa va faceti cu toate functiile posibile de pe acest joc, va fac eu poze la cer sa nu uitati cum arata. Va pup,spor la joc.
 24. 14 points
  Salutare, am făcut această hartă pentru a vă uşura munca şi pentru a face acest quest într-un mod cât mai rapid si eficient. Dacă vă place munca mea îmi puteţi da un +1. Click
 25. 14 points
  Nick: Loren Level: 52 Vârstă (reală): 16 ani Sex (real): Masculin Vechime pe server: 1 an si 3 luni Link profil RPG: Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc să devin primar pentru a ajuta cât mai mult playerii începători care activează pe acest server, nu doar prin evenimentele zilnice pe care le fac, doresc să fac asta şi prin oferirea taxelor, organizarea de evenimente pe /gov. Doresc să inițiez toți playeri noi pe server, deschizându-le un orizont către acest joc pentru a le face "munca" mai uşoară. De asemenea sunt disponibil oricand pentru a raspunde întrebărilor juniorilor, fie ele legate de joburi/website/forum, cât şi întrebări legate de regulamentul serverului şi multe altele. Doresc să creez playerilor începători un ambient cât mai plăcut pe acest server, plin de premii, evenimente, taxe şi multe altele. Îmi doresc foarte mult această funcție deoarece este cea mai dorită şi cea mai respectată de pe acest server. Mai pe scurt, doresc să devin primar pentru a ajuta cât mai mult playerii începători şi nu numai. Doresc să devin primar deoarece cred că este cea mai potrivită facțiune pentru mine, fiind un fost lider care se înțelege bine cu majoritatea playerilor. Ce intenționez să fac pentru jucători: 1. Vreau ca taxa să fie setată la 1$ indiferent de ora sau zi. 2. Voi face un topic la secțiunea mayor numit "Cere şi vei primi", unde playeri cu level intre 2 si 7 vor fi sponsorizați de mine printr-o cerere aferentă facută în acel topic. In urma acestei cereri voi oferi o sumă modestă de 10.000$, puteți face această cerere o dată la o saptămână. 3. De luni până vineri la ora 20:30 voi imparți taxa playerilor cu level intre 2 şi 7. Iar sâmbată şi duminica o voi imparți odata la ora prânzului adică ora 14:00 şi odata seara la ora 20:00. 4. De luni până vineri de la ora 22:00 voi organiza câte un event clasic ( LMS, LCS, X/O, etc ) cu un premiu destul de ridicat. La aceste evenimente vor participa doar playeri cu level sub 50. 5. Vineri seara la ora 23:00 voi organiza un event nocturn, ceva mai special, cu un premiu măricel unde vor participa toți playeri. 6. În fiecare sâmbătă seara la ora 20:00 voi organiza " La sfat cu primarul ", unde îmi veți adresa diferite întrebării despre joc, despre viaţa de lider, în ce constă această funcţie, ce trebuie să faci ca să fi un lider bun. Toate acestea le voi spune din propria experienţă, datorită faptului că am fost liderul facţiunii Los Santos School Instructors. 7. Duminică dimineața şi seara voi organiza aşa zisă plimbare cu limuzina primarului, unde vom cutreiera harta în lung şi în lat. 8. În fiecare duminica voi pune la bătaie o maşina cu pretul intre 50.000$ si 100.000$, aceasta maşină va fi caştigată doar printr-un event. 9. Voi pune la bătaie o casa sau un vehicul cu prețul estimativ la 1.000.000$, acest premiu il veți putea caştiga doar prin acumularea a 25 de puncte pe care le veți primi atunci când veți caştiga un event. Aceste puncte vor fi trecute într-un topic. 10. Când vor începe donațiile prin [/charity], primul şi ultimul player care va dona, va primi o sumă de bani. 11. Din săptămână în săptămână, voi încerca să ofer câte un ajutor financiar tuturor playerilor, cu level sub 50. În cazul în care mă veţi susţine şi vreţi să fac şi altceva decât este prezentat mai sus, aştept câte un PM din partea voastră, iar ideile ce mi se vor părea cele mai interesante le voi aplica.
 26. 13 points
  Denumirea originala a modului: Quest Map Helper Descrierea modului: Video Poze / Video (obligatoriu): Download Link: http://www.girlshare.ro/3489865361.4 Instructiuni de instalare (obligatoriu): Se dezarhiveaza in folderul principal Alte precizari: Facut de mine si @Iohanis ATENTIE! Acest mod este perfect legal deoarece foloseste date de pe web, date care le puteti accesa si voi!
