Jump to content

MasterTroller

Member
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About MasterTroller

  • Birthday 02/20/2001

Contact Methods

  • Website URL
    http://Coming soon...
  • Skype
    andrei.iacobus

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Andrei Iacobus
  • RPG Nickname
    MasterTroller

MasterTroller's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. @South MaGe Acea poza tot imi arata stats-urile Live. De ce trebuie neaparat sa fie BBCode sau HTML daca functioneaza si asa?
  2. Nume: MasterTroller RPG Bar: Tipul de pachet dorit: 4 x2 Anunțurl dorit: MasterTroller ofera rent la casa cu ID 563, este situata in zona Grove Street, level 999, rent la doar 50$! Toti chiriasii beneficiaza de o casa cu interior mare, houseradio, heal, drink, armura si de un loc de parcare. Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0 Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da Alte precizări: Doresc ca anunturile sa fie afisate si atunci cand sunt Offline.
  3. Nickname: MasterTroller Level: 24 RPG Bar: Factiunea din care faci parte: - Tipul de pachet dorit: 4 Numar de telefon (daca este cazul): 663-9393 Anunțuril dorit: MasterTroller ofera rent la casa cu ID 563, este situata in zona Grove Street, level 999, rent la doar 50$! Toti chiriasii beneficiaza de o casa cu interior mare, houseradio, heal, drink, armura si de un loc de parcare. Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da Alte precizări: Doresc ca anunturile sa fie afisate si atunci cand sunt Offline.
  4. Nickname: MasterTroller Level: 20 RPG Bar: www.rpg.b-zone.ro/players/stats/MasterTroller.png Factiunea din care faci parte: - Tipul de pachet dorit: 4 Numar de telefon (daca este cazul): 663-9393 Anunțuril dorit: MasterTroller ofera rent la casa cu ID 563, este situata in zona Grove Street, level 999, rent la doar 50$! Toti chiriasii beneficiaza de o casa cu interior mare, radio, heal, armura si de un loc de parcare. Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da Alte precizări: Doresc ca anunturile sa fie afisate si atunci cand sunt Offline.
  5. Nickname: MasterTroller Level: 18 RPG Bar: Factiunea din care faci parte: - Tipul de pachet dorit: 4 Numar de telefon (daca este cazul): 663-9393 Anunțuril dorit: Vrei o casa in Grove Street dar nu iti permiti una? MasterTroller iti ofera rent la casa cu ID-ul 563 de level 999 pentru doar $50! Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da Alte precizări: Doresc ca anunturile sa fie afisate si atunci cand sunt Offline.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.