Jump to content

Miss and Mister B-Zone - Editia 5 a început. Te poți înscrie aici

DoarGeorgeOfficial

Member
 • Content Count

  444
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 Impressive

About DoarGeorgeOfficial

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 01/30/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Targoviste Orasul Smecherilor
 • Hobbies
  Sa ma joc pe calculator, sa ies la terasa cu prietenii si sa dorm.

Previous Fields

 • Real name
  George
 • RPG1 Nickname
  DoarGeorge
 • RPG2 Nickname
  -
 • MIX Nickname
  -
 • CS 1.6 Nickname
  -

Recent Profile Visitors

316 profile views
 1. DoarGeorgeOfficial

  (1) El Nino Craniu, nu e vedetă de Hollywood Am adus în capitală flow original, din sud Fac o poză, două, trei, un milion de coco, bag Niște beat-uri d-alea tari pe care trebuie să le-o trag Vorbesc de cinci minute, cinci minute de magie E timpu' de care am nevoie să te sar de pe felie Una pentru tine, restu' pentru mine și ai mei În jungla de betoane, sunt îmblânzitor de lei Sună telefonu', producții Criminalle Doamne! Cât de tare sună! Tre' să sune la salvare Sparg... topuri mondiale, sunt în stare de mai mult Sunt o rampă de lansare, dacă vrei, pot să te-ajut Dacă nu, pot să te fut, dacă nu mă crezi, aduc Niște bagabonți la noapte, ca să-ți țină de urât Curg banii de la Jordan, alb imaculat Scoateți portofelele, fratele v-a pupat! Bang! (Refren) Ramona Nerra Bang, bang! Cad pe lângă mine! Hateri... mor că nu-i ține Ca în vitrine... geană pe mine Lasă-i să învețe, că au de la cine! (2) El Nino Salivează când aud cum sună motoru' turat Acasă vin la liniște, pe scenă sunt turbat Să nu mă vadă supărat, că mă bagă la balamuc Muie! Sunt număru' 1 peste tot unde mă duc! Fac show ca să-mi țină minte numele, orașu' Să-i anunțe cineva că orice naș își are nașu' Și am venit, scoate silicoanele, prințesa Și asteapta trei secunde ca să-mi trag pe mine vesta Pac, pac! Niște praf de pușcă pe asfalt M-am trezit gigant, aseară eram doar înalt Nevasta mea-i tunată, frumoasă și tatuată Iar eu mi-am bătut onoarea pe viață, pe mâna dreaptă! Haterii așteaptă să greșesc măcar o dată Ca să poată să vorbească de mine cu ciocolată Ciocolată pe la gură, furtună și tornadă Uragan, ploaie cu piatră, toate peste voi deodată!
 2. DoarGeorgeOfficial

  Nume tester: DoarGeorgeOfficial. Rank: 5. Nume candidat: PaulBeleaua. Data și ora testului: 16:11 | 17.08.2019. Punctaj test teoretic: 3/3. Punctaj test practic: -. Rezultat final: Picat. Supraveghetor (daca a fost cazul ) : -. Mențiuni: A inceput foarte bine si a sfarsit rau.
 3. DoarGeorgeOfficial

  Nume tester: DoarGeorgeOfficial. Rank: 5. Nume candidat: Maff96. Data și ora testului: 16.09.2019 | ora 20:01. Punctaj test teoretic: 0/3. Punctaj test practic: 5/5. Rezultat final: Admis. Supraveghetor (daca a fost cazul ) : . Mențiuni: S-a descurcat perfect demn de un paramedic.
 4. DoarGeorgeOfficial

  Eu as vota pentru Pleasure Domes ( ID 3) este un interior mare si destul de frumos, cine e de acord sa dea up la postare!
 5. DoarGeorgeOfficial

  Nick: DoarGeorge.Rank: Paramedic Field Chief (5)Propunere: Ma gandeam sa modificam ceva la factiune si care sa te ajute si pe tine in acest timp. Ziceam ca membrii de rank 4 si rank 5 sa aiba de postat pe fiecare luna 2 respectiv 3 concursuri, atractive pentru ceilalti membrii si sa renuntam la activitatile optionale cu care toti sau obisnuit si sunt cam aceleasi mereu. Asa membrii de rank 4 si 5 vor avea treaba pe forum, vor posta concursuri si e tot acelasi lucru cu activitatile doar ca nu mai depun asa multa munca, si te mai scapa si pe tine de forum. PS: Sper sa va placa ideea mea, nu dureaza mult sa postezi un concurs: gen cele mai multe heal-uri intr-o zi, sau cele mai multe rehab-uri etc. O seara placuta!Alte precizari: Sper sa va placa! Astept un UP-VOTE!
 6. DoarGeorgeOfficial

  I have same problem, i don't now.
 7. DoarGeorgeOfficial

  Poate admin 1 ☺️
 8. DoarGeorgeOfficial

  Nume tester: DoarGeorgeOfficial. Rank: 5. Nume candidat: Gaucho[ZeW]. Data și ora testului: 07.09.2019 | 12:54. Punctaj test teoretic: 0/3. Punctaj test practic: 5/5. Rezultat final: Felicitari bun veni in factiunea Paramedics. Supraveghetor (daca a fost cazul) : No. Mențiuni: S-a descurcat foarte bine, fara emotii, proba teoretica s-a terminat foarte bine cea practica la fel, demn de un Paramedic.
 9. DoarGeorgeOfficial

  Nume tester: DoarGeorgeOfficial. Rank: 5. Nume candidat: Juvinho[ToV]. Data și ora testului: 11:20. Punctaj test teoretic: 0/3. Punctaj test practic: 5/5. Rezultat final: Ai trecut cu succes testul de intrare. Bun venit! Supraveghetor (daca a fost cazul) ; no. Mențiuni: S-a descurcat foarte bine, fara emotii demn de un paramedic.
 10. DoarGeorgeOfficial

  Ma voi ocupa eu de blacklist pt putin timp. Piko m-a lasat pe mine. Astia 2 primesc 1/2 warn pt dm
 11. DoarGeorgeOfficial

  Nume: DoarGeorgeOfficial. Rank: 5 Numele jucătorului reclamat: Statistică RPG: Motivul reclamației: DM. Dovezi: https://imgur.com/oNS8JE5 Mențiuni: A tras in mine fara sa ii fac nimic.
 12. Nume în joc: DoarGeorge Rank: 5 Pozele HQ-urilor de clan: https://imgur.com/a/Kexu8oc Pozele HQ-urilor de facțiune: https://imgur.com/a/w2acrMj Alte precizări: Sper ca sunt bune pozele.
 13. DoarGeorgeOfficial

  Nume: DoarGeorgeOfficial. Rank: 5 Numele jucătorului reclamat: qTheKing_. Statistică RPG: Motivul reclamației: DM. Dovezi: https://imgur.com/SO8zLAq Mențiuni: A tras in mine fara sa ii fac nimic.
 14. DoarGeorgeOfficial

  Eu nu culeg via doar mananc strugurii
 15. DoarGeorgeOfficial

  BUNAaaa cffffffffffffffff?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.