 27. 13 points
  Nick: Nicu Level: 46 Vârstă (reală): 19 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: De când s-a deschis. Link profil RPG: https://www.rpg3.b-zone.ro/players/general/Nicu Motivul pentru care doresc să fiu Primar: 1. Primul motiv pentru care vreau să fiu primar îl constituie faptul că știu cum e să fii începător și să nu ai bani. Astfel că, sunt gata să ajut financiar în primul rând, dar și cu sfaturi ș.a.m.d. toți playerii de pe acest server, fără să fac diferențe. 2. Am observat tot mai mulți jucători ce s-au săturat să muncească la un job, astfel că prin evenimentele pe care le voi face (pe care le poate câștiga oricine, vor fi foarte multe tipuri de evenimente) jucătorii vor face rost de ceva bănuți, care ar însemna câteva ore la un job. 3. Nu aplic pentru că este o funcție, am avut deja ce functie mi-am dorit, doar că mi-ar face mare plăcere să pot ajuta lumea din nou și prin această metodă. Ce intenționez să fac pentru jucători: Nu o să vă înșir aici un program cu evenimente pe care oricum nu-l respectă nimeni, vă spun direct ce voi face, acestea vor fi și în joc, nu doar scrise aici, vă promit lucrul acesta, nu cum au făcut alții. 1. Evenimente cu premiul de 50.000$ - LMS | Par/Impar | Ruleta rusească | LCS | Deagle | Simon spune | Find me | Găsește mașina | Primul cu G sau Primul cu [/w] | SMS | Protect the VIP | și alte tipuri. 2. Olimpiade, ca să zic așa, pentru facțiuni. În ce vor consta? Păi vor fi echipe de câte X playeri dintr-o facțiune și se vor duela în mai multe etape. Premiile pentru astfel de „evenimente” vor fi pe persoană/echipă și vor fi destul de mari, ca de luna trecută. 3. Eveniment ce poate fi realizat doar de către un admin, extrem de frumos, cu teleportare și alte situații de genul, cum a fost Factory War, realizat cu ajutorul lui Daniel si Dookie. Premiul va fi de 50.000$ și se va organiza săptămânal. 4. Taxa va fi mică și vor fi diferite evenimente - primul cu [/charity] primește dublu și alte chestii, după care se va împărți taxa. 5. Voi încerca să ajut playerii să intre în facțiuni, să li se ofere șanse tuturor, îi voi îndruma pe calea cea bună. Spre deosebire de alții, am zis în aplicație ce voi face eu, nu am comentat urât la adresa altor persoane, aplicația nu e pentru așa ceva.
 28. 12 points
  Descriere: Poti vorbi in urmatoarele 4 instante: de pe server pe server (nu conteaza care, poti de pe RPG2 pe 4 pe 1 sau pe rivale sau chiar servere din alta tara); de pe server pe client; de pe client pe server; de pe client pe client; Poze / Video (obligatoriu): Link download: Nu este de downloadat. Programul e de vanzare: 25 sloturi (conturi): 25 RON paysafe / transfer bancat (BT); sloturi nelimitate: 50 RON paysafe / transfer bancat (BT); Alte precizari: Limitari: functioneaza doar pentru prima instanta de San Andreas rulata (merge pe prima conectare, daca aveti sandboxie si va conectati cu al 2-lea cont, doar pe primul va functiona); nu aveti sistem de mute, daca va supara cineva, opriti chatul pentru toti, nu doar pentru el - se va implementa in v1.1; daca aveti conexiunea mai slaba de 150 Kb / s nu va functiona; UPDATE since last time: mesajele se trimit instant, nu mai dureaza 2 secunde sa se trimita; sistem de adaugare conturi / stergere; sistem chat in client; turn on / off; OWNER: scrie rosu in chat, ceilalti scriu galben; doar el are acces la add / delete account; este cel care plateste si e treaba lui cui creaza conturi;
 29. 12 points
  Children's Day Celebrating Children's Day we have prepared a special Quest and Gift, as well as discounts to all items in the RPG servers shop. All of these will be activated today. The discounts, Quest and Gift are available until the 11th of June, 23:59. So take advantage of the opportunity and find all the chicken heads to win $150.000, 20 Respect Points, 10 Rob Points, 10 Escape Points, 200 Gold and a Platinum Skin. At the Gift you can win one of the following prizes, 4 times at most in a day: 5,000$ - 25,000$, 1 - 5 Respect Points, 10 - 50 Gold or 1 - 5 days of Premium Account. The B-Zone team wish you a great game and good luck finding the chicken! Quest Map Link: https://b-zone.ro/quest/ Shopping guide Step 1: Register an account on the https://shop.b-zone.ro website or login if you already have an account. Step 2: Add funds into your account. See the following tutorials about adding funds to the account aici. Step 3: Convert the credit in Gold by placing orders from the Order page. Step 4: Buy the desired products with the [/shop] command or go to the DealerShip [/buyvehicle]. Step 5: Enjoy your new acquisitions! For any misunderstandings you can use the LiveSupport service from the shop.b-zone.ro website. Children's Day Discounts
 30. 11 points
