Jump to content

Forumul a fost actualizat. Informații probleme moderatori aici

Search the Community

Showing results for tags 'procesoare'.

More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


  • Forum
  • B-Zone
    • Announcements
    • Community
    • Questions and answers
  • B-Zone Online
    • San Andreas Multiplayer
    • Counter-Strike 1.6
    • Counter-Strike: Global Offensive
    • Minecraft
    • Metin2
    • GTA V Network Servers
    • Rust Servers
    • Team Speak
    • Discord
    • B-Zone Radios
    • B-Zone clans & clubs
    • B-Zone championships
    • B-Zone clips
    • B-Night
  • IT Zone
    • Operating systems
    • Hardware
    • World Wide Web
    • Programming
    • Gadgets
    • Video Games
    • Design
  • Real life
    • Lifestyle
    • Entertainment
    • Sport
    • Auto/Moto
    • Space
    • Politics
    • History
    • Juridic
    • Newsletter
  • Discussions
    • Polls
    • Reviews
    • Funny stuff
    • Market
  • Trash can
    • Trash can
  • Very Important Person [VIP] - RPG3's [VIP] - Topic

Product Groups

There are no results to display.

Find results in...

Find results that contain...

Date Created

  • Start


Last Updated

  • Start


Filter by number of...


  • Start



Website URL



Steam ID



Real name

RPG1 Nickname

RPG2 Nickname

RPG3 Nickname

RPG4 Nickname

MIX Nickname

CS 1.6 Nickname

Found 1 result

  1. Viitoarele telefoane cu Android vor rezolva problema bateriei. Qualcomm a anuntat ca va forma un parteneriat cu Samsung pentru fabricarea urmatorului procesor Snapdragon 835. Este bazat pe procesul de 10nm FinFET, fiind cel mai mic ca dimensiuni. Conform Qualcomm, noul proces pe 10nm FinFET ofera cu 30% mai mult spatiu si cu 27% performanta mai buna si cu 40% consum mai mic. Reducerea dimensiunii va permite producatorilor sa faca device-uri mai mici si sa includa alte componente. Noul procesor va include si Quick Charge 4. Acesta promite o incarcare cu 20% mai rapida per total si o eficienta cu 30% mai buna fata de Qucik Charge 3.0. Astfel, o incarcare de 15 minute va duce procentajul bateriei de la 0 la 50%! Iar 5 minute de incarcare va oferi 5 ore de viata (calcul bazat pe o baterie de 2.750 mAh). De asemenea, Quick Charge 4 ofera o optimizare mai buna a bateriei, device-urile avand pana la 5 grade Celsius mai putin decat in cazul Quick Charge 3.0. Procesorul Snapdragon 835 va fi pe majoritatea telefoanelor de top din prima parte a lui 2017. Sursa: http://www.yoda.ro/smartphones/tehnologia-care-va-exista-pe-telefoanele-de-top-din-2017-tocmai-a-fost-anuntata-in-cat-timp-se-va-incarca.html

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.