Jump to content

B4L Ceausescu

Donator
 • Content Count

  292
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

66 Impressive

About B4L Ceausescu

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 09/03/1997

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Ceausescu..
 • Skype
  -
 • Discord
  [uS]Ceauşescu#6574

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Latitudine : 44.4267674 ; Longitudine : 26.102538390000063
 • Hobbies
  Peste.

Previous Fields

 • Real name
  Claudiu Dorian
 • RPG2 Nickname
  Ceauşescu..

Recent Profile Visitors

1187 profile views
 1. B4L Ceausescu

  Nickname: [B4L]Ceausescu.. Rank:Taxi Rookie (2) Nu pot să vin la (ședință/activitate):Activitate Data organizării:15.06.2019 Motiv:Sun prea aglomerat la muncă, evenimente multe, imi cer scuze. Alte precizări:Mersii frate
 2. B4L Ceausescu

  Tastatura, vezi sa nu fie blocată o săgeata.
 3. B4L Ceausescu

  Nume: [B4L]Ceausescu.. Rank:1 Dovada:https://imgur.com/a/XSaSW00 Alte precizari:Pam, pam.
 4. Ci faci wăi Bobo? 

  1. Show previous comments  3 more
  2. Bobo

   Bobo

   La munca wai!

  3. MrBoost

   MrBoost

   Am si eu o intrbare, poti te rog sa imi scoti car slot de la quest si sa imi dai VIP car te rog

  4. HaedridKIA

   HaedridKIA

   DANUTZ1XDDD E problema ta cum ai ales,nu te poate ajuta cu nimic.

 5. B4L Ceausescu

  Salutare dragi, prieteni virtuali si dragă comunitate, acest topic a fost creat în special pentru Administraţiei. Eu doresc sa se implementeze sistemul de plată prin skrill. Am depozitat ceva bani in acea aplicatie, doresc săi propaghez în firma b-zone. Multumesc de atenţie, mai sunt oamenii care utilizează această aplicatie. O zi / Seară bună sa aveţi.
 6. B4L Ceausescu

  Salut bai, dati o inima la mister
 7. B4L Ceausescu

  Nume Real: ClaudiuNumele din joc (link website):https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Ceausescu.. Vârstă: 20 de ani O scurtă descriere a ta: Salut mă numesc Claudiu am 20 de ani si sunt din Sibiu, sunt barman, de 2 ani lucrez la un pub renumit din Sibiu si joc samp in timpul liber. Link poză: WE LOVE B-ZONE
 8. B4L Ceausescu

  Nick:[B4L]Ceausescu.. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Multumesc!
 9. B4L Ceausescu

  Nick: [CN]Ceausescu.. RPG Bar mic: Pachetul numarul (1-8):8 Anuntul dorit:Clanul Cosa Nostra - [CN] recruteazã, aplicatiile sunt deschise, aplică si tu cerintele sunt minim nivel 35 si un rank 3 anterior. Poza cu suma achitata liderului: Alte precizari:Mersi
 10. B4L Ceausescu

  Nick: Ceausescu..Level: 41Vârstă (reală): 23 de ani frumosi.Sex (real): MasculinVechime pe server: Pe acest server de aproximativ un an, dar pe comunitate de 6 ani.Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Ceausescu.. Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Consider ca am ajuns la pragul in care este nevoie sa fac un pas mai mare, sa incerc sa imi indeplinesc dorinta de a avea un mandat de mayor. Prin aceasta functie vreau sa demonstrez tuturor cum ar trebui sa se ocupe un mayor de functia sa. Multi dintre acestia au avut chef la inceput insa spre final nu au mai avut chef de factiune, majoritatea mayorilor ne-au promis diferite evenimente si diferite chestii insa nu au facut nimic. Doresc sa incerc ca toti sa inteleaga ce inseamna sa fii mayor si cum e sa iti faci treaba asa cum trebuie, pentru ca eu stiu ca am rabdare, pun pasiune in orice tot ceea ce fac. Doresc sa detin functia de mayor pentru a ne distra cu toti si pentru a demonstra cum ar trebui sa fie un primar. Am pus piciorul in prag si uite-ma acum, cantidez pentru a fi primar pentru un minunat server RPG, numit B-Zone, deci, pot zice ca mi sa indeplinit un vis virtual, chiar daca sunt constient ca e destul de greu, imi asum aceasta responsabilitate de a fi Mayor timp de aproximativ 1 luna, sunt sigur ca o sa fie o experienta extraordinara. Ce intenționez să fac pentru jucători: (♦) Diverse evenimente cu premiu de peste $250.000 sponsorizat de catre jucatorii cu nivel mai mare daca este cazul sau de catre mine (pentru asta am pregatit undeva la $5.000.000 cel putin). Intentionez sa fac cel putin un eveniment pe zi. (♦) O data pe saptamana sa ajut cu bani jucatorii de nivel 3-10 (o suma modesta de $10.000 - $15.000 - $20.000 - $25.000). (♦) Setarea taxei la suma de $1. (♦) Evenimente pe [/gov] de diverse tipuri. Exemplu: Primul la mine, Primul cu [/w], Primul cu G, SMS, Trivia, etc. cu premii in functie de eveniment. (♦) Cat mai multe plimbari cu jucatorii de pe server. (♦) Anuntarea donatiilor pe [/gov]. (♦) Acordarea taxei catre jucatorii de nivel mai mic cel putin de 3 ori pe zi. (♦) Diverse activitati alaturi de jucatori. (♦) Evenimente de tip Ultimul vehicul ramas, Ultimul jucator ramas, Duele, Curse, O/X cu premiu de peste $500.000 aproximativ in fiecare zi.
 11. B4L Ceausescu

  Nick:[uS]Ceausescu.. RPG Bar mic: Pachetul numarul (1-8):3 Anuntul dorit:Fostul sublider al Los Santos Police Departament, Ceausescu.., a renuntat la functia sa de [...] [...] ofiter pentru a candida la primaria lunii iunie. Voteaza-l pentru o luna plina de surprize. Poza cu suma achitata liderului : Ii dau bani când este on. Alte precizari: Anunţul vreau sa fie dat e @Quake
 12. B4L Ceausescu

  Lasă un +1 daca ti-a plăcut.
 13. B4L Ceausescu

  Slăbuţ
 14. B4L Ceausescu

  Si al 3-lea finalist este @Mydoom, felicitari! Finalisti si castigatori aceste misiuni sunt : Locul 1 : @Jankos Premiu : Raport Optional saptamana viitoare. ; Locul 2: @AgentFLY666 Premiu : 150.000$; Locul 3 : @Mydoom Premiu : Suma de 75.000$ ; Multumesc pentru atentia acordata si pentru dedicarea in factiune, inca odata felicitari! Ne vom revedea saptamana viitoare cu o noua misiune foarte interesanta. Mult succes! Cu drag al vostru Ceausescu!
 15. B4L Ceausescu

  Primul loc ii revine lui @Jankos, felicitari! Al doilea loc ii revine lui @AgentFLY666, felicitari. Mai sunt valabile înscrierile pentru locul trei care contiună.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.