F4L zooM. Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Nick-ul tau: Zoom. Descrierea bugului: Eu merg cu masina la viteza maxima si pe kilometraj imi arata ca am 4 km/h, a incercat si rizEa si tot asa ii facea dar lui ii aparea 0 km/h Screenshot(s): http://i.imgur.com/wO8Hc.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
nWo PaRcheTZeL Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Trebuia să te dai jos din mașină și să urci iar. Am pățit și eu așa. Stătea pe 0 km/h, dar kilometrajul adăugat de mine funcționa bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anaser Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Se intampla mai mereu,la mine nu se rezolva decat cu relog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCasian Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Cu un mic relog se rezolva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Sunt 2 posibilitati: Ai stat afk si s-a urcat cineva in masina ta in acel timp, cand tu ai revenit serverul stie ca acea persoana e in masina nu tu si va afisa statisticile lui (n-ai ce face). Ai desync si serverul nu iti mai primeste viteza si nu are cum sa o afiseze (n-ai ce face). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.