  Denumirea originala al modului: Pack de masini originale editate de mine Descrierea modului: O continuare a primului pack postat de mine acum aproape o luna: Poze / Video (obligatoriu): Download Link: http://www.mediafire.com/file/f53ttin2146o3dq/Cars+Pack+v2.rar Instructiuni de instalare (obligatoriu): 1. Cu modloader - instalati modloader, faceti un folder in folderul modloader pe care in numiti cum vreti si apoi copiati fisierele din arhiva in folderul facut de voi. 2. Cu Spark/IMG Editor - dezarhivati fisierele, deschideti gta3.img localizat in folderul jocului, models cu oricare dintre aceste 2 programe si apoi daca folosti Spark apasati pe Import si selectati toate fisierele, apasati Save apoi puteti iesi, iar daca folositi IMG Editor trebuie sa inlocuiti manual fiecare fisier, apoi dai Rebuild, asteptati sa se termine procesul, dupa care puteti iesi. Alte precizari: Huntley-ul este prezent si in primul meu pack, doar ca in acesta vine cu un bullbar, la fel si Banshee-ul care acum are prima culoare cu textura de fibra de carbon, spoiler, faruri noi si un interior nou. Pentru restul puteti vedea si in poze, am facut poze numai la ce am modificat. Daca sunteti copii cuminti si dati si voi acolo un +1 mai apare curand si o versiune cu motociclete, masinile de job, cele de gang care nu sunt prezente aici, Enforcer si mai vedem noi. Credits: Huntley: Epoxi (body), [eB]Catalin (badges, bullabar, interior) Banshee: Roberto (body, roof), [eB]Catalin (badges, carbon texture, spoiler, interior, front lights) Rest of cars: [eB]Catalin Daca nu am pus o masina in link-ul de download va rog sa-mi spuneti.
 31. 11 points
  Salut. Totusi stiu ca harta este pe rpg dar putini vor da de ea acolo,asa ca m-am gandit ca nu ar strica la nimeni daca ar avea harta la indema direct pe forum si sa te apuci de quest imediat :)))) Daca ti-a fost util da-i un +++ Bafta la toti la quest! 50/50 - Los Santos 50/50 - Las Venturas 50/50 - San Fiero
 32. 11 points
  Uitati si voi cine are arfe din astea pe un forum (am primit poza asta):
 33. 11 points
  Display Name: Askhanar Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnatura): SF LV LS Tema (In caz ca nu exista o imagine): Verdant Family, vreau sa fie in logo DOAR turfurile tetinute de catre Verdant Family Text: Verdant Family Capo Crimini Askhanar Consigliere (6): JilkasMeister, xThe0, sNrobert, Esquire Vicario (5): FLOOORIN, M.Ionut Caporegime (4): Body97, CraiovaAdy, andrut, Leviathan, RauleN, MaryoKing, Fighter, Sgarrista (3): RooberTs, Mykes, Cokemeister, KAPPASENPAI, ANDII.CUTEZATORUL, Mihay, Tomii, Kruger, [E]dy.Original, Skrill3x, CosminT, Mythiusa.BAWS, Bagwell Soldato (2): RoberT., Liviu.Exe, Lorant, Ioa[n]a, Oarga, BeyondOwn, Pittbull07, Runik, Alonso.Exe, Biscu.Silent, Nowerbach, .Deliric., ColorsKing, vtmBSilent, p0c Picciotto (1): Champion, Styler, Road2Gl0ry, nSQ, Zenod, Max.Tun, BlastKIA, KratosFTW, PRINTU.BELEAUA, Kross, Anndi Multumiri speciale: removE., phenomz0r, IBRA, BbuRoyal, AdriaNNTSA, Unchiu Dimensiuni: Cat sa incapa fiecare membru si fiecare oras Alte precizari: Vreau sa decupati zonele din orasul LV, adica sa le puneti doar pe cele detinute de catre Verdant Family. Vreau sa fie 3 skin-uri de lider/sublider, unul in mijloc ce tine orasul SF, in dreapta sa fie cu orasul LV, iar in stanga cu orasul LS. Cele 3 skin-uri vreau ca cel la care o sa fie pus liderul (Askhanar) sa se afle in centru, avand harta orasului SF, in dreapta sa fie un Sublider, ce sa aiba deasupra capului numele Esquire, iar sub Esquire sa scrie xThe0. La cel din partea stanga, ce o sa tinta harta orasului LS sa fie un skin de lider/sublider, avand deasupra capului urmatoarele nume: JilkasMeister, sNrobert
 34. 11 points
  RO Noi suntem The Legends, unul dintre cele mai respectate clanuri de pe acest server, RPG1.B-Zone.Ro. Clanul The Legeds a fost înfiinţat pe data de 05.04.2014 de către [TL]GigGs11[Legend], începând să fie clan oficial de pe data de 30.04.2014 cu ajutorul lui [TL]Vladxx. În prezent clanul are 50 de sloturi şi este un clan pe picioarele lui datorită membrilor care au ajutat clanul să se ridice, aceştia fiind precizaţi în topicul, click aici. HQ-ul clanului este HQ-ul cu numarul 2, mai jos aveţi nişte poze cu acesta. De asemenea, clanul The Legends are şi un post de radio care reprezintă clanul pe acesta difuzându-se doar muzică de petrecere, manele, populară şi uneori făcându-se câte o excepţie se mai difuzează şi alte genuri de muzică. Poze HQ EN
 35. 10 points
  Buna ziua dragi ToVarasi. Lucrurile stau asa, nu mai avem alianta cu nimeni din diferinte motive (exista doar unu, cearta). Stim prea bine ca lucrurile pe vremuri erau mult mai bune, aveam alianta doar cu uS si ne înțelegeam super bine. De cand a aparut ZEW lucrurile au scapat de sub control si a aparut doar cearta, nemultumuri s.a.m.d. Ce vreau eu sa va propun iar voi aprobati cu un (+). Propun refacerea Aliantei cu uS (doar ToV&uS) iar persoanele care au gresit/provocat cearta sa fie sanctionate prin demitere. O zi buna tuturor.
