Jump to content
  1. What's new in this club
  2. In acest topic membrii clanului Wild Geese pot discuta despre orice, în limita bunului simț. Inainte să postați aici, citiți cu mare atenție următoarele rânduri! 1. Nu toleram limbajul vulgar, glumele proaste sau alte post-uri doar pentru +1. 2. Nu toleram limbajul de tip Messenger, dar, daca doriti sa scrieti ceva de genul " :)", puteti scrie. 3. Nu vreau ca in acest topic sa gasesc post-uri simple, cum ar fi: "sal", "cf", dorim post-uri cat mai dezovoltate, care sa aiba un inteles Spor la discutii! In this topic, Wild Geese members can talk about enithing, civilized. efore posting here, read that lines. 1. Vulgar language is forbidden. 2. Messenger's language is forbidden too. You can post same like ":)", ":))". 3. Avoid sample posts, like "Hello", "Good night".
  3. Se acorda rank-up in functie de activitatea voastra XP. - Rank 1 - se primeste automat la invite. Rank 2 - Aveti nevoie de un total de 300 XP sau 7 zile Rank 3 - Aveti nevoie de un total de 700 XP sau 14 zile de la ultima promovare Rank 4 - Aveti nevoie de un total de 1200 XP sau 21 zile de la ultima promovare Rank 5 - Aveti nevoie de un total de 2000 XP sau 30 zile de la ultima promovare Activități XP /spray - oferă 1 XP, jucătorul putând acumula cel mult 30 XP pe zi din această acțiune. Rob - 1 XP pentru fiecare punct de jaf folosit de jucător (10 XP la un rob finalizat). Solo Rob - 5 XP pentru finalizarea unui astfel de rob. Escape - 1 XP pentru fiecare punct de evadare folosit de jucător (20 XP la o evadare finalizată). Taskuri Zilnice - 3 XP pentru fiecare task finalizat. Misiuni - 10 XP pentru fiecare misiune finalizată. Shop - 30 XP pentru fiecare achiziție de pe /shop. Transporter - 3 XP pentru o cursă finalizată. Distribuitor de Droguri/Arme - 4 XP pentru o cursă finalizată. Hoț de Mașini - 10 XP pentru fiecare mașină livrată. Trucker - 5 XP pentru o cursă finalizată. Muncitor la Carieră - 3 XP pentru o cursă finalizată. Gunoier / Chemist - 6 XP pentru o cursă finalizată. Tăietor de Lemne / Miner - 3 XP pentru o cursă finalizată. Pescar - 2 XP pentru o cursă finalizată. Hoț de Buzunare - 5 XP pentru fiecare furt, indiferent de rezultat. Există o limită maximă de XP pe care un singur jucător îl poate acumula într-o zi, limită stabilită de nivelul clanului. Folositi comanda [/clanxp] in game pentru a vedea ce level are clanul.
  4. Regulament Wild Geese • Chatul clanului este deschis la orice discutie si limbaj (prost, handicapat, nab etc.) cat timp colegii implicati in discutie nu sunt deranjati de limbaj. (sanctiune: CW, daca insista 3/3 CW). • Este strict interzisa cererea de Rank-Up sau apropourile atat mie cat si subliderilor, de regula acord rank-up in functie de contributia la XP, mai ales ca suntem la inceput cu clanul. • Problemele din cadrul clanului se vor rezolva ori in game de vorba buna, ori intr-un PM cu mine. • Este interzis sa abuzati de comanda [/ctalkpower] (Rank 5+). Aceasta comanda se va folosi doar in cazul in care se incepe o cearta si vreti sa nu se ajunga prea departe. (sanctiune: CW, daca insista 3/3 CW). • Membrii care au mai putin de 10 ore jucate pe luna sau care nu au contribuit deloc cu XP in luna respectiva, vor fi demisi. • Cei care sunt inactivi mai mult de 5 zile fara a anunta, vor fi demisi.
  5.  
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.