Jump to content

Ediția 10 de Miss&Mister B-Zone a început. Aplicați aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

K3nZ

Member
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About K3nZ

 • Rank
  Supreme member
 • Birthday October 23

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  the Republic of Moldova
 • Hobbies
  Football

Previous Fields

 • RPG2 Nickname
  K3nZ[]TheGodFather

Contact Methods

 • Steam ID
  K3nZ[]

Recent Profile Visitors

171 profile views
 1. Nick: MajesTiK Rank: 2 Data la care nu poti veni:01/04/2021 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate):WAR Lipsesc din motivul: Am net prost. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1 Numarul de invoiri puse de la ultimul rank-up: 1 Alte precizari: Intru daca o sa mearga
 2. Habar n-am dc tot trimti clipuri cu dovezile de ban...cred ca tu nu ai argumente si de asta trimiti aceste lucruri. Felicitari pentru un update de cacat ala B-zone.
 3. Habar n-am dc ai pus aia ca am fost banat :)))...tu nici nu stii motivul pentru care m-am banat ( Da, am jucat cu cod, care-i problema ? ) vreau sa zic ca acest update este de tot cacatul, de acum liderii o sa-si aduca toti codatii ca sa cucereasca turf-uri si sa primeasca gold, la ce staff incapabil avem pe 2 si cate favorizari sunt, acum o sa fie si mai rau.
 4. Quest interesant ! Aia cu gang-uri mi se pare o prostie, habar n-am cu ce ati gandit acest lucru, avand in vedere ca pe RPG2 ( chiar si 1, posibil ) se fac favorizari in mafie. Asa ca liderul o sa-si bage toti codatii in factiune ca sa ia 10k gold...si o sa ajungem ca mafiile de zile sa fie mult mai inactive, jucatorii stiind ca nu au sanse impotriva codatilor.
 5. K3nZ

  Nick: K3nZ[]TheGodFather Rank: 1 Motivul absentei: Posibil sa intarzii la primul war. Data warului: 02.02.2021 Alte precizari?: Retrag daca ajung. Numarul total de invoiri: 1/2
 6. Nume: K3nZ[]TheGodFather Rank: 4 Motivul invoirii: Poate sa pice net-ul Data warului: 14.01.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Vin la war.
 7. Nume: K3nZ[]TheGodFather Rank: 4 Motivul invoirii: Poate sa pice net-ul Data warului: 13.01.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Vin la war.
 8. Nick : K3nZ[]TheGodFather Rank : 4 Motivul invoirii: Nu am net Data warului : 06.01.2021 Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari : Daca revine, intru la war.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.