Jump to content

cedrykNVm

Moderator: Sport
 • Content count

  2125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

cedrykNVm last won the day on May 17

cedrykNVm had the most liked content!

Community Reputation

383 Impeccable

About cedrykNVm

 • Rank

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1818 profile views
 1. Arata bine, insa cu siguranta nu este pentru Low PC. Ca sa ai un numar de FPS uri decent cu modpack-ul asta trebuie sa ai un PC bunicel.
 2. @Narcissss Baga astea in folderul principal https://www39.zippyshare.com/v/2HqLnUDu/file.html
 3. ho fratioare, nu ai voie sa dai reply, calmeaza-te. in plus ~ Își vor face topic de prezentare doar membrii noi. Membrii care revin sau pleacă sunt rugați să o facă în liniște. regulamentu nu e optional, citeste l in mod normal lucrurile astea trebuiau spuse de un moderator, ma scuzati daca v am furat munca si nu am zis si eu welcome ca toti ceilalti
 4. o nu am primit report, stii cat de tare mi se rupe mie de tine si de reportu tau? atata timp cat sunt reportat de o zdreanta a societatii care nu merita atentie, nu ma deranjeaza. anyway, sa stii ca esti foarte penibil fratioare a da, edit, sa stii ca si staff ului de sus i se rupe la fel de tare de reportu tau, din moment ce sunt spammeri la orice colt. spor.
 5. asa si?
 6. nu e cine stie ce
 7. bugged dead n as zice b zone fnz nu prea are sens
 8. adica boti sau eventual vreun copil de maxim 10 ani adica ''pun supreme doar pentru ca este trend popular si sunt haine supreme si sunt smecher daca pun supreme pentru ca e trend popular si pentru ca sunt haine scumpe'', nu? adica am face cam dar nu zic nimic si las sa se auda pc u sau tastatura in loc sa pun si eu o melodie pe fundal adica nicaieri devii enervant cu 16k views ale tale, termina te
 9. =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.