Jump to content

BAN SnoW

Donator
 • Content Count

  1163
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

226 Extraordinary

7 Followers

About BAN SnoW

 • Rank
  The chosen one

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  RPG2.B-Zone.ro

Previous Fields

 • Real name
  Vali
 • RPG1 Nickname
  SnoW.RPG2
 • RPG2 Nickname
  SnoW.
 • MIX Nickname
  -

Recent Profile Visitors

1131 profile views
 1. BAN SnoW

  Faceti si voi niste posturi aiurea sa va aflati in treaba si sa faceti un +1 pe forum cand voi nu aveti nici o treaba cu Rust desi vorbiti ca "e mort jocu" sau mai stiu eu ce rahat. @Bobo mai are vreo sansa sa revina serverul? Si daca nu, o sa incerc sa ajut si eu cu sponsorizarea. Asta daca citesti mesajul
 2. BAN SnoW

  Aparent nu se prea mai ocupa nimeni de server. Pacat, era frumos. Limita de 2 playeri in team, reclamatii nu se ocupa nimeni. Poate va ganditi si voi adminii sa recrutati ceva proaspat si sa va mai ocupati de serveru asta. Voiam sa jucam in team de vreo 8 persoane. Poate il faceti si vanilla.
 3. Paste fericit si voua baietii mei. Lasand gluma la o parte va urez un an nou plin de impliniri si bucurii!
 4. BAN SnoW

  Uneori se misca in lagut in rest un video ok, joci pe serverul b-zone de rust?
 5. BAN SnoW

  Nume în joc: SnoW.Numele celui reclamat: SnipeRO(fr)Descrierea situatiei: Pai limbaj vulgar pentru moment. Ar cam trebuii sa scapam si noi de acesti copii toxici care joaca pe server in team de cate 2x2 adica 4 daca nu stie snipe matematica, cand in regulament scrie clar 2. Se vede pe video ca sufera ca l-am omorat pe m0shu dupa ce ne-a omorat el ca l-am omorat pe prietenul lui. Deci eu zic ca e destul de clara situatia. Martori: Tot ce se vede in poze. Daca e nevoie dau si video.Poze/Video-uri: https://imgur.com/a/n83BqxKAlte precizari: Nu am nimic cu nimeni, dar cand esti toxic, nu e ok. Stiu ca, comunitatea rust e in general TOXICA (nu toti), dar eu zic ca sa incercam sa mai eliminam din virusi. Sa imi spuna si mie pe ce server de RPG e admin sa vin sa il salut. Se vede cand zice ca ii da iteme lu m0shu si se vede si cand zice ca el face team cu predator si m0shu cu middle :))))) deci team de 4
 6. BAN SnoW

  @Val0nn2001 este deschis
 7. BAN SnoW

  » Nick: SnoW. » Rank: 6 (UnderBoss) » Data: 24.12.2018 » Am dat test cu: Rafael01 » Test teoretic:(x/3): 0/3 » Test practic:(x/3): 0/3 » Rezultat final: Bine ai venit!
 8. Hai ca se poate. Nu e bai trece timpul usor.
 9. BAN SnoW

  @RW RefLex Varu si iLuSion. au fost adaugati pe blacklistul factiunii cu 1/2 avertismente.
 10. BAN SnoW

  Nume: SnoW.ELECTROSOC Rank: 2 Dovada: https://imgur.com/xJVyVXn Alte precizari:Bafta!
 11. BAN SnoW

  » Nick: SnoW.» Rank: 6 ( Under Boss)» Nick-ul celui reclamat: CruShHer99» Level-ul celui reclamat: 42 » Bara RPG a celui reclamat (cea mica): » Motiv: DM asupra unui membru TTC» Dovezi (ScreenShot/Video): https://imgur.com/vk0YLCX» Alte precizări: A fost adaugat pe BlackListul factiunii Tow Truck Company cu 1/2 Avertismente.
 12. BAN SnoW

  Cel mai bine, cum sa nu?
 13. Cei fa asta? Prea multa liniste strica.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.