Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

DonGabriel.

Member
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About DonGabriel.

 • Rank
  Advanced member

Profile Information

 • Location
  Targoviste.

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  Gabriel.LEGEND
 • RPG2 Nickname
  Gabriel.LEGEND.

Contact Methods

 • Discord
  -

Recent Profile Visitors

325 profile views
 1. Nick-name: DonGabriel. Rank: 2 Invoire pentru war-ul din data: 24/7/2020 Motivul pentru care nu pot veni la war: Am treaba. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Mersi.
 2. Nick: GelutaPANTOFARA Rank: 4 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): wars Data la care nu poți veni: 23/07/2020. Lipsesc din motivul: Eu o sa plec in oras, cu un prieten, la scoala de soferi, ca ma duc cu el, si dupa ramanem cu niste fete la un suc etc, daca ajung vin. Iar pe 1 o sa se duca fratimiu la war. Numărul de învoiri din această săptămână: (1/2) Alte precizări: Mersi, scuze Darius.
 3. DonGabriel.

  Foarte frumos, multumim Kelton, Gab, Flavia pentru mapa de getgift si multe altele.
 4. Retrag invoirea, ajung la wars.
 5. DonGabriel.

  Nick: [WG]DonGabriel. Rank: 1 Nick-ul celui reclamat :s.malinna[SiN] Bara RPG a celui reclamat: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/s.malinna PS: Nu merge bara RPG, nu inteleg de ce. Level-ul celui reclamat: 18 Descrierea situatiei: DM aiurea. Dovezi (Screenshot/video): https://imgur.com/a/jPdI9NA
 6. Nick: GelutaPantofara Rank: 4 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): Wars. Data la care nu poți veni: 15/07/2020. Lipsesc din motivul: Sunt in oras la un suc/pizza cu niste prieteni, care au venit de curand din Valcea si ma duc in oras cu ei, daca ajung vin. Numărul de învoiri din această săptămână: 2/2 Alte precizări: Mersi.
 7. DonGabriel.

  =]
 8. Nick: GelutaPantofara Rank: 4 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): Wars. Data la care nu poți veni: 13/07/2020. Lipsesc din motivul: A intervenit ceva pe moment si trebuie sa plec in oras... Numărul de învoiri din această săptămână: (1/2) Alte precizări: Mersi.
 9. Nick-name: Gabriel.LEGEND Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 10.07.2020 Motivul pentru care nu pot veni la war: Am niste treaba pe acasa. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2):2/2 Alte precizari: Mersi.
 10. Nick:GelutaPantofara Rank: 4 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): Wars Data la care nu poți veni: 09/07/2020 Lipsesc din motivul: Posibil sa fiu in oras, am programare la tuns la 13:00 si nu sunt sigur daca este masina la ora aia. Daca gasesc si nu intarzii vin cu cel mai mare drag. Numărul de învoiri din această săptămână: 2/2 Alte precizări: Mersi.
 11. Nick-name: Gabriel.LEGEND Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 07.07.2020 Motivul pentru care nu pot veni la war: Am niste treaba in casa, vine sa-mi monteze centrala electrica/aerul conditionat, si nu pot sa ma joc in timp ce ei montez, ar fii chiar urat, daca termina repede fac tot posibilul sa ajung, si pe 2 las pe altcineva. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari: Mersi.
 12. DonGabriel.

  ma reprezinta, n-am ce zice.
 13. DonGabriel.

  mi-am schimbat parerea cand mi-am luat pe server bunker, se merita, e cel mai frumos update de pe toate serverele de samp, blana rau.
 14. Nick:GelutaPantofara Rank: 4 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): Wars Data la care nu poți veni: 03/07/2020 Lipsesc din motivul: Am niste treaba pe laptop, sa-i fac ceva, update. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Mersi.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.