Jump to content

Happy Valentine's Day to all! Mai multe detalii aici

Freshu

Member
 • Content Count

  211
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About Freshu

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 08/21/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Constanța
 • Hobbies
  Chitarist.

Previous Fields

 • Real name
  Vlad
 • RPG1 Nickname
  Fresh

Contact Methods

 • Discord
  Freshuuu#6217
 • Instagram
  theo_vlad

Recent Profile Visitors

170 profile views
 1. Freshu

  Nu ai înțeles mesajul pe care l-am transmis, înainte de a comenta, te rog citește cu atenție și înțelege ce vreau să zic. Zi frumoasă!
 2. Freshu

  Salut, Kelton, scuze, dar sincer de data asta m-ai dezamăgit. Nu știu de unde ți-a venit ideea aceasta de quest, cea mai mare mizerie, chiar dacă este diferit. Sunt atâtea motive pentru care nu merită să faci quest-ul ăsta... Dacă de exemplu nu ai slot în garaj nu poți să-ți cumperi unul și nici să-l faci, slavă Domnului, mai bine să nu ai slot. După mai stai și câteva ore doar să-l finalizezi O DATĂ. Durează extrem de mult, și pentru ce? Pentru 30-50k și câteva puncte de respect + gold etc. Și să-l mai faci și de 7 ori... Nașpa. PS: Nu luați acest comentariu ca HATE, pentru că nu este. Doar am vrut să dau un sfat constructiv, și acela ar fi să testați un quest înainte de a-l publica, și să nu mai lăsați totul pe ultima sută de metri. Și înțeleg, partea cu sesiunile pentru că și eu știu foarte bine ce înseamnă și câte ore se pierd cu învățatul, nu mai zic de nopțile de nesomn și cafelele băute noaptea :)). Dar data viitoare când știți că nu puteți face ceva în timp util puteți încerca să găsiți o rezolvare cu ceva timp înainte.
 3. Nickname: Fresh Rank: 4 Dată Ședință / Activitate: 15.02.2020 //// 19.30 Motivul învoirii: E sâmbătă seara, frate, nu cred că sunt acasă. Alte precizări: Doar un sfat, nu mai puneți sâmbătă seara activitățile pentru că mulți își fac planuri... Mulțumesc de înțelegere!
 4. Freshu

  Nick: Fresh Rank: 4 Propunere: Salut, cred că ar fi interesant să adăugăm ceva nou pentru blacklist, știu că a fost oarecum cândva, dar nu am mai văzut nimic cu privire la acest aspect. Propun să adăugăm o echipă de asasini ai facțiunii care să se ocupe de persoanele aflate pe blacklist, pentru a-i ''obliga'' să-l plătească. Asta constă în asasinarea acelor jucători de câte ori este nevoie. Propun ca pentru a face parte din această echipă să fie creat un nou topic, și ales un lider care se va ocupa de acea echipă prin: acceptarea/respingerea aplicațiilor, organizarea de antrenamente cu echipa, teste, etc. Membrii facțiunii SF Taxi ce vor să facă parte din această echipă vor fi nevoiți să facă o aplicație după un model creat, exemplu: Nick: Rank: De ce dorești să te alături acestei echipe: Alte precizări: Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Ar fi puțin mai multă activitate, zic eu.
 5. Freshu

  Nick: FreshStyle23 Rank: 4 Nick-ul celui reclamat: arbiter14 Level-ul celui reclamat: 8 Facțiune celui reclamat: Civil pirlit Motivul reclamației: DM ca retardu, si deranj test-log Dovezi (screenshot/video): Bară RPG a celui reclamat:
 6. Nick: FreshStyle23 Rank: Dispatcher (4) Data: 10.02.2020 Am dat test cu: _JOKER_ Teorie (x/3 0/3 Practic (x/5 4.5/5 Teren (x/4 1/4 Rezultat final ( Admis / Respins ):Admis! Alte precizari: Felicitari si bun venit, mai repeta putin locatiile si ai grija la emotii ca nu te ajuta, succes!
 7. - Nume: FreshStyle23 - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/FreshStyle23 - Tipul de interviu dorit: Normal cu mai multe intrebari din public. - Numele celorlalți participanți (dacă există): - Link-ul catre profilul de website al participanților: - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: da - In cazul in care imi e repartizat un reporter strain, sunt de acord sa sustin interviul in engleza (Da/Nu): da - Alte precizări: Multumesc!
 8. Nickname: FreshStyle23 Rank: 1 Dată Ședință / Activitate: 21.12.2019 /18.00 Motivul învoirii: Am fost plecat toata ziua Alte precizări: Spre rusinea mea, nu am verificat topicul cu actvitati, scuze, stiu ca este tarziu, dar nu am putut activa azi pe joc
 9. - Nume: FreshStyle23 - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/FreshStyle23 - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Clanul The Last Generation recruteaza noi jucatori activi! Aplicatiile se fac pe website, minim nivel 25! - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Desigur. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Multumesc!
 10. - Nume: FreshStyle23 - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/FreshStyle23 - Tipul de interviu dorit: Normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - Link-ul catre profilul de website al participanților: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - In cazul in care imi e repartizat un reporter strain, sunt de acord sa sustin interviul in engleza: Da - Alte precizări: As vrea ca de interviul meu sa se ocupe Raluca.
 11. - Nume: FreshStyle23 - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/FreshStyle23 - Tipul de interviu dorit: Normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - Link-ul catre profilul de website al participanților: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - In cazul in care imi e repartizat un reporter strain, sunt de acord sa sustin interviul in engleza: Da - Alte precizări: As vrea ca de interviul meu sa se ocupe Raluca.
 12. Freshu

  Salutare, B-Zone
 13. https://imgur.com/a/Vu2eXqr
 14. Freshu

  @George.Tradatorul bine frate, pe acasă, tu cmz?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.