Jump to content

St1m

Member
 • Content Count

  564
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Excellent

3 Followers

About St1m

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 02/09/2001

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/_St1m_
 • Discord
  _St1m_#8641
 • Instagram
  botnaru.ion69

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Republica Moldova
 • Hobbies
  SA:MP & SA:MP

Previous Fields

 • Real name
  Ion
 • RPG2 Nickname
  _St1m_ || _St1m_NUAMpile
 • CS 1.6 Nickname
  pAnda

Recent Profile Visitors

593 profile views
 1. St1m

  Nume: _St1m_NUAMpile Rank: 5 Dovada: https://imgur.com/a/T3ROfIy Alte precizari: Raport injumatatit sau sal?
 2. St1m

  Nick-name: _St1m_ Rank: 3 Ma invoiesc de la: War. Motivul pentru care nu pot veni: Sunt plecat cu prietenii la o bere, scuze. Data: 11.11.2019 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Bafta la war, scuze Wopes.
 3. St1m

  Nickname: _St1m_ Rank: 3. Ma invoiesc de la: Waruri. Motivul invoirii: Am iesit cu prietenii la o bere. Data: 04:11.2019. Numarul invoirii din aceasta saptamana(x/2): 1/2 Alte precizari: Multa bafta!
 4. St1m

  Nick:_St1m_ RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): [GSF]DenisBaN RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: -
 5. Nick: _St1m_ Rank: 3. Motiv: Evidenta wars. Dovada: https://imgur.com/a/t0EjyaX Alte precizari: Of of si iara of.
 6. Nick: _St1m_ Rank: 3. Motiv: Evidenta wars. Dovada: https://imgur.com/a/RlZCzT7 Alte precizari: Of of si iara of.
 7. St1m

  Hey, buna seara! Am si eu cateva propuneri pentru minunatele servere a b-zone-ului. Propunerea cu numarul 1: Sa se bage masina de tip Infernus in companiile de Taxi, aceasta poate sa fie luata doar de membrii cu rank 5+. Propunerea cu numarul 2: Sa se faca update la sistemul de Solo Rob ca sa putem scapa de wanted, dupa cu am vazut in unele propuneri, dupa ce finalizam robul sa putem inchiria o barca sau un elicopter/avion ca sa scapam de wanted. Propunerea cu numarul 3: Pentru mafioti, dupa ce platim o amenda cu comanda /fines sa nu mai postam pe forum degeaba ca daca liderul a setat amenda de ce sa verifice si forumul cand se poate uita cine a platit si nu. Gen sa ramana mai jos membrii carora le-au expirat timpul de platire a amenzii. Propunerea cu numarul 4: Cum sa bagat update la bizurile de tip Car Rent sa se bage si la Boat/Plane Rent. Propunerea cu numarul 5: Sa se schimbe cateva bizuri/joburi importante in orasele San Fierro sau spawnul initial si DMV-ul sa se mute in orasul San Fierro pentru a mari putin popilatia si pe acolo ca e pustiu de tot. +1 daca va placut copyright by @St1m
 8. Nick: _St1m_ Rank: 3. Motiv: Evidenta wars. Dovada: https://imgur.com/a/lQGn3d7 Alte precizari: Of of si iara of.
 9. St1m

  Nume: _St1m_NUAMpile Rank: 5 Dovada: https://imgur.com/a/MB5tf3O Alte precizari: Raport injumatatit sau sal?
 10. St1m

  Da-ti TC ca nu mai posteaza nimeni.
 11. St1m

  Nickname: _St1m_ Rank: 2. Ma invoiesc de la: Waruri. Motivul invoirii: Sunt plecat la hallowen Data: 25.10.2019. Numarul invoirii din aceasta saptamana(x/2): 1/2 Alte precizari: Multa bafta!
 12. Nick: _St1m_ Rank: 2 Motiv: Evidenta wars. Dovada: https://imgur.com/a/TDkuamN Alte precizari: Of of si iara of.
 13. Nick: _St1m_ Rank: 2 Motiv: Evidenta wars. Dovada: https://imgur.com/a/u6aPYfm Alte precizari: Ba, da nu am postat pe aici de ceva timp :)))
 14. St1m

  Display Name: _St1m_ Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Semnatura. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/a/fs6HhQz Tema (În caz că nu există o imagine): https://imgur.com/a/pl443ND Text: Ca sa arate jmeker, stiti voi mai bine. Am implinit si 430 day(s) in factiune cu pozele cum iau rank 6 si alea de la lv taxi... sper sa arata frumos. Dimensiuni: Le stiti voi. Alte precizări: Multumesc anticipat.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.