 36. 10 points
  Nick: Azrael Level: 69 Vârstă (reală): 17 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 2 ani si 4 luni. Link profil RPG: https://www.rpg3.b-zone.ro/players/general/Azrael Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Principalul motiv, pentru care eu doresc să fiu primar, este ajutorarea jucătorilor de nivel mic, cu evenimente și nu doar atât. Mi-am propus să încerc să comunic cât mai mult cu jucătorii, indiferent de nivelul pe care îl au, să-i ajut cu niște sfaturi, că până la urmă cine mă alege, are și un scop. O să încerc să ofer ajutor, nu doar cu [/charity], ci și din banii mei proprii. -O să organizez evenimente unice (idei unice), unde toți jucătorii au șanse egale de câștig. -O să aștept propunerile playerilor, și o să facem cât mai multe evenimente posibile, pentru a se putea bucura fiecare, și totodată să dorească să participe. -Poate mulți mă cunosc deja, datorită evenimentelor organizate de mine, care au decurs toate într-un mod cât mai corect. Ce intenționez să fac pentru jucători: După cum am menționat și mai sus, o să ajut jucătorii făcând cât mai multe evenimente, activități, o să împart banii adunați în seiful primăriei de cât mai multe ori posibil, iar premiile evenimentelor o să fie pe măsură, pentru a atrage playerii, și de a participa în continuare la astfel de evenimente, organizate în cadrul primăriei, desigur de către primar, cu scopul de a ajuta playerii. Fiindcă am observat că mulți se plâng că nu au case, nu au mașini, nu au bani, desigur, așa este începutul oricărui player pe acest server, așa că evenimentele organizate nu o să conste doar în bani, ci și în masini, case, biz-uri.O să doresc să mă implic cât mai mult, să fiu un primar activ, de care playerii să nu se plângă! Funcția de Mayor este o muncă grea, dar serioasă. Eu mă consider un om serios, care poate să schimbe ceva, să facă ceva diferit în luna iunie! -Desigur, și playerii de nivel mai mare o să aibă șansa de a participa la evenimente, o să încerc să fac în felul următor: O să specific de fiecare dată, care este nivelul maxim de participare la acel eveniment, pentru a nu exista conflicte, și pentru a avea toti șanse egale de câștig!
