Jump to content

Happy Halloween B-Zone. Detalii aici

Dăm drumul ediției 9 de Miss and Mister B-Zone. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

South Hutson

Member
 • Content Count

  368
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43 Excellent

About South Hutson

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 03/11/2001

Contact Methods

 • Website URL
  http://hutsart.tumblr.com
 • Skype
  artick.wcs

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  București

Previous Fields

 • Real name
  Mario
 • RPG1 Nickname
  Hutson

Recent Profile Visitors

4314 profile views
 1. Va salut pe toti, colegii mei! Bine v-am gasit Mi-era dor de acasa.
 2. South Hutson

  - Nume în joc: Hutson - Rang: 5 - Echipa din care fac parte: Ambele - Activitatea de la care mă învoiesc: Antrenament duminica 13.09.2020 - Număr de învoiri în luna respectivă: 1 - Alte precizări: Nu pot ajunge pentru ca sunt plecat de sambata seara pana duminica-luni dimineata, o sa am probleme cu somnul si nu stiu daca ajung la 14, ora la care oricum nu ajungeam de obicei.
 3. South Hutson

  La multi ani B-Zone!
 4. South Hutson

  - Nume în joc: Hutson - Rang: SFPD Captain (5) - Echipa din care fac parte: ambele - Activitatea de la care mă învoiesc: Antrenament - Număr de învoiri în luna respectivă: 1 - Alte precizări: dacă ajung o șterg. Retrag
 5. ai un tank dar n ai tupeu sa tragi

 6. South Hutson

  - Nume în joc: Hutson - Rang: 5 - Echipa din care fac parte: Ambele. - Activitatea de la care mă învoiesc: Antrenament 19.07.2020 - Număr de învoiri în luna respectivă: prima (1) - Alte precizări: Am uitat total de antrenament si sunt plecat pana luni de acasa.
 7. Cam inactivi pe topicu asta, clan.. de ce?
 8. South Hutson

  Ce usor rade lumea pe aici.
 9. South Hutson

  - Nume în joc: Hutson - Rang: 4 - Echipa din care fac parte: SWAT - Activitatea de la care mă învoiesc: Antrenament 05.07.2020 ora 14:00 - Număr de învoiri în luna respectivă: 1 - Alte precizări: idem alecs. Nu știu dacă pot ajunge la ora 14:00, dacă pot, am să retrag. RETRAG. Voi fi prezent.
 10. mama abi ce i ai dato lu veelea

 11. South Hutson

  Acceptabil.
 12. South Hutson

  E interesant update-ul, sper sa tina activitatea pe linia de plutire si sa motiveze playerii, si sa nu pice in coma de tot.. Felicitari!
 13. South Hutson

  E ok, dar ce PD nu foloseste NOS in 2020 in mod intentionat.. imi place sa pun si sirena si NOS-ul si sa merg pe contrasens fara /duty.
 14. South Hutson

  - Nume în joc: Hutson - Rang: 4 - Echipa din care fac parte: SWAT - Activitatea de la care mă învoiesc: Antrenament (21.06.2020) - Număr de învoiri în luna respectivă: 1 (prima) - Alte precizări: Sunt plecat mâine.
 15. South Hutson

  Slabutssss, dc dai cu copychat?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.