Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

North Rakuu

Member
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About North Rakuu

 • Rank
  Advanced member
 • Birthday 12/21/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti, Romania.
 • Hobbies
  Bere, Tigari si Iarba.

Previous Fields

 • Real name
  Denis Stefan
 • RPG1 Nickname
  Rakuu.

Recent Profile Visitors

184 profile views
 1. North Rakuu

  Nume: Rakuu. Rang : 1 Dovada la /fdeposit sau /accept ticket: https://imgur.com/a/w8L5cMw Link catre reclamatie(daca exista):
 2. - Nume: Denisul2 - Rank: 2 - Tipul de pachet: Tip 4. - Anunţul: Avispa Rifa recruteaza jucatori activi si cu experienta, minim nivel 20. Aplicatiile se fac pe website. - Anunţurile publicate (dovada): https://imgur.com/a/b6FnV7L - Alte precizări: Zi faina!
 3. - Nume: Denisul2 - Rank: 2 - Data evenimentului la care mă învoiesc: 24.03.2019 - Motiv: Plecat. Posibil sa nu ajung. - Alte precizări: Preventiv, succes!
 4. Nick: Rakuu. Rank: 3 [First Lieutenant]. Ma invoiesc la (Antrenament/Activitate): Activitate. Data activitatii pentru care vrei să te învoiești: 24.03.2019 Numar invoiri(x/y): 2/2. Motivul: Mahmur. Alte precizări: Mersi fain!
 5. - Nume: Denisul2 - Rank: 2 - Data evenimentului la care mă învoiesc: 23.03.2019 - Motiv: Plec in centru sa vad meciul. - Alte precizări: Have fun!
 6. Nick: Rakuu. Rank: [3] First Lieutenant. Ma invoiesc la (Antrenament/Activitate): Activitate. Data activitatii pentru care vrei să te învoiești: 17.03.2019 Numar invoiri(x/y): 2/2 Motivul: Sa fie pusa in caz ca nu ajung. Alte precizări: Mersi!
 7. Nick: Rakuu. Rank: 2 Ma invoiesc la (Antrenament/Activitate): Antrenament. Data activitatii pentru care vrei să te învoiești: 3/3/2019 Numar invoiri(x/y): 1/2. Motivul: Nu pot ajunge. Alte precizări: Multumesc, apreciez.
 8. - Nume: Rakuu. - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Simplu - Numele celorlalți participanți (dacă există): Winsock, Dudu18 si pregatar. - RPG Bar al participanților: - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Desigur. - In cazul in care imi e repartizat un reporter strain, sunt de acord sa sustin interviul in engleza: Nu - Alte precizări: Doresc sa sustin interviul cu Diamonds29, daca este posibil, desigur.
 9. Nume: Rakuu.Rang: Second Lieutenant(2)Dovezi: Incepi de jos, de la jail, Si tii detintuii-n punish, Urmand ca tu sa avansezi, Efortul nu-i depus zadarnic. Suntem brigada nationala, Baietii, falnici, unul si unu’, De vrei sa ne vizitezi, Iti spun, area 51. In aer, actionam cu hydra, Fa cunostinta cu elita, Iar mafiot, de tu te crezi, N-ai nicio sansa, iti garantez.
 10. Nick: Rakuu. Rank: 2 Ma invoiesc la (Antrenament/Activitate): Antrenament. Data activitatii pentru care vrei să te învoiești: 3.01.2019 Numar invoiri(x/y): 1/2. ( urmatoarea va fi facuta automat la antrenamentul urmator din cauza invoirii ) Motivul: Plec in concediu in Bulagria, Bansko. Alte precizări: Apreciez, toate cele bune!
 11. North Rakuu

  * Numele soldatului: Rakuu.* Rank-ul soldatului: 2* Sugestia / Sugestiile: Dupa cum stim, membrii factiunii se pot invoi de 2 ori pe luna de la antrenamente/activitati. Exista luni sa zicem, in care un membru sa nu se fi invoit niciodata, prezenta 4/4. M-am gandit daca ar exista posibilitate pentru membrii ce nu reusesc sa anunte din diverse motive prezenta la un antrenament, sa li se scada pe acea luna numarul respectiv de invoiri. Spre exemplu daca ratezi un antrenament sau o activitate, iar tu ai 0/2 invoiri, sa ti se activeze una din respectivele invoiri. Stiu ca e de datoria fiecarui membru sa se invoiasca, dar pot exista si situatii deosebite. Spre exemplu la activitatea de saptamana trecuta, eu am avut o problema la spital la bunica-mea si nici prin gand nu mi-a mai trecut de activitatea respectiva, ma gandesc ca s-ar putea face ceva pentru anumite situatii speciale. Este adevarat ca lucrurile devin din ce in ce mai simple pe server, dar eu ma gandesc ca o mare parte din jucatori sunt deja maturi, iar odata ce nu te mai lovesti de problemele copilariei, ma gandesc ca am putea incerca sa relaxam putin situatia si pentru ei.* Alte precizări: Sunt aproape sigur ca a mai fost propusa chestia asta, insa daca nu exista o posibilitate de a fi pusa in aplicare, ne resemnan! Numai bine!
 12. North Rakuu

  Nu mai zici nimic Dudu?
 13. North Rakuu

  Ame, daca vezi asta nu ne baga in seama ca il ajutam pe sclav sa ia si el Helper!
 14. North Rakuu

  Taci ba din gura si invata pentru helper.
 15. North Rakuu

  N-am mancat frate, ca am portofelu rupt in ate.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.