anghel Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Salut , ma bucur ca b-zone sa redeschis nou in fortza , dar vreau sa fie din nou ca acum 2 ani . In ce sens ma refer , mai mult de 40% sunt jucatori vechi adica ce-l putin 20-30 au auzit de Nepotul sau Snifel04(snifel probabil joaca si acum dar nu la fel de mult ca inainte) , infine ma refer despre server slot serverul are 40/40 iar seara ptr un slot e nevoie de o batalie de 10-15 min ce-l mult , sugerez marirea slot-urilor cu inca 20 slots , sper ca bobo sa fie de acord P.S stiu ca bani nu cresc in copac, voi cumpara vip si sper sa pot ajuta astfel Topic by maidaNEZU 2 ani vechime in comunitatea B-zone [Minecraft/TS3/SA-MP] Link to comment Share on other sites More sharing options...
siLvEr. Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Salut , ma bucur ca b-zone sa redeschis nou in fortza , dar vreau sa fie din nou ca acum 2 ani . In ce sens ma refer , mai mult de 40% sunt jucatori vechi adica ce-l putin 20-30 au auzit de Nepotul sau Snifel04(snifel probabil joaca si acum dar nu la fel de mult ca inainte) , infine ma refer despre server slot serverul are 40/40 iar seara ptr un slot e nevoie de o batalie de 10-15 min ce-l mult , sugerez marirea slot-urilor cu inca 20 slots , sper ca bobo sa fie de acord P.S stiu ca bani nu cresc in copac, voi cumpara vip si sper sa pot ajuta astfel Topic by maidaNEZU 2 ani vechime in comunitatea B-zone [Minecraft/TS3/SA-MP] Te inseli in privinta serverului si a lui Snifel si chiar Nepotu. Serverul a fost deschis acum 1 an si 9 luni, Snifel nu mai joaca acum nu are timp sa se joace si Nepotu nu a fost printre primi jucatori de pe server. Cat despre propunerea ta, se vor mari sloturile la 100 - 130 cand ajunge noul dedicat special pentru Minecraft pana atunci asteptam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehigh17 Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Imi cer scuze, dar chiar nu am ce face in privinta aceasta, vreau sa bag vip-urile dar serverul este instabil deja cum e acum... eu daca bag vip nu-i bag doar 2-3 lucruri si atat, am lucrat foarte mult la plugin-ul b-zone si credeti-ma ca acest lucru nu este foarte simplu... pentru update am pregatit un sistem de protectie foarte performant si mai multe lucruri FUN... din pacate repet nu prea mai pot baga nimic deoarece serverul este solicitat la capacitatea lui maxima. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts