Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Octavian Mexico

Donator
 • Content Count

  2615
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

171 Extraordinary

About Octavian Mexico

 • Rank
  Aproape retras
 • Birthday 03/18/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ploiesti
 • Hobbies
  Gaming, football, basketball, film recording, Skating

Previous Fields

 • Real name
  Octavian-Iulian
 • RPG1 Nickname
  Octavian.Tavy

Contact Methods

 • Steam ID
  TavyMexico

Recent Profile Visitors

5080 profile views
 1. Octavian Mexico

  Apari la cei doi codati pe 72/72 datorita faptului ca i-ai promovat pe amandoi in functia de lider si i-ai ocrotit astfel incat cu toti sclavii lor sa isi duca la bun sfarsit suferinta. De aceea apari acolo In locul tau as fi refuzat acest lucru, mi se pare foarte umilitor
 2. Octavian Mexico

  Nu-l consider eu, dar daca un jucator a fost banat pentru coduri in mod repetat fara sa ia unban inseamna ca este codat. Am dreptate ?
 3. Octavian Mexico

  Sartor isi merita pozitia din plin acolo. Un favorizator de codati la functii.
 4. Nick-name: Octavian.Tavy Rank: 4 Invoire pentru war-ul din data: 07/09/2018 Motivul pentru care nu pot veni la war: Am multa treaba maine, vedem daca pot sa ajung. Fac preventiv. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari : -
 5. Octavian Mexico

  Nume: Octavian.Tavy Rank: 4 Nume candidat: [z]eko. Greseli: 0/3 Rezultat arme: 3/5 Rezultat (Admis/Respins): admis Alte precizari: Welcome !
 6. Octavian Mexico

  Nume: Octavian.Tavy Rank: 4 Nume candidat: Costantin[] Greseli: 0/3 Rezultat arme: 3/5 Rezultat (Admis/Respins): admis Alte precizari: Welcome !
 7. Nick-name: Octavian.Tavy Rank: 3 Invoire pentru war-ul din data: 03/08/2018 Motivul pentru care nu pot veni la war: Nu sunt acasa Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari : Ghinion.
 8. Nick-name: Octavian.Tavy Rank: 3 Invoire pentru war-ul din data: 01/08/2018 Motivul pentru care nu pot veni la war: Nu sunt acasa Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari : Ghinion.
 9. Octavian Mexico

  Nick: Octavian.Tavy Rank: 3 Data amenzii: 25/07/2018Suma depusa: 10.000$Dovada: https://imgur.com/a/esN6fWm Motivul(absenta/scor): Ghinion Alte precizari: Dyablox seful meu.
 10. Octavian Mexico

  La 7 ani era 1000/1000 la 10 ani o sa fie 0/0. Deci tot full, ca intotdeauna
 11. Octavian Mexico

  Nick: Octavian.Tavy Rank: 3 Data amenzii: 13/07/2018Suma depusa: 15.000$Dovada: https://imgur.com/a/yWGungo Motivul(absenta/scor): Ghinion Alte precizari: -
 12. Nick-name: Dyablox Rank: 2 Invoire pentru war-ul din data: 27.06.2018 Motivul pentru care nu pot veni la war: E peste program la job Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Multumesc!
 13. Octavian Mexico

  @CRistian din ZEWZEW Imi pare rau ca am facut duel cu un jucator care pe contul principal a fost banat petru coduri in repetate randuri. N am stiut ce cont principal ai.
 14. Octavian Mexico

  @Kelton Se mai gandeste cineva ca exista pe acest server si jucatori vechi, care, aparent, mai joaca si curat ? Ceea ce faci tu, sau voi, este jalnic, adica promovati codatii, deci nici nu am cum sa va explic. Uite cum vin toti terminatii de copii cu coduri aici spun ca e decizie buna, si de maine ii vezi in ganguri pe toti rupand codul. Voi ganditi doar sa cresteti numarul de jucatori in momentul acesta, asta e tot ceea ce faceti. Voi nici nu vreti sa reduceti numarul de codati, nu aveti nici macar o problema cu asta. De ce nu te ai gandit sa pui Level 50 la ganguri ? Sa scapi de genul acela de codati care zici tu ca intra continuu in acelasi gang ? Si ma amuza foarte tare combinatia dintre "cei 10 codati" si tolerarea absentei adminilor de la waruri. Cum crezi tu ca se vor bana 10 codati dintr-un gang plin de astfel de persoane, cand sunt 2-3 admini la waruri, in ultimele 3 zile (rpg 1) Cred ca a venit momentul sa spun stop la a mai juca pe aceasta comunitate, deja prea multe tampenii de genul acesta impotriva jucatorilor vechi. O sa mai stau cateva zile, sa ma amuz la ce degringolada o sa fie prin ganguri Mult succes la 1000/1000 codati.
 15. Nick-name: Dyablox Rank: 2 Invoire pentru war-ul din data: 27.06.2018 Motivul pentru care nu pot veni la war: E peste program la job Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Multumesc!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.