Jump to content

Ajutor ajustari Mod GTA IV Hud.

sKillz

Recommended Posts

Salut, ma adresez celor care se pricep cat de cat la SAMP si la modurile aferente create pentru acest joc.

Problema mea este urmatoare: Am descarcat recent un mod numit "GTA IV Hud for San Andreas", si vreau sa stiu daca se poate sa il modific putin. In ce sens? Vreau sa modific pozitia unor texte care apar.

Sper exemplu:

De fiecare data cand fac o tranzactie, platesc/primesc bani, imi apare in coltul din dreapta sus suma respectiva si suma totala.

Vreau sa stiu daca exista posibilitatea de a muta putin mai jos textul care apare.

gta_sa_2012_03_09_12_23_21_17.png

La arme este lafel, cand am echipata o arma, imi apar golantele putin mai sus si se suprapun cu ceasul serverului.

gta_sa_2012_03_09_12_23_35_07.png

Mentionez ca modul contine urmatoarele:

Folderul "GTA_IV_HUD", cu fisierele:

• about.txd
  • armour.txd
  • health.txd
  • hud.txd
  • Main.cfg
  • misc.txd
  • Radar.cfg
  • wanted.txd
  • weapon.txd

si fisierele : " GTA_IV_HUD.asi ", " vorbis.dll " si " vorbisHooked.dll ".

Am incercat sa descarc un program cu care sa incerc sa editez fisierele .txd, dar nu poti modifica decat pozele.

Untitled.jpg

Daca ma poate ajuta cineva i-as fi recunoscator.

* Pentru cei care sunt curios de unde se descarca modul cautati pe Google ' Mod GTA IV Hud ' . Pentru ca nu ma pun eu acum sa va pun linkuri aici si dupa sa incepeti toti sa spuneti ca e keylogger sau mai stiu eu ce.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.