Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

GuNNeR 4EVER

Member
  • Posts

    174
  • Joined

  • Last visited

About GuNNeR 4EVER

  • Birthday 01/07/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Cahul, Republica Moldova
  • Hobbies
    SA-MP, Web Design

Contact Methods

  • Skype
    culeva_oleg1

Previous Fields

  • Real name
    Oleg
  • RPG Nickname
    -

Recent Profile Visitors

876 profile views

GuNNeR 4EVER's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

41

Reputation

  1. respinge-mi aplicatia ba ca a trecut 3 zile

  2. Vă bateti pe propuneri aici degeaba poti zice, nu cred ca ati citit tot. Kelton a zis ca doar propunerile care convin staff-ului o sa fie pus la vot pe panel, iarasi se incepe povestea de la anticheat, deschidem topicuri dar nu ascultam de propunile jucatorilor, luam in considerare doar pe cele care ne convin noua. Nu stiu de ce mai deschideti topicuri cu pareri aiurea, ca pana la urma incet incet comunitatea revine la vechile sisteme.Stiu ca adevarul doare dar asta este, mai bine a-ti modifica direct regulamentul dupa sistemele vechi si nu a-ti mai deschide topicuri cu pareri. Asa a fost si cu HQ-urile de gang-uri, dupa ce au inceput membrii de mafii sa faca gura ca nu mai suporta crash-urile de la war-uri, le-ati schimbat pe cele vechi. Cam asta ar trebui sa faceti si cu interdictiile, ban-urile aiurea pe dovezi proprii, regula cu subliderii. Oricum aceste reguli nu prea aduc vreun avantaj. Sa zicem ca interdictiile ar trebui sa mai "curete" din codati, pe dracu, daca vor codatii sa joace se joaca, gaseste el un cont de level 15 si face 20 ore, schimba ip-ul si iara da cu cod. Ban-urile pe dovezi proprii - "ti-a tremurat tinta, ai smooth", smooth-ul face fix contrariul. Smooth = fin. Faza cu regulamentul subliderilor nu face nimic decat sa strice placerea de a juca la war-uri, altceva e atunci cand sunt war-urile stranse, mai interesant e atunci cand 1 kill face diferenta. Acum cu regulile astea, daca a luat cineva dintr-un team lider, se duc toti acolo, si sublideri si toti, ramai singur si poti sa zici ca ai lider doar pentru /lc si alte comenzi, cel putin asta se intampla pe RPG3, majoritatea mafiilor au ~15/25 membri, ceea ce nu e ok. Sa te bati cu o mafie in care sunt 25/25 membri, cu 15 membri ai tai nu prea mi se pare corect. Nici concurenta nu prea mai este. Asta e strict parerea mea, poate chiar si a majoritatii jucatorilor de pe comunitate.
  3. Fain B-Zone. RPG3 picat de 2 ore si nici o grija.

    1. Lordd

      Lordd

      Ce ai ma?

      E weekend. Nu se lucreaza in weekend.