 37. 10 points
  Dupa ce Green Street Bloods reuseste sa egaleze recordul de 69 de turf-uri pe data de 18/05/2017, reuseste intr-un final sa-l aduca la final, la 71 de turf-uri pe data de 25/05/2017. Multumim tuturor pentru suportul oferit pe parcursul acestei reusite, fiecare dintre cei de pe lista a contat intr-un fel sau altul. Multumesc personal pentru toate aceste amintiri, in doar un an in mafii, am reusit sa fac acest lucru, lucru pe care unii il incearca de 4 ani si nu reusesc. P.S: Unii veti zice ca acest record a fost realizat de niste codati. Nu comentez nimic, n-am negat niciodata faptul ca nu avem codati, dar atunci cand spui ca toata mafia are cod, atunci esti doar un hater trist. De ce atatea banuri in doar doua zile? Deoarece un anumit jucator rival al clanului Royal a tot incercat sa ne puna capat recordului, ieri rupand codul, invisible si silent aimbot doar ca sa castige 69 Pier Mobs warul si ca noi sa nu reusim sa facem cele 72 de turf-uri. Majoritatea membrilor au decis sa isi ia cod pentru auto-aparare, deoarece adminii fac orice altceva dar sa stea pe codati, nu. Ei bine, s-a dovedit ca adminii erau doar cu ochii pe noi, aseara omuletul ala luase 8 runde singur, ziua urmatoare, noi nu mai puteam lua nici macar o runda in 5 oameni in acelasi mod. Si daca credeti ca mint, ca zic asta doar ca sa nu cadem prost in ochii lumii, sa stiti ca noua ni se rupe de parerile voastre, asta e purul adevar care-l sustine si statisticile: timp de 3 luni am avut doar 6 oameni banati pentru coduri si 2 pentru moduri ilegale. Ah da, si scuze anticipat adminilor daca incalc vreo regula postand aici si fiind lider la o alta mafie, cred ca merit si eu acest moment dupa 3 luni petrecute in mafia asta, vazand cum creste de la 0 turf-uri la 70. #REMEMBER GREEN STREET BLOODS #BEST GENERATION OF MEMBERS FOR EVER #ROYAL TEAM RULES B-ZONE 71 TURFS
 38. 9 points
  Denumirea originala al modului: Ceas.cs Descrierea modului: Este un timer in care poti adauga un text(nu mai ai nevoie de namecflow) si text-ul pe care il adaugi este RGB Poze / Video (obligatoriu): Download Link: http://www.girlshare.ro/3489864835.6 Instructiuni de instalare (obligatoriu): Bagati fisierele alea 2 in cleo Alte precizari: Modul este de 3 ani facut, insa pana in ziua de astazi nu a fost publicat, au avut doar cateva persoane acces la acest mod, modul este facut de Rasta, el mi-a dat acord sa-l postez ca nu se mai joaca, anyway #paleta#la#war#remember#rasta#grasu
 39. 9 points
  N-avem cum să stabilim un interval orar care să convină absolut tuturor jucătorilor. În fiecare an warurile de vară s-au ținut după masa, nu seara. Din acest motiv am oferit în continuare doar variante de vot pentru amiază. Intervalul nu va fi schimbat pentru că așa a fost votat de majoritatea celor din ganguri. Așa că aveți două opțiuni: - deal with it. - vă schimbați facțiunea/altă variantă. Numai bine.
 40. 9 points
  Salutare tuturor, În urma ultimului update al serverelor RPG am adăugat HQ-uri pentru clanuri. Ownerii clanurilor cu o vechime minimă de 2 luni de zile pot arunca o privire în topicul de mai jos pentru a vedea cum pot intra în posesia unui HQ. https://forum.b-zone.ro/clanhq/ Odată cu acest update vom modifica de asemenea regula cu privire la inactivitatea jucătorilor cu proprietăți (casă/biz) Din: Inactivitate: Jucătorii care nu au minim 5 ore jucate în ultima lună riscă pierderea casei sau a bizului deținut (fără vehicule). Dacă nu puteți juca, vă sugerăm să vindeți proprietățile ca să nu le pierdeți. Nu puteți recupera proprietățile pierdute din cauza inactivității. În: Inactivitate: Jucătorii care nu au minim 5 ore jucate în ultimele două luni de joc riscă pierderea casei sau a bizului deținut (fără vehicule). Dacă nu puteți juca, vă sugerăm să vindeți proprietățile ca să nu le pierdeți. Nu puteți recupera proprietățile pierdute din cauza inactivității.
 41. 9 points
  Salutare! Bine v-am gasit. Ce mai faceti? Cum sunteti? O vorba inteleapta: Niciodata sa nu uiti de unde ai pornit. #Sef de pagina! O zi buna, tuturor!
 42. 9 points
  Bună ziua, dragi jucători de SA:MP. Astăzi am reușit să fac harta pentru QUEST de Ziua Copilului pentru a vă ușura munca. Harta este inspirată de aici, însă am refăcut-o în paint pentru a bifa cocoșii găsiți pentru a vă ușura munca. Spor la QUEST. NOTĂ: CULOAREA NUMERELOR NU INDICĂ POZIȚIA COCOȘILOR. AM FOLOSIT CULORI DIFERITE PENTRU A CREȘTE VIZIBILITATEA. Dacă v-am ajutat, vă rog să dați și un +1. Mulțumesc.
