Jump to content

Quest Unirea Principatelor Romane. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/17/21 in Status Updates

 1. 5 points
 2. 3 points
 3. 2 points
 4. 2 points
  CAND PRIND 2 /N-URI IN 10 MINUTE CU 20 DE HELPERI CU /HDUTY SI ALTII NIMIC !!!
 5. 2 points
 6. 2 points
 7. 1 point
 8. 1 point
  **Am postat si eu aceea parodie cu Fernando Parpalac zis si din *filmele Matrix* facuta in SA:MP, puteti arunca o privire aici: https://youtu.be/7141MHIYYJI** + Inca un video scos acum la 9 AM - https://youtu.be/-cHTLskkXKk Sectiunea "Video Editing" va sta la dispozitie cu o cerere de "Montaj","Cutting","Efecte speciale","Intro","Outro","Visual". Link : https://forum.b-zone.ro/forum/6673-requests/ Clubul pentru jocul GTA V al comunitatii B-Zone este în căutare de noi jucători! Dacă vrei să ai parte de distractie, să faci parte dintr-un proiect serios, să iti ajuti colegii dar, mai ales, să joci ce-ți place, poți aplica pe Discord B-Zone (b-zone.ro/discord) pe canalul #crew-recruitment. De asemenea, pentru mai multe informații, vizitați întreaga secțiune a forumului: https://forum.b-zone.ro/forum/1945-b-zone-grand-theft-auto-v-clan/. Dacă dorești să vezi ceea ce am făcut până acum, poți intra pe canalul nostru de YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC-zQuG5sGwcYtFAy88p0_9A/featured.
 9. 1 point
 10. 1 point
 11. 1 point
 12. 1 point
 13. 1 point
  Sectiunea "Video Editing" va sta la dispozitie cu o cerere de "Montaj","Cutting","Efecte speciale","Intro","Outro","Visual". Link : https://forum.b-zone.ro/forum/6673-requests/ Clubul pentru jocul GTA V al comunitatii B-Zone este în căutare de noi jucători! Dacă vrei să ai parte de distractie, să faci parte dintr-un proiect serios, să iti ajuti colegii dar, mai ales, să joci ce-ți place, poți aplica pe Discord B-Zone (b-zone.ro/discord) pe canalul #crew-recruitment. De asemenea, pentru mai multe informații, vizitați întreaga secțiune a forumului: https://forum.b-zone.ro/forum/1945-b-zone-grand-theft-auto-v-clan/. Dacă dorești să vezi ceea ce am făcut până acum, poți intra pe canalul nostru de YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC-zQuG5sGwcYtFAy88p0_9A/featured.
 14. 1 point
  Acu esti baiat in 2015 imi faceai taguri https://imgur.com/a/z0tbE mai tii minte ba?
 15. 1 point
  cele mai usoare metode de sinucidere va rog
 16. 1 point
  https://shop.b-zone.ro/aff.php?aff=4223 - Cumpara de aici :)
 17. 1 point
  Asta doar sa-ti aduc aminte. Cu placere!
 18. 1 point
  Suna-ma te rog cand mai intri in joc [].No_Name.[]
 19. 1 point
  Salut! Am si eu nevoie de niste bani pe Shop Am cumparat un PSF de 25lei si am vrut sa imi bag in shop 5e si nu imi merge si imi mai trebuiesc bani ce pot face
 20. 0 points
  Ce baietas harfist cu tupeu la 15 ani ma baga la ignore https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/ghiNda. Mai e si helper nivel 1
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.