Jump to content

Fuziunea va avea loc pe data de 19 August. Detalii aici

Milagros

Member
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 Excellent

6 Followers

About Milagros

 • Rank
  Advanced member
 • Birthday 04/09/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brăila

Previous Fields

 • Real name
  Cristi
 • RPG1 Nickname
  Milagros

Recent Profile Visitors

1431 profile views
 1. Pai daca il folosesti pe post de hartie igienica, atunci sterge te la gura. Remember: nu ne intereseaza parerea ta.
 2. Si care este comentariul josnic? Nu am numit pe nimeni analfabet si eu nu "imi dau varsta in comentarii", eu chiar o am. Nu s a facut nimeni ca la usa cortului, nu stiu unde ai vazut tu. Probabil te ai uitat in alta parte. Stii care e diferenta? NU NOI VENIM PE RPG 3, CI INVERS. Conformati va.
 3. Parerea ta sinistra si cat se poate de stupida e deja insignifianta intrucat nu ai facut nimic altceva in afara de a aduce jigniri la adresa lui Radu. In calitate de ce comentezi tu aici? Pentru a fi luata in seama, o parere nu trebuie sa denigreze imaginea altcuiva si nici sa aiba argumente ofensive TOTAL NEFONDATE SI NESEMNIFICATIVE. Care este problema ta ca Radu va avea 100 de functii? E cumva serverul tau? Nu si nici nu va fi vreodata. "Daca acest Radu ar avea putina CONSTIINTA", stii macar ce inseamna constiinta? Cunostinta voiai sa spui, de fapt. "Cel mai corect este ca Robertequ sa fie liderul fbi-ului". Cine a zis asta? Tu? In calitate de? Nu stabilesti tu ce e mai bine pentru noi. In conditiile in care rpg 3 se alipeste la rpg 1, jucatorii de pe 3 trebuie neaparat sa se muleze dupa regulamentele si regulile de pe 1, isn't that obvious? Nu ti pasa de impresiile celorlalti? Surpriza, nici noua de parerea ta mediocra de om frustrat. Iti garantez ca Radu poate controla atat functia de lider, cat si pe cea de admin, asadar nu tu decizi ce se va intampla cu el si nici cu, cariera lui. Nici nu am cuvinte sa descriu parerea ta care este una cat se poate de horror si, cel mai important, NEFONDATA, vorbesti in necunostinta de cauza si te autoincadrezi in ipostaza de "om cu experienta in factiuni si staff", dar opinia ta contracareaza cat se poate de mult "statutul tau" de "experimentat", dupa cum spui tu. Noi, cei de pe rpg 1, nu trebuie sa simtim nimic schimbat pentru ca SERVERUL INCA VA FI AL NOSTRU si nu noi suntem cei care ne mutam, ci cei de pe 3. Ce va face liderul de pe 3 daca el habar nu are regulamentul de pe 1? Nu va face decat sa induca in eroare toti jucatorii. Cam atat am avut de spus. Data viitoare nu iti mai da cu parerea daca nu stii ce implica acest termen.
 4. @South Alb3rt0ZEW, Sonny nu a pus pe nimeni intr o lumina proasta, doar a incercat sa scrie realitatea. Pe langa faptul ca il laudati pe liderul vostru ca a renuntat la admin pentru lider, lucru care nu e deloc unul nemaivazut si cam asta face toata lumea, schiopatati si la nivelul intelegerii. Trebuie sa pricepeti ca regulamentul de pe rpg 1 difera destul de mult fata de cel de pe 3, iar daca va veni alt lider care nu numai ca nu stie despre ce e vorba, dar nici nu va sti sa aplice acel regulament, totul se va transforma intr o totala dezordine. Daca un jucator intreaba pe /r ceva legat despre namecover, Robertequ cum ii va raspunde daca el nu stapaneste regulamentul pentru namecover? Cel mai probabil il va induce in eroare pe respectivul jucator si nimic mai mult. Radu, Nephilym si Terrasre se potrivesc pentru functiile lor intrucat sunt devotati acestei factiuni, au suficienta vechime incat sa fie numiti chiar veterani si stiu regulamentul foarte bine, sunt activi, implicati, iar Nephilym stie sa vorbeasca mai bine romana decat multi dintre voi, considerand faptul ca e strain si s a chinuit sa invete limba romana. Totul tine de organizare, iar eu nu cred ca Robertequ se va descurca.
 5. Dupa parerea mea, votul meu este unul justificat si cat se poate de fondat intrucat optiunea cu doi lideri este imposibila si totodata nu pot vota sa preia functia de lider o persoana necunoscuta. Radu ne-a format, ajutat si responsabilizat, astfel ca el este alegerea mea. No hate la adresa celuilalt lider, insa sunt de parere ca Radu a muncit foarte mult pentru functia asta, a dat dovada de longevitate si impartialitate in FBI si este un lider foarte implicat si activ. Nu pot sa nu-i urez succes si felicitari lui Robertequ pentru realizarile sale si pentru puterea de a ajunge pana aici. Succes!
 6. Milagros

