Jump to content

rTs Gillette

Member
  • Posts

    201
  • Joined

  • Last visited

About rTs Gillette

  • Birthday 11/25/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti
  • Hobbies
    Basketball si alte sporturi,PC,Limbile Straine.

Previous Fields

  • Real name
    Octavian

rTs Gillette's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

14

Reputation

  1. Da, am avut windows 10, la care flashuia monitorul cand isi dadea windowsul loading,tot asa cateodata flashuia cateodata nu, iar din ce imi aduc aminte pe win8 nu prea facea. Iar win 7 l am reinstalat de 2 ori.
  2. Nume:Gillette Ce problema ai?: cred ca este o problema cu placa video sau driverul placii video. O scurta descriere a situatiei: Cand intru pe youtube, sau intr-un joc etc. resursele intra in fastforwarding sau se blocheaza pentru 1-2 secunde si porneste foarte rapid( asta e pe youtube) Screenshot: https://vid.me/bmXJasta e video din Skyrim si https://vid.me/l1tt asta e pentru YouTube. Alte precizari: Am reinstalat driverul placii video de vreo 5-6 ori, am incercat si drivere mai vechi cu vreo 2-3 versiuni. Placa video Asus GTX650, a fost in service pentru o verificare completa si nu avea probleme. Mai are dati cand nu face asa. Sper sa gasiti o solutie.
  3. Salut, se poate sa imi recomandati si mie cateva programe de convertat din fisiere MXF in format .avi. Mai multe detalii: fisierele sunt recuperate de pe un card formatat(P2HD) si am nevoie de ele foarte urgent, doar ca sunt in format .mxf, mai precis 53 GB.1 si trebuie convertate. Va multumesc pentru atentie!
  4. Salutare, am si eu o problema in legatura cu SD Card Samsung SDXC de 64 de GB. Problema consta in : am avut ceva filmat pe el in jur de 60 de GB, si din greseala cineva a dat format cardului stergand totul de pe el pentru a fi refolosit. Exista vreo posibilitate ca acei 60 GB ( respectiv 60 GB de filmare video) sa fie recuperati cu vreun program? Astept o lunga lista cu programe am timp sa le incerc pe toate si voi fi foarte recunoscator celui care ma v-a ajuta. P.S: am folosit EasyUS data recovery wizzard si nu prea am avut succes, precizez ca fisierele sunt .mxf Spor!
  5. http://woobox.com/3xknvh/7zs7qc?r=ufp__6jcEkxjAn faca-se voua zilele limpezi da-ti un click aici va rog !
  6. Este exact ce am vrut, ii poti face backroundul negru si sa ii schimbi dimensiunile in 1136 x640?
  7. Nick: Gillete Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura):http://imgur.com/K13URLx Tema (In caz ca nu exista o imagine): Absolut, toate dungile negre sa fie inlocuite cu dungi facute dintr-un material auriu(cum e aurul adevarat daca se poate) http://imgur.com/jzIbv39 (acest material) Text: nu are text Dimensiuni: 960 x 920 Alte precizari: Astept creatia voastra ! Exista vreo posibilitate ca dimensiunea sa fie pentru wallpaperul unui Iphone?
  8. Cine are sa-mi dea si mie un beta key pentru Hearthstone ? PLZZZZZZ

    1. Pitiku LGZ

      Pitiku LGZ

      SI RASPUNSUL ESTE CACAT

    2. EuroStar

      EuroStar

      Gileto, add pe mess iustin_butnariuc. Vreau să vorbim.

  9. Cine are sa-mi dea si mie un beta key pentru Hearthstone ?

  10. Salut tuturor, acesta e ultimul meu post aici. Bafta in continuarea cu viata de gangster si sper sa ne mai revedem in game la o barfa ceva. A fost o perioada frumoasa cat am stat alaturi de voi. SAL! Jthink ne vedem in TF2
  11. Nick: Gillete Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Marti / Tuesday: http://postimg.org/gallery/bm8m9pb4/6987129a/ Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Joi / Thursday: http://postimg.org/image/7cuf0af07/d7376d7c/ Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Sambata / Saturday: am cerere Alte precizari: PA
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.