Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

South TonyMontana

Member
  • Posts

    380
  • Joined

  • Last visited

About South TonyMontana

  • Birthday May 20

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Miami

Previous Fields

  • RPG Nickname
    Tony_Montana

Recent Profile Visitors

659 profile views

South TonyMontana's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

119

Reputation

  1. @Mikkel Mihai, eu sincer ma bucur ca pleci de aici daca ai simtit nevoia ca nu mai are rost sa stai in NR. Esti la un alt nivel fata de majoritatea membrilor ce au fost aici in ultimul an si jumatete. Nu o sa zic nimic de ceea ce se intampla acum in factiune pentru ca nu am habar, nu intru in discutii de dragul de a comenta. NR a pierdut astazi probabil cel mai bun reporter din ultimul an, chiar mai bun ca mine ^^. @Mikkel esti la un alt nivel, tu esti un om citit, cult, super fain, chiar n-avea rost sa-ti pierzi timpul intr-o factiune fara viitor de peste 1 an de zile. Cei care sunteti in factiune si ati ajuns aici fara sa pupati in fund conducerea sau sa aveti orice fel de legatura cu ea, aveti 2 variante, iesiti sau faceti tot posibilul sa plece. V-o spun din pricina unui tip ce a fost acolo sus si a fost alungat ca nu a vrut sa aprobe o gandire de infantili. Cei ce sunt sefi pe aici, pentru ca nu pot sa fie numiti lederi isi vad doar interesul lor si prietenilor lor, daca credeti ca o sa puteti sa ziceti orice lucru negativ pe care sa-l si sustineti impotriva lor fara sa fiti sanctionati mai tarziu va inselati. Mehh, deja m-am plictisit, am acordat atata atentie doar pt. Mihai. N-am sa ma mai obosesc cu copiii. Mihai, ne auzim pe wapp. @Ragnar47 ceau boss, cand naiba iesim la berea aia? @Evil ZEW iauzi, leader, am mai intrat pe RPG, vad ca-ti faci treaba bine, take care of you guys! Pup! @Ailime grija la pradatori, ce sa mai zic, take care of you, n-am ce sa-ti mai reprosez, daca aveam varsta ta si "functia" asta poate procedam si eu la fel ?‍♂️, dar clar ascultam de cei mai cititi ca mine.
  2. Ce linistiti suntem noi. Cum a mers cu raportul saptamana aceasta? Weekend fain va urez.
  3. @South Edward NissaN multumim, Edward! Pentru noi, cei proaspeti intrati, chiar daca s-au scos simularile, putem sa rugam un membru de rank 3+ sa sustinem o simulare daca e deacord si el pt. a vedea daca e totul ok? Sa evitam neplacerile.
  4. - Nume:[uS].Alex - Link-ul catre profilul de website: .Alex - Tipul de pachet dorit: 4 x 2 - Anunțul dorit: "Vrei un primar implicat si devotat? Voteaza .Alex primar in luna Aprilie!" - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: x/2: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Bineinteles. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Evident. - Alte precizări: Poti sa-l modifici dupa bunul plac atata timp cat se intelege ceea ce vreau sa transmit. Doresc acest pachet de 2 ori, o sa le cada foarte bine si membrilor de rank mic ca o sa aibe de lucru, mai fac si ei un banut. Multumesc!
  5. - Nume:[uS].Alex - Mesaj:Felicitari, tuturor ce se afla pe aceasta lista. Imi pare rau ca nu am ajuns si eu o legenda a acestei factiuni, dar niciodata nu e tarziu. - Alte precizări:Mult succes persoanelor ce conduc aceasta factiune, promovati imaginatia cat mai mult, e nevoie pentru a nu intervenii monotonia!