 43. 9 points
  Nick: TibisoR Level: Detin nivelul 37 (344/146) Vârstă (reală): Am varsta de 14 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Un an si 3 luni. Link profil RPG: Click Motivul pentru care doresc să fiu Primar: In primul rand, e o experienta unica sa ai functia de primar, iar in al doilea rand, as dori sa-i ajut pe cei care au nevoie de ajutor, atat moral cat si financiar, dar fara sa incurajez cersetoria. Motivul pentru care doresc aceasta functie este ca functia de primar este una dintre cele mai importante functii de pe server, iar cel care detine aceasta functie trebuie sa aiba cunostinte despre joc, sa fie serios, sa stie sa vorbeasca cu cei de level mic, sa nu se enerveze usor si sa fie activ tot timpul. Doresc să obţin această funcţie pentru ajutarea playerilor de level mic cu banii proprii, pentru a organiza evenimente speciale cu premii pe măsură, mereu pe primul loc trebuie să fie activitatea, distracţia, seriozitatea şi nu în ultimul rând ca playerii să aibă un ambient cât mai plăcut pentru ei. Desigur că şi premiile de la evenimente, activităţi contează şi vor fii unele pe măsură, dar totul este ca playerii serverului să se bucure de ele şi să participe la ele. Cine mă cunoaşte ştie ce fel de persoană sunt şi are încredere în mine, funcţia de Mayor este foarte importantă dedicată serverului şi nu cred că a fii Mayor trebuie să împarţi taxe şi să faci câteva evenimente pe zii, a fii Mayor înseamnă a merita această funcţie, a face un ambient plăcut tuturor playerilor, vreau ca jucătorii să se bucure cu taxele împărţite, cu evenimentele şi activităţile creeate. Vreau a le oferii tuturor playerilor dornici de un loc de muncă în a se angaja la primărie şi a le oferii un job cu un salariu pe măsură, ca toată lumea să fie şi să se simtă perfect şi că joacă cu cel mai mare drag. Ce intenționez să fac pentru jucători: Motiv-ul pentru care doresc să devin Primar este să organizez multe evenimente, activităţi, împărţirea taxelor, premiile de la activităţi si evenimente vor fii pe măsură şi nu în ultimul rând ca playerii să fie fericiţi şi a le creea un ambient cât mai plăcut, angajarea playerilor dornici la primărie în a le oferii un job şi un salariu pe măsură şi multe altele, ştiu cum este să ai level mic, să nu ai fonduri necesare, să munceşti mult pentru a câştiga o sumă de bani, de asta doresc să ajut şi să mă implic. Și voi mai face evenimente zilnice. ~Evenimentele mele pentru Luni~ 13:00 - Event obisnuit. 17:30 - Impărțirea baniilor (Taxa) pentru playerii cu nivelul 2-7. 18:00 - Event obinuit. 20:00 - Event palpitant (unic). ~Evenimentele mele pentru Marti~ 14:00 - Event obisnuit. 17:30 - Impărțirea baniilor (Taxa) pentru playerii cu nivelul 2-7. 18:00 - Event obisnuit. 20:00 - Event palpitant (Exemple: Ruleta ruseasca, Protect the "VIP", Primul cu tractor-ul, etc.. (desigur vor fi premii mari). ~Evenimentele mele pentru Miercuri~ 14:00 - Event obisnuit. 17:30 - Impărțirea baniilor (Taxa) pentru playerii cu nivelul 2-7. 18:00 - Event obisnuit. 20:00 - Event palpitant (unic). ~Evenimentele mele pentru Joi~ 14:00 - Voi acorda două ore jucătoriilor care au nevoie de sfaturi/ajutor in legătură cu serverul/economia. 17:30 - Impărțirea baniilor (Taxa) pentru playerii cu nivelul 2-7. 18:00 - Event obisnuit. 20:00 - Eveniment sportiv (aceste evenimente vor fi de tip "Box", Alearga in cerc sau primul cu Bicicleta, etc..). ~Evenimentele mele pentru Vineri~ 14:00 - Event obisnuit. 17:30 - Impărțirea baniilor (Taxa) pentru playerii cu nivelul 2-7. 18:00 - Event obisnuit. 20:00 - Event special (unul din cele mai frumoase evenimente din saptamana). ~Evenimentele mele pentru Sâmbătă~ 14:00 - Event action (aceste eveniment vor fi de tip "Actiune"). 17:30 - Impărțirea baniilor (Taxa) pentru playerii cu nivelul 2-7. 18:00 - Event obisnuit. 20:00 - Mega event. ~Evenimentele mele pentru Duminică~ 14:00 - Event classic. 17:30 - Impărțirea baniilor (Taxa) pentru playerii cu nivelul 2-7. 18:00 - Event obisnuit. 20:00 - Event "B-Zone Community" (Acesta va fi cel mai mare si mai frumos eveniment al saptamanii.
