Jump to content

T E D

Member
  • Posts

    102
  • Joined

  • Last visited

About T E D

  • Birthday 03/16/1997

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Catalin
  • RPG Nickname
    Ted

Recent Profile Visitors

1659 profile views

T E D's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

87

Reputation

  1. SALUUUUUUUUUUUUUUT! lav yu

  2. asa e serifule ca altceva n-am de facut. nu ma joc dar stau si ma uit la turfuri zilnic ca plm. ba nene prost mai esti sa mor..
  3. da, treci si suge in continuare. vai de viata mea si mereu cand dau un reply aici esti on, iesi in pl de disperat.
  4. ms da eu n-am mai intrat pe joc de pe 17 martie. ma mai distrez sho pe aici csf n-ai csf
  5. Am vazut ca ati cucerit LS-ul. Ce pot sa zic, felicitari pentru aceasta victorie mirobolanta, meritati pe deplin felicitarile mele si tot efortul depus de aceasta factiune minunata s-a vazut, lunile intregi de waruri adevarate, cu factiuni pline si puternice si-au aratat in aceasta zi minunata rodul. Sper sa mentineti LS-ul in continuare deoarece sunteti de apreciat!muie ba,old vdt povver, slabilor, daca nu erati pupincuristi nu luati ls-ul nici pana in 2017.
  6. De fapt am scris la caterinca "verikilor" si "kkt-ul" CAT DE IMBECIL SA FII SI SA NU-TI DAI SEAMA? Uite din asa jucatori e alcatuit GSB-ul, du-te ba nene ca esti prea prost Ah, daca e sa ne dam destepti, tu ar trebui sa mai treci pe la scoala Se scrie "ar fi", nu "ar fii", bolovane. Ai la hobbies: sex&drugs si tie iti rupe ma-ta ciolanele daca te prinde ca fumezi.
  7. Am trecut pe dedesubt. Uite de asta nu mai dorm eu noptile acum...nu-s ca voi baieti stati linistiti, doar voiam sa va salut, va urez calduri in gura
  8. Nu mai joc verikilor, doar ma plictiseam si ma gandeam sa ma iau putin de kkt-ul vostru de factiune.
  9. Poate luati si voi LS-ul saraciilor, ca nu mai e smecheria in VDT. Si cu LS-ul luat, poate va luati si o viata
  10. Cum te-au bagat astia la interventie la BGS? Ai 20kg ud si cu televizorul in brate. Si echipamentul ala cred ca e mai greu ca tine de vreo 5 ori, cum te poti misca cu el?
  11. Nick: Ted Level: 45 Rank: 1 Vechime: nsh De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: ma las de joc, sunt prea batran sa ma mai joc asa ceva Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: sal Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: buna Alte precizari?: dai din panel ca nu mai intru
  12. Gata si cu ziua mea, de azi sper sa ajung sho sa rup niste buki la fraieri.
  13. Nu mai zi chestia asta cu praduitorilor si continuarea...te rog, deja devine sacaitoare.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.