  Nu sa te prefaci ca nu vezi, dar sa ne dai tu exemplu de maturitate pe care sustii ca o ai, iar noi nu. Daca ce ai spus tu a fost o gluma, scuza ma, dar nu as mai vrea sa vad/aud glume in viata mea.
 7. Milagros

  "Nu va inteleg gandirea asta toxica"- spuse cea care la final il ataca pe Tiger spunandu i ca nu este dorit ca lider. Vorbesti despre maturitate din moment ce tocmai tu trebuie sa o dobandesti.
 8. Milagros

  If this topic is about fusion, why did you attack Ralucy? Of course you pretend you don't know me, Tylenol. Just assume the fact that you're a stupid kid. Go and pass your manners exams. Cya after you graduate 5th class.
 9. Milagros

  Well, how dare you talking to Ralucy like this considering the fact that you were crying at me when your family ignored you because you will fail your exams? Really? Just move on kid and stop being arrogant. It doesn't suit you. Remember when you were crying at me because you cannot be accepted in uS? No, of course you don't. Do you remember when I helped you and now you have a stupid childish behaviour? Go back to your first classes and learn how to talk and how to treat a girl like Ralucy. Shut up until you will have a life and you stop living in a game older than you. Go back to LSPD and let NG members do their work.
 10. * Nume: Milagros * Rang: 4 * Data sedintei: 30.06.2019 * Lipsesc din motivul: Sunt ocupat cu bacul * Alte precizari?: Multumesc.
 11. Milagros

  * Nick: Milagros * Level: 50 * Rank: 3 * Vechime (cat timp ai stat in clan): 74 zile * De ce doresti sa pleci din clan?: Am spus deja motivele. * Cum te-ai simtit in Ultras North [uN]?: Bine. * Alte precizari?: -
 12. CE POZA SUPERBA AI❤️

  1. Milagros

   Milagros

   De a ta ce sa mai zic 🤩😍

  2. FuNN

   FuNN

   ia si invata @Ralucy

  3. Ralucy

   Ralucy

   Ma duc sa iau lecții @FuNN

 13. * Nume: Milagros * Rang: 4 * Data Antrenamentului : 19.05.2019 * Lipsesc din motivul: Sunt plecat. * Alte precizari?: Multumesc.
 14. * Nume: Milagros * Rang: 4 * Data sedintei: 12.05.2019 * Lipsesc din motivul: Nu stiu daca voi putea sta pana la final. * Alte precizari?: Multumesc.
 15. Milagros

  * Nick: Milagros * Level: 49 * Rank: 1 * Vechime (cat timp ai stat in clan): 26 zile * De ce doresti sa pleci din clan?: Ma limitez la a spune ca mi se pare stupid sa platesc taxa pentru un clan. * Cum te-ai simtit in Ultras North [uN]?: Bine. * Alte precizari?: -
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.