Jump to content

cedryk'

Member
 • Posts

  4447
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

cedryk' last won the day on May 17 2018

cedryk' had the most liked content!

10 Followers

Contact Methods

 • Website URL
  youtube.com/cedryk93

Recent Profile Visitors

8208 profile views

cedryk''s Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • 14 Consecutive Logs Rare
 • 1 Reaction Received Rare
 • 50 Reactions Received Rare
 • 200 Reactions Received Rare
 • 1 Reaction Given Rare

Recent Badges

751

Reputation

 1. cedryk'

  zd patani sii dela la voi
 2. cedryk'

  huiova da ii dam inainte tu?
 3. cedryk'

  e viu ma
 4. cedryk'

  dyablo
 5. cedryk'

  un anticheat decent cand?
 6. cedryk'

  au facut forum pokemon
 7. Nick-name: cedryk. Rank: 1 pentru warul din data: 09.02.2022 Motivul pentru care nu pot veni la war: sunt plecat Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari:
 8. cedryk'

  mai faceti si voi un +1 cu ocazia asta
 9. cedryk'

  jucatorii noi vor bani repede, vor sisteme de tip server fantoma unde dai /bonus si iei 100kk. doar nu crezi ca economia s-a marit pentru ca asa a vrut kelton. economia s-a marit pentru ca jucatorii noi voiau sisteme noi unde sa poata face bani mai rapid. partea cu economia intereseaza relativ din moment ce jucatorii cu avere au deja o avere considerabila si nu fac bani din bunker sau job. sistemele astea mai noi pe care multi jucatori vechi le critica sunt facute pentru jucatorul mediu care joaca samp de putin timp si care n nu vrea sa stea sa joace 100 de ore pentru a-si cumpara o masina. hard rp-ul nu mai prinde la nimeni. daca pe noi ne ia nostalgia cand ne gandim la timpurile din 2014 e problema noastra. din pacate timpurile alea nu ar placea deloc si majoritatea jucatorilor mai noi ar pleca. ar ramane aia mai vechi pe care oricum nu-i intereseaza de avere sau bani si ar fi o monotonie inca mai mare pe servere. nu ar fi asta solutia. daca b zone avea un anticheat decent in mafii avea sa fie alta atmosfera. mafiile fiind un punct important pe b-zone. ce lipseste e atmosfera, e caterinca aia buna care se facea pe vremuri. lumea acum e mai toxica, mai proasta si mai ignoranta. si asta nu rezolvi scazand economia. parerea mea. am scris pe graba probabil m-am incurcat sau am scris prostii, mai tarziu ma uit din nou si vorbim, daca avem si noi cu cu cine.
 10. mesaj de la dragonu, nu mai trageti coca

  legalizati macar ciuperca, sa moara ma-sa

 11. cedryk'

  bun venit
 12. cedryk'

  https://youtu.be/u1yp26qAxzY
 13. cedryk'

  zd bradeaghi
 14. cedryk'

  asemenea
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.