Jump to content

Vixx

Member
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About Vixx

  • Birthday 03/24/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Câmpulung Muscel
  • Hobbies
    Foreign Languages

Contact Methods

  • Skype
    robert.vixx

Previous Fields

  • Real name
    Robbert

Vixx's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. Nick: Vixx Nick-ul celui de-al doilea participant (daca exista): - Level-ul detinut: 10 Level-ul celui de-al doilea participant (daca exista): - Bara RPG sau poza cu [/stats]: Bara RPG sau poza cu [/stats] pentru al doilea participant (daca exista): - Subiectul interviului: Post-hunterii, dar și puțin din viața reală și despre situația serverului. Am citit si luat la cunostinta regulile prezentate mai sus: Da Alte precizari: Aș dori ca accentul să pice pe situația post-hunterilor. Vă mulțumesc mult!
  2. Nick-ul tău: Vixx Rank-ul tău: 1 (Candidate Paramedic) Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat(minim level 5): Motivul reclamației: DM, a intrat cu mașina între ambulanțe până a luat foc. Dovezile concrete(poze sau video-uri):
  3. Cred că ai punctat exact ceea ce trebuie. Asta ar trebui să înlăture orice urmă de nedreptate.
  4. Mulțumesc și pentru ”succes” și pentru ”WELCOME” Eu cred că m-am acomodat cât de cât cu voi Sunteți niște oameni buni, de treabă și care țin la glume, iar asta îmi place mult Sper să nu dau cu bâta-n baltă
  5. Ok atunci Văd eu cum rezolv și cu raportul și cu tot. ^_^
  6. Multă baftă la examene! Și eu aș face la fel, dar deja m-am atașat de unii dintre voi Oricum, cred că o să iau o pauză de o saptămână înainte de BAC.. Se poate chiar dacă am rank 1?
  7. Îmi place ideea ta. Și eu am pierdut astfel 2 comenzi. Apropo, salutare noilor colegi!
  8. Vixx

    Prezentare Vixx

    Nick-ul tau: Vixx Prenume: Robert Varsta: 19 Locatia: Câmpulung Muscel Ocupatie: Viitor Student Jocul(rile) preferat(e): Sa:mp, Age of Wulin (Wushu), League of Legends, Wonderland Online și DotA II Hobby-urile tale: Îmi place natura, limbile străine și cultura est asiatică. Interese: Mi-aș dori să fiu poliglot. O descriere despre tine: Sunt o persoană veselă, sociabilă, comunicativă care pune accentul pe valoarea unei persoane și care vede toate lucrurile dincolo de ambalaj. Mă consider o persoană atentă și calculată, deoarece îmi rezolv problemele în cel mai facil mod, dar fără a deranja persoanele din jur. Îmi place să primesc sfaturi și să le pun în aplicare. Obișnuiesc să lucrez în echipă, însă depinde cu ce fel de persoane, deoarece există și momente când ”echipa” te trage în jos. Având idei inovatoare și o bună putere de organizare, nu refuz niciodată ocazia de a coordona un grup, sau de a organiza anumite activități. De unde ai aflat de B-Zone Community?: Trăiască Google Alte precizari?: Sper să întâlnesc oameni comunicativi și realiști aici.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.