 44. 8 points
  Salutare tuturor , sa trec direct la subiect fara prea multa gargara . Vreau sa facem un "poll' (sondaj de opinie) in legatura cu regula orele jucate lunar pe servar. Toate factiunile au un numar diferit de ore pe care membri trebuie sa il atinga lunar ca sa nu primeasca "rank dowm" , "fw" sau alte sanctiuni . Mie unu aceasta regula mi se pare absolut absurda , deoarece sa fim seriosi , este doar un joc nu? Ma simt obligat sa ma joc , altfel sunt dat afara din factiune. Stiu ca multi o sa spuneti " daca nu ai timp sa joci de ce mai intri in factiuni , etc etc " DA , aveti dreptate in acest aspect,dar atat timp cat eu ca membru imi fac datoria ( raportu ) intru zilnic si nu tin loc ocupat degeaba,de ce sa fiu eu obligat sa fac cele 20 de ore ? Eu acesta luna am avut inactivitate 7 zile,dar mi-am facut raportul in fiecare saptamana , am adunat 12 ore jucate. Nu mi se pare corect ca dupa 4 luni de zile ( aproximativ ) de cand sunt in LSPD sa fiu dat afara, sau sa mi se dea rank down pentru aceasta regula. Pe langa faptu ca suntem 500 de servar acuma, nu ii vad rostu acestei reguli . Lasa si tu un comentariu cu privire la acest subiect , daca esti de acord cu mine si vrei sa fie scoasa aceasta regula , apasa pe + , daca nu, mi-ar placea sa aud varianta ta,de ce sa nu fie scoasa. Multumesc anticipat !!
 45. 8 points
  Sectiunea Reviews a forumului "Discussions" este o categorie a forumului B-Zone. Categoria a fost neglijata in ultima perioada, moderatorii fiind singurii creatori de continut, un continut copiat din diverse surse, fara pic de contributie. Regulamentul este facut in graba, construit in bataie de joc si intr-o maniera distructiva. Subiectele sunt inchise dupa o perioada de 24 de ore de la postare, fiind suprimat astfel dreptul si posibilitatea membrilor de a cere sau de a aduce mai multe detalii sau informatii despre subiectul recenziei. Chiar daca sunt peste 200 de subiecte in aceasta categorie, putine contin mai mult de 1 raspuns. Cum se procedeaza daca vrei sa devii activ in aceasta sectiune: 1. Cauti pe google: "recenzii filme/telefoane/tv/electronice/masini/femei/porno". 2. Copiezi tot textul. 3. Adaugi sursa. Cerinte minime pentru o imbunatatire a sectiunii: inteligenta, creativitate, dedicatie, interes. Recomand sectiunea recenziata tuturor amatorilor de senzatii tari precum +1 aiurea. Sursa: Creeatie proprie.
 46. 8 points
  Dupa cum poate ati auzit, astazi, 12 iunie 2017, la 401 de zile de cand am fost acceptat in Paramedics de catre @SW FLoRyN(Kindness) si sustineam testul de intrare cu @AlexFINANTATORU (iAlexRo154/AleKsander) am decis sa renunt la SAMP si sa-mi dau demisia din Paramedics si din functia de Helper Level 2. Nu va pot lasa curiosi in legatura cu decizia mea de a renunta la SAMP. Peste doar cateva luni voi implini 18 ani si am decis sa renunt la copilarii si sa imi indrept atentia catre viata reala, ceea ce veti face si voi mai devreme sau mai tarziu. In aceasta vara mi-am propus sa imi aleg o cariera si sa ma pregatesc cat mai bine pentru ea. Aceastea sunt in principal motivele deciziei mele, ca sa nu mai spun de plictiseala ce apare dupa un timp. Am reusit sa dobandesc pe merit niste functii. Pot spune ca nu am avut nicio pila si mereu m-am ferit de ele. Am fost Helper Level 2, Admin Level 1 si de doua ori Assistant Chief Paramedic. Niciodata nu le-am dorit, totul a venit de la sine. Dupa cum poate stiti, am activat 3 zile ca admin, insa am preferat sa renunt si sa ajung din nou Helper, pentru ca am preferat sa ajut in loc sa sanctionez. In acele 3 zile tot server-ul mi-a devenit "prieten", insa dupa ce am renuntat prietenii mei adevarati se numarau pe degete. Acum cateva zile din nou am refuzat adminul, asta pentru ca nu am vrut sa-mi schimb decizia. Mai jos vreau sa enumar cateva persoane care m-au ajutat si cu care am interactionat pe perioada in care am stat alaturi de voi. Vreau sa le urez tuturor celor pe care i-am cunoscut mult succes pe viitor! @AlexFINANTATORU - o persoana de incredere. Tu mi-ai fost alaturi de la inceput pana la sfarsit si m-ai convins sa aplic pentru functia de Helper. Ai tras de mine sa raman cat mai mult pe server, insa orice inceput are si un sfarsit. Multumesc pentru tot!,@SW FLoRyN - ai fost liderul meu. Abia dupa ce ai renuntat ne-am cunoscut mai bine si m-ai