Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Stoony ToV

RPG Administration - Junior
 • Posts

  1140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Files posted by Stoony ToV

 1. SI Helper (RO/ENG)

  [RO]
  (・)Instalare:
  (!)Dezarhivați produsul
  (!)Întrați în folderul jocului și puneți fișierele (SI)Helper.ini / SIHelper(ByAkenX).cs în cleo
   

   
  Acest mod este conceput special pentru LSSI, LVSI și SFSI. Poți deschide meniul folosind comanda [/sih], unde vei găsi o varietate de comenzi utile cu instrucțiuni și funcționalități.
   
  (!) Funcționalități Principale:
  Detectează automat nivelurile jucătorilor și personalizează textul în funcție de nivelul lor. Interfață prietenoasă pentru instructori, ușor de folosit. Simplifică procesul de comunicare și anunțuri, făcând totul mai eficient. Modul conține 2 limbi (RO / EN), prin comanda [/mlang] poți schimba limba modului. Comenzi intuitiv concepute pentru a sprijini Instructorii din LSSI, LVSI și SFSI.  
  (・) Cum să Folosești:
  Deschide meniul folosind comanda [/sih]. Alege opțiunile dorite pentru a interacționa cu jucătorii. Folosind comanda `/altele` vei întâlni o varietate de comenzi folositoare.  
  (・) Moduri de Licențe Suportate:
  [/fishhelp] -- Se deschide un dialog cu comenzile pentru licența de Fishing. [/sailhelp] -- Se deschide un dialog cu comenzile pentru licența de Sailing. [/flyhelp] -- Se deschide un dialog cu comenzile pentru licența de Flying. [/weaphelp] -- Se deschide un dialog cu comenzile pentru licența de Weapons. [/matshelp] -- Se deschide un dialog cu comenzile pentru licența de Materials.  
  (・) Sfaturi de Utilizare:
  Folosiți cu moderație și respectați regulile serverului pentru o experiență optimă.  
  (・) Credite:
  Modul este realizat în întregime de AkenX  
  [ENG]
   
   

  46 downloads

     (6 reviews)

  Updated

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.