  6. Nick:[uS].Alex Level:81 Vârstă (reală):19 ani si 10 luni Sex (real):Masculin Vechime pe server:02/02/2014, 12:30 (6 ani, 1 luna si 23 de zile). RPG profil LinK: [uS].Alex Ai mai avut aceasta functie?:Nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa ajut la pastrarea popularii serverului, fiind un primar cu idei unice si diferite. Sa fiu primar este o provocare pentru mine si sunt sigur ca-mi voi termina mandatul cu mare succes. Ador noile provocari si nu renunt usor. Activez pe aceasta comunitate de peste 6 ani si simt ca este momentul oportun sa aplic pentru o astfel de functie. Pofta mea de joc si de a ajuta viitorii noi playeri ai acestui server este in crestere. Doresc sa ajut toti noii jucatori, telefonul meu mereu va ramane deschis pentru ei. Consider ca experienta pe care o am, ma va ajuta sa ma descurc foarte bine in aceasta functie, vreau sa aduc schimbari, sa fiu un primar iubit si dorit de toti jucatorii acestei comunitati indiferent de nivel, vechime si "culoare politica". Cred cu tarie ca a venit momentul ca pe B-Zone sa fie un nou primar ce sa-si petreaca mai mult timp in aceasta functie si sa asculte glasul cumunitatii. Vad aceasta functie ca pe cea a unui helper, deoarece primarul ajuta noi venitii pe comunitate, iar prin felul meu de a fi, cred ca o sa ma descurc excelent. Datorita clanului din care fac parte, am sa fiu sustinut financiar de membrii, astfel o sa fac o sumedenie de evenimente interesante. Ce intenționez să fac pentru jucători: In primul rand, nu sunt adeptul evenimentelor cu prize de 1.000.000$, prefer sa fac 10 evenimente cu castig de 100.000$, astfel cati mai multi jucatori sa castige, nu doar unul singur. Astfel ajut mai multa lume si fac mai multi jucatori fericiti. Deoarece aud mereu discutia despre taxa, nu intentionez sa modific taxa de 1$, dar cred cu tarie ca datorita ridicarii nivelului de trai si al economiei pe server, o taxa de 1$ sau de 5$ nu se va simtii in randul jucatorilor, ba chiar, va ajuta jucatorii noi veniti. Intentionez sa realizez o sumedenie de evenimente zilnice, unele cu premii speciale (in functie de ajutorul din partea STAFF-ului). Doresc sa readuc inapoi pe server: -Evenimentul FIght For Honnor, -Frumoasele excursii pe muntele Chilliad alaturi de primar, -Evenimentele in care impart bani jucatoriilor noi de pe comunitate, -Sedintele la biroul meu din primarie, unde jucatorii pot sa-si spuna toate neplacerile pe care le intalnesc pe comunitate. Datorita pasiunii mele pentru citit si de a descoperii lucruri noi, nu vrea sa va ganditi la mine ca la un primar la care puteti apela doar pentru probleme gasite in joc, doresc sa va ajut si cu sfaturi ce sa va ajute in viata reala. Multumesc pentru timpul acordat citirii aplicatiei mele. Mult succes si celorlalti candidati! O seara buna! Vote .Alex, Mayor of April!
  7. @Ailime in LS SI nu sunt certuri, toti se inteleg superb, incredibil, oare cum? Intr-adevar, Edward stie sa-si tina membrii aproape. TOTI membrii.
  8. @Ailime, pai? Din nou ne trezim cu amenintari, mereu "situatia o sa devina mai nasoala". Vad ca aici nu poate nimeni sa fie de alta parere, sa vada altfel lucrurile pentru ca este pus la colt, trist. Se pare ca acest free trial de 30 de zile asupra fostei vieti din comunism, (just a joke about this new OUG 22-6 interzis sa iesim afara), se transmite si in News Reporters, un fel de covid virtual :)). @A n n e citeste constitutia, sunt multe obligatii pe langa drepturi. O zi minunata, nu o sa mai dau fir acestei discutii.
  9. @R e l u , nu ne certam, Relule, eu doar spun ceea ce nu imi convine mie si multor altora, nu am contrazis si atacat pe nimeni la modul in care sa creez un disconfort.