inteles. Multumesc, mult succes!,@Andreea M - ai avut incredere in mine de doua ori si mi-ai oferit rank-ul de sublider. Iti multumesc pentru tot! Ai fost un lider minunat care si-a dedicat mult timp factiunii. Mult succes pe viitor!, @Robert737 - Felicitari pentru functia de lider dobandita. Nu vreau sa crezi ca plec pentru ca ai primit lider, asta mi-am dorit sa ajungi, insa intentionam de mai mult timp sa ma retrag de pe server. Mult succes! Sa pastrezi cat mai mult timp functia si ai grija de factiune! @SilviuAlex, @Gabrella, @AlexandraG, @Diana R, @Dani EL, @GeoTERORISTU,@SwiftBrotherHD,@Diana20, @Paul MD, @Gamehawk, @Koala RPG3, @JhonBaiatBun, @dell, @Dookie@AlexFARAONU, @NF Shanon, @N MaRiuS, @NF Sonix, @Virgo, @Pegassi, @Crazy, @DEC0DE, @LEET, @Meckintas, @Rokuro, @TLG EvolutioN, @Pegassi, @Daniel BAHAOS, @YourCharisma, @ShakaroN4EVER, Dr1nkON, LuxxorREGELE, @George15, @Maxi16, @BLACKnROSE, @Alxx. Sper ca nu am uitat pe nimeni si, daca am uitat, sa stiti ca ramaneti in amintirea mea. Le urez succes si salut toti adminii, helperii, liderii, jucatorilor care ajuta la dezvoltarea comunitatii! #REMEMBER Enrico Assistant Chief Paramedic (401 Days) | Helper Level 2 (323 Days) | Admin Level 1 (3 Days) #MafiaPARAMEDICS #B-Zone #RPG3 #RETIRED 07.01.2016 - 12.06.2017
 47. 8 points
 48. 8 points
  Bine, s-ar putea pe la sfarsitul vacantei de vara (in luna septembrie) sa anunt official retragerea mea, permanenta de pe comunitate. Vedem ce-o fii pe viitor.
 49. 8 points
  Salutare, am făcut această hartă pentru a vă uşura munca şi pentru a face acest quest într-un mod cât mai rapid si eficient. Dacă vă place munca mea îmi puteţi da un +1. Click
 50. 8 points
  Nickname: Ceausescu.HYENA Level: 104 Vârstă reală: 16 ani Sex (real): Masculin Vechime pe server: Aproximativ 11 luni Link profil RPG: https://www.rpg4.b-zone.ro/players/general/Ceausescu.HYENA De ce doresc să îmi continui mandatul?: Doresc să continui munca de primar doarece consider că am reuşit să îmi fac foarte bine treaba în luna Aprilie, am reuşit să ajut foarte mulţi jucători in această lună şi am reuşit să îmi fac foarte mulţi prieteni noi pe care am reuşit să îi ajut cu tot ce s-a putut, pe parte financiară cât si pe parte legată de gamplay-ul serverului. La cererea jucătorilor am decis să mai aplic încă odată pentru a putea să ajut şi mai mult server-ul şi să reuşesc să mă distrez alături de jucători, creând un ambient cât mai plăcut pe server, punând un mare accent pe comunicare dintre primar şi jucători, sau dintre admin şi jucător. Doresc să organizez şi mai multe evenimente şi activităţi, cum am reuşit şi luna trecută, reuşind să îi fac pe playeri să se simta destinşi pe acest server, şi sa aibă un gameplay cât mai plăcut. Ce intenţionez să fac pentru jucători? Să încerc sa îmbunătaţesc comunicarea cu jucătorii şi să încerc să organizez şi mai multe evenimente/activitaţi ca în luna Aprilie. Doresc cu ajutorul sponsorilor mei să încerc să ajut toţi jucătorii financiar şi să reuşesc să împart taxa de cel puţin 4 ori pe zi. Doresc să fac şi mai multe sesiuni de informare pentru jucătorii incepători şi să incerc să modific comportamentul acestora din joc, să incerc să le explic pe înţelesul lor regulamentul şi să le răspund la orice întrebare legată de joc pe care mi-o adresează. Vreau sa deschid şi mai multe serii de evenimente precum cea de Street Wars care a prins foarte bine la jucători şi care a reuşit să aducă premii insemnate jucătorilor. Intenţionez să fac pentru luna Mai şi mai multe evenimente precum: Ajutor financiar pentru toţi jucătorii, noi evenimente speciale, evenimente cu premiu in GOLD şi foarte multe alte evenimente. Consider că merit să îmi continui munca ca primar deoarece in luna Aprilie am reuşit sa fac 672 evenimente până în momentul de faţă şi am reuşit să împart până în momentul de faţă 102 taxe. Facţiuni ce mă susţin: Tow Truck Company, San Fierro Taxi, Las Venturas Taxi, Las Venturas School Instructors, News Reporters, Verdant Family, Vietnamese Boys, Red Dragon Triad, Avispa Rifa, 69 Pier Mobs, F.B.I., National Guard, Hitmen Agency & Mayor. Clanuri ce mă susţin: The Last Generation [TLG], The First Generation [TFG], Gangsters Family [GF]. Votaţi Ceausesc(Daryl) Mayor pentru un Mai plin de evenimente! Sus comunismul! o
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00