Jump to content

Advent Calendar a început, detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Mototolea

Member
 • Content Count

  130
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

2 Followers

About Mototolea

 • Rank
  Take away my internet

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Skype
  vllucian
 • Steam ID
  lolotroll9
 • Instagram
  gabi.vlad_

Previous Fields

 • Real name
  Gabi
 • RPG1 Nickname
  Mototolea
 • RPG2 Nickname
  Mototolea

Recent Profile Visitors

327 profile views
 1. Mototolea

  Frumos, buna ideea, poate si loialitatea asta merita rasplatita intr-un fel, nu doar moral. Sunt de acord cu Bastrado la SI si la Hitman sa fie masini custom.
 2. Mototolea

  Ce mai ziceti colegi? cum v-a fost weekend-ul? cum v-a mers ziua asta de luni. Pentru mine personal a fost un inceput de saptamana obositor, dar destul de productiv
 3. Nickname: Mototolea Numele actorului: Brad Pitt Data naşterii actorului: 18.12.1963 Naţionalitatea actorului: Cetatean al SUA Motivele pentru care îmi place: Se potriveste foarte bine cu rolurile pe care le-a avut pana in prezent. Am urmarit destul de multe filme cu el si de fiecare data am fost incantat sa-l vad. Imi place foarte mult si de aspectul sau fizic si atitudinea sa, si ca actor, dar si ca persoana publica. Un alt lucru care imi place la el sunt relatiile lui anterioare care dupa parerea mea sunt niste relatii "iconice" in lumea showbiz-ului. Filmul în care consider că şi-a jucat cel mai bine rolul: Fight Club (1999)
 4. Nickname: Mototolea Genul de filme: Thriller, Actiune Motivele pentru care îmi place: Mi se pare ca aceste doua genuri, in special combinate, te tin "in priza" pe majoritatea duratei filmului. Eu unul nu prea ma plictisesc daca vad un film din aceeste genuri, chiar daca filmul poate este mai slab cotat de catre critici.
 5. Mototolea

  si eu planuisem sa invat saptamana asta, mai ales la matematica, dar a mutat teza cu o zi inainte de ea, si eu aveam raport injumatatit
 6. Mototolea

  nu e echitatie cuvantul?
 7. Mototolea

  Nume: Mototolea Ajutoare / Translator: Nu avem Data activitatii: 12.12.2021 Tipul de activitate: LAST MAN STANDING - Rifle Descriere activitate: Ultimul ramas castiga. Premiul: 50.000$ Finantare activitate (Personala / Buget): personala Alte precizari (lucruri de care ai nevoie): Cel mai bazat sa castige.
 8. Nume: Mototolea. Rank: 2 Dovezi: https://imgur.com/a/H3DQNJd
 9. Mototolea

  pai da sa nu se simta cineva neglijat, asa face un coleg adevarat
 10. Mototolea

  merge, meme in trending.
 11. Mototolea

  Ti-ai luat fanii pe rand @Elvis3, le ai raspuns fiecaruia in parte :)), asa colegialitate de apreciat In rest ce mai ziceti baieti?
 12. Mototolea

  posibil, sa speram ca intre timp a invatat sa se urce pe cal
 13. Mototolea

  sincer nu gasesc nicio explicatie pentru asa ceva, in afara de lipsa de pregatire
 14. Mototolea

  eu am ratat-o, dar poate ai ratat asta https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/video-viral-jandarm-filmat-in-timp-ce-cade-de-pe-cal-inaintea-paradei-de-1-decembrie-1756383
 15. Mototolea

  hai ca odata pe an e revelionul :)))), pana la urma il fac pe samp la focul special de artificii
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.