Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

South Marian

Donator
 • Content Count

  467
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Excellent

About South Marian

 • Rank
  Wannabe admin

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies

  ★N★
  ★a★
  ★t★
  ★i★
  ★o★
  ★n★
  ★a★
  ★l★

  ★G★
  ★u★
  ★a★
  ★r★
  ★d★

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  Marian

Recent Profile Visitors

1026 profile views
 1. South Marian

  Salut! Am observat si eu astazi ca acel bug exista, practic era cineva cu no-drept care mergea cu Rumpo iar politistii nu puteau sa traga in masina lui, ei au lovit masina pana cand aceasta a luat foc (lucru care a durat destul de mult). Se poate abuza destul de usor de asta, mai ales daca esti si mechanic cu skill 5 si iti dai repair. Este un bug destul de grav din toate punctele de vedere.
 2. South Marian

  Salutare, ce mai ziceti ?
 3. South Marian

  Salut! Nu este bug, s-a facut un update la server prin care iti spawneaza doar o masina atunci cand te conectezi doar ca sa se mai evite din lag. Sper ca te-am ajutat, o zi buna.
 4. South Marian

  Salut! Scuze ca iti raspund eu, dar mi se pare destul de exagerat ceea ce tu zici. In primul rand nu am vazut pe nimeni pe [/d] sa se planga ca nu poate sa stea cu radarul in zona Downtown LS din cauza unor playeri. In al 2-lea rand casa are destul de mult timp de cand este acolo, nu este adaugata recent, chiar si eu cand eram in PD stadeam in acea zona si nu am intampinat nicio problema. Daca spui ca cineva te incurca la raport poti sa folosesti [/report] sau sa il filmezi si sa ii faci o reclamatie pe Website. Am vazut ca ai spus ca ai primit un ajail aiurea, poti sa faci un ticket aici si sa explici cele intamplate si cu siguranta cineva te va ajuta. Iti doresc o zi minunate cu cat mai putine incidente!
 5. South Marian

  Salut, Iti recomand sa instalezi pe rand cleo si sampfuncs sa vezi care iti cauzeaza aceasta problema, daca este de la sampfuncs iti recomand sa folosesti o versiune mai veche (5.2 spre exemplu), iar daca este de la cleo tot asa. Daca tot ai aceaste probleme, instaleaza samp-add, cu el rezolvi majoritatea erorilor. Daca nici asa nu iti merge incearca sa faci un update la drivere. Sper ca te-am ajutat, o zi buna!
 6. South Marian

  Salut, Si eu mai patesc acest bug, este de la server, eu il rezolv daca despawnez masina, ma duc intr-o casa (sau in orice alt interior) si ii dau spawn in ultimul loc cunoscut. Sper ca te-am ajutat, o zi buna!
 7. South Marian

  Nick: Marian Rank: 5 Am susținut testul cu: Craym Rezultatul: Trecut Rezultat la test teoretic + (Data si ora): 0/3 , 13.06.2020, aproximativ 22:13. Rezultat arme + (Data si ora): 8/9, 13.06.2020, aproximativ 22:30. Rezultat proba practica: Nu a avut loc. Alte precizări: Bine ai venit!
 8. Nick: Marian Rank: 5 Ma invoiesc la (Antrenament/Activitate): Antrenament Data activitatii pentru care vrei să te învoiești: 07/06/2020 Numar invoiri(x/y) : 1/2 Motivul: Nu sunt acasa la acea ora. Alte precizari: Multumesc anticipat.
 9. South Marian

  O idee buna, asa este si pe Rockstar Games si nu au fost probleme.
 10. South Marian

  Nick: Marian Rank: rank 5 (major) Am susținut testul cu: .Frank Rezultatul: TRECUT Rezultat la test teoretic + (Data si ora): 0/3, 21.05.2020, aproximativ 15:00. Rezultat arme + (Data si ora): 6/9, 21.05.2020, aproximativ 15:30. Rezultat proba practica: Nu a avut loc. Alte precizări: Felicitari!
 11. South Marian

  Nick: Marian Rank: 5 Am susținut testul cu: Ratonescu Rezultatul: Trecut! Rezultat la test teoretic + (Data si ora): 1/3, 28/04/2020 aproximativ ora 21:18. Rezultat arme + (Data si ora): 7/9, la ora ~22:10. Rezultat proba practica: Trecut. Alte precizări: Bine ai venit!
 12. Nick: Marian Rank: 5 Ma invoiesc la (Antrenament/Activitate): activitate Data activitatii pentru care vrei să te învoiești: 26/04/2020 Numar invoiri(x/y):2/2 Motivul: Nu am avut cum sa ajung, am avut de facut 2 proiecte importanete pentru liceu pe care nu le puteam amana sub nicio forma, am inceput sa lucrezi pe la ora 13:00 si am terminat acum 22:30. Alte precizări: Vreau sa ma scuzi ca nu am putut posta aceasta cerere de invoire mai devreme dar chiar am uitat complet si nici timp nu am avut, multumesc anticipat @Mixed
 13. South Marian

  Foarte frumos!
 14. South Marian

  Felicitari pentru munca depunsa, chiar este un Quest unic.
 15. Nick: Marian Rank: 5 Ma invoiesc la (Antrenament/Activitate): activitate Data activitatii pentru care vrei să te învoiești: 12/04/2020 Numar invoiri(x/y):1/2 Motivul: Nu sunt acasa in aceasta perioada. Alte precizări: Multumesc anticipat.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.