  10. @A n n e melodia ta insulta coeficientul mult mai ridicat de inteligenta al multor membrii de aici, nici nu ma obosesc sa apas pe ea, ne-am bcura multi membrii, cu siguranta, daca nu ai mai posta manele pe aici si te-ai folosii de ce ai mai drag pentru a elabora texte mai lungi, inainte sa postezi. Nu spune nimeni sa nu postezi, e exprimare libera, dar trebuie sa ai grija la exprimare, totusi o sa fii probabil o viitoare avocata. O zi minunata.
  11. Incet, incet observ ca toti membrii de calitate isi pun demisia si pleaca de aici. Ma intreb de ce? Din pacate vad din partea tuturor ca motiv de baza o problema in randul conducerii. Oare cat o sa o mai ducem asa, ce este de facut? Pun intrebarea asta tuturor membrilor, ce este de facut, sunt singurul care imi pun un semn de intrebare in ceea ce priveste viitorul acestei factiuni? De la una dintre cele mai frumoase factiuni, am ajuns sa nu prea mai fim doriti. Au plecat toti membrii vechi, din pacate, este usor sa duci membrii noi, dar doar cu o adevarata conducere poti sa ii ti aproape. Nu trebuie sa fim mirati ca se intampla aceste lucruri, din pacate legea pe aici se face cu amenintarile. "Nu vi acolo, NU iei Rank Up, nu faci un lucru, NU iei Rank Up" etc. trist. Am remarcat de la o vreme foamea si setea aceasta de a sanctiona membrii, in loc sa-i ajuti, sa le acorzi sanse, sa fii prietenul lor, sa te distrezi cu ei impreuna. Mi se pare total aiurea ca am ajuns in asemenea situatie. Cred cu tarie ca NR este mai mult de atat si a fost mai mult de atat, aici mereu am promovat imaginatia si colegialitatea. Nu trebuie sa fim mirati ca am ajuns in situatia asta, ne-am facut-o cu mana noastra pentru ca nimeni nu a avut taria sa spuna ce probleme vede. Din pacate, ca de obicei, cei de jos sunt mici, nu pot sa spuna nimic, nimeni nu le asculta glasul, iar cei ce ajung in varf, uita cine le-a fost aproape. O seara frumoasa, News Reporters, reflectati asupra situatiei. Si nu, nu doare FW-ul, doar ca nu cred ca propozitia "Nu iti place, da-ti demisia" functioneaza in situatia data, nu asta inseamna sa fii un leader. (Simon Sinek, "Liderii mananca ultimii", o carte foarte buna pentru unii dintre noi. De ce unele echipe lucreaza mai bine impreuna, iar altele nu?
  12. @Ailime datorita acestei pandemii, prefer sa nu fiu tucat, chiar as prefera sa pastram o distanta de 2-3 metrii intre noi sa nu riscam nimic. Ramaneti in casa baietii si fetele, aveti grija de voi. #protectyourself "But I got a whip for ya Toby Used to be my homie, now you act like you don't know me" - cam asa e acum.
  13. @Ailime ma comport exact asa cum se comporta alte persoane cu mine. Sunt o persoana corecta si dreapta, nu pot accepta nedreptate. Cand o sa cresti o sa intelegi si tu mai multe. Pana atunci, cel mai imporrtant lucru e sa te inconjori mereu de oameni mai buni ca tine, nu neaparat toti, dar sa ai ce invata de la majoritatea, doar asa avansezi. Inferiorii ce sunt langa tine doar pentru a castiga ceva nu sunt buni de nimic pt dezvoltarea ta ca persoana, din fericire eu mereu ti-am oferit ajutorul fara a astepta ceva in schimb. Din pacate, e foarte mult orgoliu in jocul asta.
  14. Trebuie sa respectam regulamentul, ce sa facem. Aveti grija cine scarpina unde si cu ce, mai ales acum cand se transmite atat de usor acest virus. Stati pe fundul vostru, nu pupati fundul altora. O duminica placuta sa aveti, News Reporters. Bun venit celor noi si mult succes!
  15. Nume: [uS].Alex Facțiune: News Reporters Mesajul tău: Ma bucur sa apar pe aceasta lista.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.