Jump to content

cedryk'

Member
 • Content Count

  4186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

cedryk' last won the day on May 17 2018

cedryk' had the most liked content!

Community Reputation

684 Fantastic

About cedryk'

 • Rank
  do not disturb
 • Birthday 07/11/2003

Contact Methods

 • Website URL
  youtube.com/cedryk93
 • Discord
  cedryk'#0395
 • Instagram
  @oleg.grituc

Recent Profile Visitors

4978 profile views
 1. cedryk'

 2. underrated artist

   

 3. cedryk'

  am facut si eu un topic frumos si mi l au inchis astia ziceti voi ca nu e pure gold ce le aduc prin sectiuni la banalitatile astea de moderatori
 4. Are trei minute jumate, ascultati ca nu va zice de rau. Da, are legatura cu educatia, trebuie doar sa-l ascultati tot si sa va dati seama de cat de deschis e omu' asta. Sper sa nu sa se trezeasca vreun destept care a facut radacini pe scaun sa-mi inchida topic-ul. Acum cat e carantina si nu am ce face, lasati-ma sa va aduc cuvinte cu adevarat importante, nu ce spun pionii la televizor. Ascultati atent, bafta.
 5. cedryk'

  incearca sa instalezi crosshairs.asi si sa pui un hud.txd default
 6. cedryk'

  la fel, hai sa bem pe skype daca tot nu putem iesi, te unesti koppen?
 7. cedryk'

  avem putine chestii de care putem fi mandri ca moldoveni, poate nu avem deloc, totusi imi place sa fiu mandru de tara care m a crescut, sau mai bine zis de persoanele care m au crescut. daca ajungi sa cunosti satele si sa mergi la fund iti dai seama ca e un popor de oameni chinuiti dar care au multe de transmis. pacat ca nu mai au cui sa transmita, iar tot ce avem mai de pret pur si simplu se pierde. sunt prea putini cei care vor unirea cu romania, nu sunt informat bine la acest capitol dar stiu din experienta ca nu multi si ar dori. nu pot sa mi dau cu parerea si sa spun daca ar fi mai bine sau mai rau, tot ce pot spune e ca din punctul meu de vedere nu mai avem legatura cu limba latina, purtarile latine, cu romania sau europa in general. personal ma simt mai mult slav decat latin, iar asta se intampla cu majoritatea pentru ca mediul in care cresti te invata ca sistemul sovietic e unica cale. nu sunt total de acord insa e unica solutie. latini nu suntem. daca ar fi o conducere mai capabila, cunostintele persoanelor ar putea crea multe dintr o tara atat de frumoasa, pacat ca n are nimeni timp de acordat unei tari pe care au aruncat o deja la gunoi.
 8. cedryk'

  grizzly cred daca mai e supervizor
 9. cedryk'

  sal frt vad ca inca ai helper bv
 10. cedryk'

  Nick: cedryk93 RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari:
 11. cedryk'

  poate pt e ca printre ultimele sectiuni ramase cu lume inteligenta hai pe 2 daca ai sange n coe
 12. cedryk'

 13. cedryk'

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.