Jump to content

IP-urile serverelor RPG au fost modificate. Mai multe detalii aici.

BUG Fix ore jucate pe toate RPG-urile. Avem nevoie de feedback aici.

PrimaL

Photographer
 • Content count

  1147
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2254 Legendary

About PrimaL

 • Rank
  Whoever is trying to bring you down is already below you.
 • Birthday 03/28/2000

Contact Methods

 • Website URL
  https://primalrzv.tumblr.com/

Profile Information

 • Hobbies
  Filmmaker

Recent Profile Visitors

26685 profile views
 1. ''I always tell the truth, even when I lie.'' - Tony Montana (Scarface)

  1. ChristianS

   ChristianS

   Poza de profil spune tot <3

  2. PrimaL

   PrimaL

   Dacă aș face-o să fie și HD dupa noul update, ee :))

 2. ''De Niro is one of the greats. You ask him, he'll tell you.'' - Comedic masterclass by Sir Don Rickles.

 3. We miss you, legend.

 4. One of the most charming legends.

 5. Ce mai faci sefule, cum o mai duci? :))), btw schimba avatarul ca e urat :)))))

  1. Show previous comments  14 more
  2. woodstar

   woodstar

   Moonlight cu siguranta nu va fi uitat dupa ce s-a intamplat anul trecut. Este un film bun, chiar daca preferam La La Land. The Shape of Water nu cred ca va fi uitat, Pan’s Labyrinth, capodopera lui del Toro inca este discutat si astazi. Hans Zimmer a fost ok dar nu mi s-a parut la fel de memorabil precum Jonny Greenwood si coloana sa sonora din Phantom Thread. Molly’s Game tocmai deaia nu o sa castige, prea epuizant, iar James Ivory chiar merita, o sa fie cel mai in varsta castigator de Oscar, la 89 de ani. 

  3. PrimaL

   PrimaL

   De acord, doar ca eu comparam anii in care filme legendare nu au castigat fata de ani in care filme ok au fost castigatoare. Nu am spus ca Moonlight nu este bun, desi nu este pe gustul meu, am spus ca nu il putem considera un film legendar ce nu va fi uitat peste ani si ani. Del Toro la fel este un regizori bun, dar Nolan deja este legendar. Este printre putinii regizori ce au munca constanta in calitate. Nici Scorsese in cele 40 de filme ale sale nu se pot considera toate 40 foarte bune. Si Tom Hardy a spus ca mereu cand Nolan conduce, se stie de la inceput ca filmul va fi superb. E ca in cazul lui DiCaprio, care nu merita pentru The Revenant, dar merita pentru alte performante memorabile din trecut. La fel si Chris, nu merita neaparat pentru Dunkirk, insa pentru toate filmele exceptionale de-alungul anilor, in special Memento, Interstellar, TDK sau Inception merita acel trofeu.
   Cred ca e cel mai ''aprins'' an acesta.

  4. woodstar

   woodstar

   Scorsese are 24 de filme full-length. Nici unul nu e prost. Restul pana la 40 sunt documentare sau short-films. E bun Nolan, imi plac filmele sale dar nu se apropie de capodoperele lui Scorsese. Sunt filme inteligente, dar nu ma ating la inima. Sunt mai multi regizori-scenaristi moderni ce sunt mai capabili ca el cand vine vorba de scenariu: PTA, Tarantino, Coen Brothers. E bun, dar nu printre cei mai buni regizori all-time. Nu e nici in top 3 regizori ai momentului daca ma intrebi pe mine. Lumea il considera geniu pentru ca face filme ce sunt pentru minte. Inception are structura narativa buna si un scenariu cat de cat inteligent, dar in rest povestea e foarte slaba. Majoritatea timpului incearca sa explice cum sta treaba cu visele si conceptul acesta "inception". In loc sa ne lase pe noi sa ne dam seama de anumite chestii, el prefera sa ni le prezinte, iar astfel majoritatea mintilor mediocre il gasesc ca fiind un geniu. Incaodata, imi plac filmele sale, dar nu este atat de bun pe cat il face lumea sa para. Nici cand vine vorba de personaje nu o duce prea bine, singura data cand a avut succes a fost cu Ledger, iar acela a fost mai mult method-acting. In rest, performante bune dar nimic "wow". 

 6. A true genius.

 7. One of the most influential and flawlessly acted scenes in film history.

 8. The oscars are next for sure.

  1. woodstar

   woodstar

   Daca nu o face de oaie Academia iar. The Shape of Water si Dunkirk au si ele o cinematografie frumoasa. Dar toti banii mei sunt pe Roger! 

  2. PrimaL

   PrimaL

   Hoyte va lua si el curand daca va continua sa lucreze cu Nolan, insa Roger e deja la a 14a nominalizare, daca BAFTA nu au gresit, ar fi culmea si Oscarurile. Deakins e alaturi de Chivo cel mai mare DP ever.

 9. When you say cinematography, you say Roger Deakins.

 10. This year is finally his.

 11. An underrated legend.

 12.  

  1. Show previous comments  3 more
  2. PrimaL

   PrimaL

   Lewis in TWBB si Ledger in TDK sunt dupa parerea mea the best ale secolului 21. All time tot as merge pe Vito Corleone al lui Brando urmat de Ledger, Pacino ca Michael Corleone, De Niro ca Vito si dupa Lewis. Oricum ar fi, toate sunt cel mai bune si sunt diferite si unice. Oricum legat de Oscaruri, multi actori, regizori, DP, etc. dupa ce au castigat s-au culcat pe o ureche si nu au mai facut nimic de calitate. Mai bine 14 nominalizari ca Roger decat doua oscaruri si dupa sa nu mai faci nimic.

  3. woodstar

   woodstar

   Corect. Complet de acord cu ultima fraza.

  4. PrimaL

   PrimaL

   Roger a aratat constanta in tot ceea ce face. Oscarurile totusi nu prea mai inseamna nimic. Sunt filme ce nu au luat Best Picture spre ex sau actori ce nu au castigat si totusi raman in memoriile tuturor ca fiind legendare. TDK spre exemplu nu a luat Best Picture, dar este in top 10 all time clar, fata de alte filme ce au castigat si nu le mai tine nimeni minte. Conteaza impactul asupra audientei, lumea pe care o creezi, morala din povestea pe care vrei sa o spui care va fi marcanta pentru public.

×