Jump to content

enzo

Donator
 • Content Count

  303
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

259 Extraordinary

About enzo

 • Rank
  The classy gangster is a Hollywood invention.
 • Birthday 10/01/2000

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

772 profile views
 1. enzo

  am rezolvat nvm
 2. enzo

  Nick: enzoking Nick-ul celui testat: CataliN18 Rezultat proba teoretic(?/3; Admis / Respins): 0/3 Rezultat proba practic (?/10; Admis / Respins): 3/5 Rezultat final (Admis / Respins): Admis Alte precizari:
 3. enzo

  In mod normal, ar fi trebuit sa mi se coloreze si player name, dar e incapatanat si nu prea vrea. @shanker' stii cumva ce are?
 4. enzo

  Nick: enzo Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: sunt in oras Data activitatii la care nu poti veni: 31/10/2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Succes!
 5. pisik cf

   

 6. enzo

  Okay, let's start. Cred ca s-a mai mentionat de cateva zeci de ori dar o mai spun si eu. Mutarea invoirilor pe website, ar fi mai automatizat si mai usor de facut evidenta. Ca tot a venit vorba de evidenta, sa se poata face direct de pe website, aceasta functionand in felul urmator. Copiezi linkul de la warul respectiv, setezi secundele necesare, apoi postura ( attack/defense). Pare shity dar e useful. Am vazut pe aici si mi se pare cool. Comanda [/duty] la toate factiunile. Pare mai roleplay, gen in rl nu stai 24/24 politist/paramedic/taximetrist, etc. Cand te loghezi pe server sa fii civil, iar cand tastezi comanda [/duty] sa-ti intri in rolul factiunii. Rob solo, o idee tare, dar sa poti avea o sansa de a evada, ar fi sanky rau. Sa modificati sistemul de crates, am spus-o si editia trecuta. Implementarea unui sistem de crates. ( idee de pe alta comunitate, mi se pare ceva frumos) Sa se primeasca un crate la 5 payday-uri primite. 2 tipuri de crate: Premium / Normal ( primirea sa fie random ) La cele de tip Premium sa se primeasca Ore jucate, Skin Platinum, Skill job, VIP vehicle upgrade, Hidden, o masina, etc. Sau alte premii pe care le considerati voi utile. La cele de tip Normal sa se primeasca RP, drugs/mats(pentru mafioti), idk, nu am idei acum, puteti pune orice vreti voi. Adaugarea unui parc auto unde un jucator isi poate pune masina la vanzare. Aceasta sa ramana chiar daca jucatorul este offline, iar banii i se vireaza in contul bancar. Sa poti face un imprumut bancar (adaptat pe real life, nu mai stau sa descriu tot) Sa ai posibilitatea de a dropa in portbagajul masinii personale mai multe chestii gen droguri, arme, materiale. Securizarea conturilor, sa primesti mail unde confirmi ca tu te-ai logat pe cont. Daca ti place macar una din aceste idei tampite, lasa un +1.
 7. enzo

  Puteti inchide topicul.
 8. Frumos update, desi unele sisteme pe care le-ati adaugat ar fi putut fi optimizate mai bine, in special la Solo Rob, sa fi adaugat o sansa la escape. Dar in mare parte e ce trebuie. Congrats.
 9. enzo

  Nick: enzo Rank: 1 Data la care nu poti veni: 25.10.2019 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War. Lipsesc din motivul: Trebuie sa ma mut in alt oras si am de facut anumite chestii. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari:
 10. Nick: enzoking Rank: 1 Data la care nu poti veni: 25.10.2019 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War. Lipsesc din motivul: Trebuie sa ma mut in alt oras si am de facut anumite chestii. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari:
 11.  

  1. Jackus

   Jackus

   mai rpd te banez

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.