Jump to content

South Jomes

Member
 • Content count

  1512
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

100 Extraordinary

About South Jomes

 • Rank
  Hardships make or break people.
 • Birthday 05/05/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest, Romanian

Contact Methods

 • Yahoo
  daniel.cristian35@gmail.com
 • Steam ID
  http://steamcommunity.com/profiles/76561198333088474/

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  Jomes

Recent Profile Visitors

10076 profile views
 1. Display Name: South Jomes Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/368655-cerere-kinder-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Tema (În caz că nu există o imagine): https://imgur.com/a/v8bK6rL sau https://imgur.com/a/w7NTTnL Text: Jomes Dimensiuni: 150 x 300 Alte precizări: Doresc ca avatarul sa aiba un efect pe ea(.gif) si o margine de culoare gri. Cea mai frumoasa creatie primeste +10 la reputatie.
 2. Ai raport optional pana cand server-ul o sa functioneza cum trebuie.
 3. @Kelton, problema aceasta a aparut in urma optimizari? Cred ca mai aveti un backup la server si ati putea sa il bagati pe rpg2 sa vedeti daca server-ul mai primeste restarturi. Presupun ca s-au modificat multe lini de cod si este foarte greu de gasit problema, daca aceasta vine din gamemode. Nu exista un server_logs unde spune ce face fiecare jucator in parte?
 4. Pe Rpg4 nu reduce numarul de sloturi, doar pe rpg 1, 2 si 3. Pe Rpg1 chiar trebuie, sunt gang-uri cu 16 membrii si gang-uri cu 40.
 5. "Dorim să vă anunțăm că vom renunța în această lună la necesitatea efectuării unui anumit număr de ore jucate în cadrul facțiunilor cât și la renunțarea numărului de ore jucate necesar pentru a putea aplica într-o facțiune." Ce bine ca nu o sa mai iau rank down din cauza acestor ore de c****. Am avut 10 ore pe luna martie si s-a dus pe **** totul.
 6. Ai selectat pe ce vrei sa redai muzica? Ca in poza asta: https://imgur.com/a/MpuM2bc Si eu am la monitor functie de redare audio doar prin casti.
 7. Vorbesc in general despre server, nu despre actuala problema. Nu-mi mai bat capul cu tine ca te stiu, ai o latura unde dovedesti ca esti foarte incapatinat si nu o scoate nimeni cu tine la capatat, si o latura buna.
 8. @Kelton, in tot acest timp trebuia sa va implicati si in partea tehnica, au trecut foarte multi ani. Ca in exemplul tau, ca sa ajungi sa conduci o masina trebuie sa actionezi, nu sa stai degeaba. Eu vreau doar sa ma ocup de factiune cand am timp, nu cand merge server-ul. In ultimile luni problemele se inmultesc si dati dovada de incapabilitate.
 9. Vezi ca excesul de pupat in cur duce la carii.
 10. Am inceput sa-mi fac raportul la factiune dupa cum are server-ul chef, azi merge, maine pauza... Vreau sa-mi fac raportul cand am eu timp, nu cand are server-ul chef sa mearga. Deja stau bine, am primit rank down si urmeaza inca 2 FW-uri.... Administrati server-ul de foarte multi ani si voi inca nu stiti cum sa scriptati intr-un amarat de pawno, o asteptati pe "mama" sa va puna de mancare ca sa mai traiti inca o zi. @Bobo @Kelton
 11. La mine s-a salvat in ziua de 28 februarie, dar nu s-au resetat. Tocmai dupa 4 zile s-au resetat orele jucate cu tot cu putinele ore facute in martie.
 12. Numele produsului: Cont Origin Model: Origin Starea produsului: Perfecta Detalii despre produs: NFS PayBack Delux Edition Preţ: 15 euro Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Metoda de plată: Paysafe BTC Contact: PM Imagini: https://imgur.com/JrGnohk Alte precizări:
 13. Nume: Jomes Rank: Detective Raspuns: Da Motiv: Nu trebuie sa amestecam functia de admin cu cea a unui membru intr-o factiune. Sunt de acord sa nu fie sanctionat pentru ca nu-si face raportul, dar daca doreste sa aiba rang mai mare, trebuie sa faca ceea ce facem toti, rapoartele complete. Alte precizari:
 14. - Nume: Jomes - Rank: 1 - Suma: 40.000$ - Dovada (SS): https://imgur.com/bTk0afD - Motiv: Protect the vip
×