    2. GuNNeR 4EVER

      GuNNeR 4EVER

      asa ziceam si eu, scz

  4. @zL TomitaCea mai proasta propunere de pana acum. Dacă ai fi lider, ai fi simtit asta pe propria experienta.
  5. Tip de facțiune: gang Sugestie: Sa se revina la vechiul sistem de acordare, e o prostie regula asta. Sa ma iau pe mine ca exemplu. Acum ca a luat Blast lider RDT, mi-au plecat subliderii ca sa-l ajute, ca e si normal, fac parte din KIA. Am ramas fara sublideri, n-am niciun rank 3+ capabil pentru aceasta functie, ce as putea face eu acum? E dezastru mare in mafii. Macar la mafii sa se modifice regula, la pasnice si departamente e ok asa cum este.
  6. @Quicky Penibil esti tu prietene, zici ca sunt coduri performante, dar nu-l au toti, putini sunt care-l au. La cati codati sunt pe aceste servere, daca aveau toti v2/v3/v4, developerii de coduri aveau pana acum cateva mii de euro, gandesti ce zici? In perioada pe care am petrecut-o in mafii, am dat de multi codati, care sunt sigur ca nu foloseau toti coduri cumparate. Nu va mai luati de mine ca am lider nustiu unde si pe care server, liderul il am de 7 zile, dar joc in mafii de un an, poate mai bine si stiu ce e ala cod nedetectabil sau cod de pe internet. Si da, majoritatea jucatorilor se lasa din cauza ban-urilor pe dovezile proprii, date aiurea. Vad ca nu prea esti la curent cu situatia comunitatii.
  7. @PadEAi grija cum vorbesti, nu te-am jignit cu nimic, doar ti-am argumentat de ce este bine sa se bage anticheat-ul. "prin 2014-2015" cum zici tu, nu erau atatea coduri, erau doar cateva de pe net, care se banau extrem de usor. Acum ar fi mai bine sa se bage anticheat-ul pentru ca inca se folosesc codurile de pe net. Acest anticheat ar putea bloca majoritatea codurilor de pe net, iar adminii s-ar putea axa doar pe codurile nedetectabile. @PaggyOwn VODA Modurile .asi functioneaza pe anticheat, nu va exista vreodata vreun anticheat care sa permita modurilor CLEO sa ruleze. Insa se pot face usor de cineva care se pricepe, din .cs in .asi.
  8. @PadEVii tu pasnic aici si comentezi, tu nu realizezi ca mafiile mai tin in viata aceasta comunitate, s-au facut update-uri multe in privinta playerilor, s-au bagat apartamente, job-uri noi care nu prea au adus multi jucatori pe comunitate. Multi jucatori se lasa din cauza codatilor si a banurilor aiurea. De ce zici tu ca acest anticheat este o mizerie? Majoritatea comunitatilor mari il folosesc si a adus roade, blocheaza orice cod de pe net. Bine ar fi sa-ti cauti de treaba si sa nu mai comentezi aiurea. Parerea mea ar fi sa ascultati mai mult de mafiotii care au multe zile in gang-uri, care stiu care e situatia si sa inchideti odata topicul asta si sa bagati anticheat-ul, daca tot l-ati deschis. Faceti si voi macar odata ce spun jucatorii de mafie si nu o sa dati gres, sunt sigur ca tot vor scadea codatii. Prea multi civili/pasnici isi dau cu parerea aiurea.
  9. Mi se pare o prostie să nu-l bage, dacă nu-l bagă de ce s-a mai făcut acest topic? Doar ca să facă oamenii post-uri? Marea majoritate a votat contra deoarece vor să dea cu cod ori pentru că nu merge modurile cleo pe anti-cheat. Totusi, phenomz0r a zis că face el modurile in .asi, există deja o versiune de weapon switcher .asi, mousefix este si executabil si incorporat intr-un gta_sa.exe făcut de renko, Damage informer poate fi băgat din script. Nu inteleg de ce mai așteptați, băgați-l si aia e.
  10. Băgați-l odată obligatoriu și aia e, după o să vă ajute phenomz0r cu modurile .asi.
  11. Exact, am fost luat acum 3 zile la teste TW si mi-a intrat pe facebook si skype si citea conversatiile private, ma deranjat acest lucru. Am deschis notepad-ul si i-am zis să nu umble in conversatiile private si imi zice "inca odata mai deranjezi si iei ban". Mi se pare total aiurea, poate cine stie ce am vorbit eu, d-aia s-au inventat site-urile de socializare, ca sa poti sa discuti si lucruri mai intime.
  12. Si cu modurile cleo cum rămâne? In ziua de azi nu foloseste nimeni coduri cleo pentru că is detectabile. E naspa sa joci fără sensitivityfix sau weapon switcher.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.