Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

LordAlex69

Member
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Vlad Alexandrescu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LordAlex69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. @TL NoTeAm incercat cu mai multe aplicati si degeaba, nu stiu ce sa zic. Mersi oricum, poate cineva care are acelas telefon vede topicu asta.
  2. @TL NoTe Salut. Am incercat ce ai spus https://imgur.com/a/GG78B . Dupa ce dau " mutare in cardul SD" ma trimite la aplicatie sa dau la stocare si dupa pe change, problema e ca nu imi apare "change" pentru a muta aplicatia. Se vede mai clar in poze, oare pot baga doar videoclipurile si pozele pe card ?
  3. Nume: Seivigi Beibii Ce problemă ai? Cum pot muta aplicatiile pe cardu de memorie ? Ce model este dispozitivul cu probleme? Huawei p9 lite 2017 O scurtă descriere a situației: Nu imi apare sa mut fisierele pe card. Poze cu problema (dacă se poate): None Alte precizări: Mersi
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.