Luna Decembrie aduce pe serverele RPG Advent Calendar. Detalii aici.

Reducerile de Craciun au venit! Detalii aici.

 Anunt despre rapoarte de activitate, reguli sublideri, waruri sarbatori, legalizare moduri. Cititi aici.

Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

South Jomes

Member
 • Content count

  1453
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

65 Impressive

About South Jomes

 • Rank
  The chosen one
 • Birthday 05/05/97

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti, Romania

Previous Fields

 • Real name
  Daniel Cristian
 • RPG1 Nickname
  Jomes

Recent Profile Visitors

9682 profile views
 1. Nick : Jomes Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 15/12/2017 Lipsesc din motivul: nu pot ajunge la al doilea war Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Multumesc
 2. Nick: Jomes Rank: 1 Data antrenamentului pentru care vrei să te învoiești: 10/12/2017 Numar invoiri(x/y): 2/2 Motivul: Am treaba pe acasa si nu pot sa stau sa ma joc. Alte precizări: Salut
 3. Eu nu am intampinat acest bug si folosesc o rezolutie full hd.
 4. - Nume: Jomes - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Ultras South recruteaza jucatori cu vechime (minim level 60) si experienta pe server. Asteptam aplicatiile voastre pe RPG. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: Da
 5. Welcome! Oare reusim sa avem 75 de membri care nu se cearta intre ei?
 6. Nick: Jomes Rank: 1 (Private) Data antrenamentului pentru care vrei să te învoiești: 26.11.2017 Numar invoiri(x/y): 1/2 Motivul: Am treaba si nu pot sa ajung. Alte precizări: Multumesc!
 7. Nick: JomeS Plec pe data de: 5.11.2017 Revin pe data de:12.11.2017( chiar mai putin sau mai mult timp) Zile inactive:+-7 Motiv: Renovare. Alte precizări: Multumeac pentru intelegere!
 8. Exista acest hud pe internet?
 9. Nick-ul tau: JomeSServer: RPG 1Descrierea bugului: Nu se despawneaza masina si cand se spawneaza alta masina imi spune alt propietar.Screenshot(s):
 10. Posibil sa fie de la lagul excesiv.
 11. Welcome!
 12. Salutare! Mi-a facut placere sa va fiu membru. Mult succes la cat mai multe realizari in viata reala!
 13. Nick: Kinder. De ce doreşti să pleci din Ultras South?: Ma las de acest joc. Cum te-ai simţit în clanul Ultras South?: Foarte bine, chiar mi-a placut. Pacat ca nu am avut sansa mult mai devreme ca sa stau mai mult. Ce trebuie schimbat în clan?: Cred ca nimic. Alte precizări?: Mult succes! Multumesc pentru sansa!
 14. In ultimile mele cuvinte vreau sa va urez mult succes si sa aveti parte de mult noroc in viata. Bafta si sa ajungeti unde v-ati propus!
 15. Problema cu conectiunea poate sa fie de la distribuitor si nu de la tine. In caz ca problema este de la distribuitor o vor rezolva. Ai moduri?