Jump to content

Probleme tehnice pe serverele de sa-mp. Mai multe detalii aici.

Modificări ore jucate facțiuni + sloturi ganguri. Mai multe detalii aici.

 

Clarificări despre c-bug/c-shot aici.

Swibziro

Member
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About Swibziro

 • Rank
  Advanced member
 • Birthday 09/17/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Medias

Previous Fields

 • Real name
  Cosmin
 • RPG1 Nickname
  Swibziro
 • RPG2 Nickname
  Nu
 • RPG3 Nickname
  Joc
 • RPG4 Nickname
  Pe
 • MIX Nickname
  Servererele
 • CS 1.6 Nickname
  Astea

Contact Methods

 • Steam ID
  CosJ

Recent Profile Visitors

146 profile views
 1. Sunt frumoase. Insa vreau si cu efect daca se poate. Mai astept totusi si alte lucrari, cu alt font si alte fete, asa mai swag, tumblr ; si sa scrie totodata dedesupt de nume: B-ZONE.RO
 2. Display Name: Swibziro Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/403476-cerere-swibziro-avatarsemnatura/ Imagine (obligatoriu pentru semnătură):- Tema (În caz că nu există o imagine):Fete sexy, fete frumoase. Text: Swibziro si dedestupt B-ZONE.RO Dimensiuni: Le stiti voi Alte precizări: Multumesc frumos, astept creatiile voastre cu drag ! As dori daca se poate sa fie cu efect.
 3. Display Name: Swibziro Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil):Avatar/Semnatura Link către ultima cerere făcută (obligatoriu):- Imagine (obligatoriu pentru semnătură):- Tema (În caz că nu există o imagine): Fete sexy si frumoase la avatar / TYGA la signature. Text: Pe avatar vreau sa scrie Swibziro si dedesupt sa scrie B-ZONE.RO ( ceva asemanator cu Royal_FTW daca se poate) iar la semnatura sa fie o poza cu TYGA unde sa scrie Swibziro[LEGENDA] Dimensiuni:Le stiti voi. Alte precizări: Multumesc. Sa fie cu efect ca la Royal_FTW daca se poate cu scantei dinalea ce tasnesc.
 4. Orice ar fii suntem langa B-Zone. hai un +rep cine e de acord cu mine !!
 5. - Nume: Swibziro - Anunţ: In urma cu putin timp, mult iubitul nostru Paramedic, Lamaita1234, a fost promovat de catre liderul sau, Claudius, la rangul de Paramedic Ambulance Commander (4). Echipa News Reporters ii ureaza mult succes. Primul rand: In urma cu putin timp, mult iubitul nostru Paramedic, Lamaita1234, a fost promovat de catre liderul sau, Al doilea rand: Claudius, la rangul de Paramedic Ambulance Commander (4). Echipa News Reporters ii ureaza mult succes. - Dovadă: https://imgur.com/a/ZtBLG - Data publicării: 15/4/2018 - Tema anunţului: Promovare - Bara RPG a jucatorului: - Alte precizări: Felicitari ! Mii de scuze pentru ca primul rand a fost mai mare ca al doilea, chiar nu am sesizat, credeam ca nu trebuie sa aiba mai multe caractere nu sa nu fie mai lung ca scris, asta este, data viitoare o sa fiu mai atent, mii de scuze inca odata.
 6. - Nume: Swibziro - Anunţ: In decursul zilei de astazi, membrul factiunii Paramedics, Mr.Jastosky, a fost promovat de liderul sau, Claudius, la rangul de Assistant Chief Paramedic (6). News Reporters ii ureaza mult succes. Primul rand: In decursul zilei de astazi, membrul factiunii Paramedics, Mr.Jastosky, a fost promovat de liderul sau, Al doilea rand: Claudius, la rangul de Assistant Chief Paramedic (6). News Reporters ii ureaza mult succes. - Dovadă: https://imgur.com/a/5zaTx - Data publicării: 15/4/2018 - Tema anunţului: Promovare rang. - Bara RPG a jucatorului: - Alte precizări: Echipa News Reporters iti ureaza succes. Felicitari ! - Nume: Swibziro - Anunţ: In urma cu putin timp, mult iubitul nostru Paramedic, Lamaita1234, a fost promovat de catre liderul sau, Claudius, la rangul de Paramedic Ambulance Commander (4). Echipa News Reporters ii ureaza mult succes. Primul rand: In urma cu putin timp, mult iubitul nostru Paramedic, Lamaita1234, a fost promovat de catre liderul sau, Al doilea rand: Claudius, la rangul de Paramedic Ambulance Commander (4). Echipa News Reporters ii ureaza mult succes. - Dovadă: https://imgur.com/a/ZtBLG - Data publicării: 15/4/2018 - Tema anunţului: Promovare - Bara RPG a jucatorului: - Alte precizări: Felicitari ! Mii de scuze pentru ca primul rand a fost mai mare ca al doilea, chiar nu am sesizat, credeam ca nu trebuie sa aiba mai multe caractere nu sa nu fie mai lung ca scris, asta este, data viitoare o sa fiu mai atent, mii de scuze inca odata.
 7. sweetieee

   

 8. Cumpar euro clienti, peste 30e.

 9. Display Name: Swibziro Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar/Semnatura. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu):- Imagine (obligatoriu pentru semnătură):https://imgur.com/a/rrHLb Tema (În caz că nu există o imagine):Fete Text: Swibziro - RPG1.B-Zone.RO Dimensiuni:- Alte precizări:Astept lucrarile voastre. Pe semnatura vreau Swibziro - RPG1.B-Zone.Ro iar pe Avatar simplu Swibziro. As vrea si eu o gagica sexy la avatar. Multumesc.
 10. Marfa.
 11. Blanao.
 12. Multumesc de timecyc.
 13. Frumos, dar nu l-as folosi.
 14. Ba, imi place.
 15. E misto dar nu l-as folosi. Wolf4EveR mayor aprilie.
×