Jump to content

DuBois

Member
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Previous Fields

  • Real name
    DuBois

DuBois's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Hahaha, Royce admin de 2 lei. Am pierdut warul cu Pimps la intersectie si am dat "/report Sa il ia dracu de server" si hop ban permanent jignire + iar sustine ca am coduri. Admin frustrat ce esti, mori. Deja mi-a ajuns cu jocul asta sa imi bat capul cu peretii. Adminii le stiu pe toate. Si dupa ban imi sustin parerea Royce => "Sa il ia dracu de server". Ati facut 6 ani de existenta si tot 6 ani cu server de 2 lei, lag cat cuprinde. Bafta baieti si incercati sa va rezumati doar la waruri cum am facut eu, nu va mai pierdeti timpul pe rahatul asta de joc ca mai tarziu o sa regretati.
  2. Hai noroc baieti. Maine sunt waruri tot de la 13:00 sau s-a schimbat ora ? As avea si o mica rugaminte la voi. Daca sunt waruri tot de la 13:00 sa imi lase si mie cineva maine dimineata un PM pe forum si vad eu de pe telefon, ca sa nu mai intru degeaba pe joc. Multumesc frumos si va pup . Ne auzim maine.
  3. Salutare. Eu sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine ).
  4. A reusit Pimps sa ia HQ + inca un turf si gata mari vedete, pfff. Ati uitat cand nu ieseati din HQ => http://i.imgur.com/njXKt0H.png Eu am luat ban pentru ca intru / ies de pe turf si ca dau /report X are desync ... ca de, adminii nu gresesc si ce zic ei e sfant. Sper sa vada Kelton ce e de vazut si sa primesc unban.
  5. Asa. Invoiti-va toti ca mai pupati voi LV rosu cand o zbura porcul.
  6. Aplicati in gang si a doua zi la war ziceti ca nu puteti sa va treziti ? La ultimele 2 waruri din 29 am fost 24. Va bateti joc, ba ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.