Jump to content

florinhirceanu

Member
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    rares

florinhirceanu's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. Nick: Varus Rank: 2 Grupare: Assasin Plec pe ziua de :24.02.2014 Revin pe ziua de : 27.02.2014 Motivul pentru care lipsesc: Lucrari la romana si biologie,este mult de invatat Numar de inactivitate:Prima Alte precizari: Succes la waruri.
  2. Nick-name: Varus Rank: 2 Invoire pentru warurile din data: 17.02.2014 Motivul pentru care nu poti veni la waruri:Sunt racit Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 0/2 Alte precizari: Am intrat decat sa fac invoirea si am iesit bafta.
  3. Nick: Varus Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Luni / Monday: Invoit. Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Mari / Tuesday: Am luat crash la un scor,http://i.imgur.com/LHHjbIb.png Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Miercuri / Wednesday:http://i.imgur.com/d1LyScj.png Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Joi / Thursday: http://i.imgur.com/3Y3ucuz.png Alte precizari: Ma scuzati...Pentru problema cu crashul.
  4. Nick-name: Varus Rank: 2 Invoire pentru antrenamentul din data: 15.02.2014 Motivul pentru care nu pot veni la antrenamentul: Am fost plecat la meditatie. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 0/2. Alte precizari:Multumesc
  5. Nick:Varus Rank:1 Grupare:Arms Plec pe ziua de:- Revin pe ziua de:- Motivul pentru care lipsesc:Mi sa ars placa video si calcu este la reparat. Numar de inactivitate:2 zile Alte precizari:Ma scuzati pentru aceasta problema revin cat pot de repede,am posttat depe telefon deci sar putea sa mai fi gresit.
  6. Nick: Varus Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Luni / Monday: Nu am fost intrat in gang Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Mari / Tuesday: Nu am fost intrat in gang Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Miercuri / Wednesday:http://imgur.com/ykkrDMc http://imgur.com/c9jM6fx http://imgur.com/tYFVhX8 Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Joi / Thursday: Am facut cerere de invoire dar am putut veni decat la unu http://imgur.com/7lN6qJ8 Alte precizari: Este un inceput:)
  7. Nick-name:Varus Rank:1 Invoire pentru war-ul din data:30.01.2014 Motivul pentru care nu pot veni la war:A cazut rds-rcs din cartierul meu din cauza zapezi dar cum rezolva problema intru. Numarul invoirii din aceasta saptamana(x/2):1/2 Alte precizari:Sunt depe telefon ma scuzati pentru gresilele facute,am postat mai tarziu din cauza forumui incarcat si am venit la 7:30 din oras.Sper sa rezolve problema repede.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.