iAdd Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Agentia de Pariuri Introducere: Dupa cum spune titlul, in acest topic se vor face pariuri pe anumite meciuri din fotbal. Voi posta zilnic 5 meciuri pentru inceput(voi alege echipe populare). Poti paria minim pe un bilet 10.000$ iar maxim pe un bilet 50.000$. Castigul se va calcula astfel: Suma pariata. + cota pe meciuri = suma castigata ex: 50.000$ + 7,50 = 375,000$ castigati. Daca se pariaza doar pe un singur meci, cota de injumatateste. Meciuri: (Cota)Meci1 Meci2(Cota) 11.11.2012: (4) Atalanta - Inter(1) (3)Concordia - CFR Cluj(1) (5)V. Constanta - Steaua Buc.(1) (5)FC Braşov - Pandurii Tg. Jiu(1) (1)Atl. Madrid - Getafe(7) 12.11.2012: (3)Real Madrid B - Huelva(2) (3)"U" Cluj - Rapid Buc.(1) (2)Wimbledon - York(2) (1)Chelmsford - Eastbourne(10) (2)Bradford PA - Gainsborough(2) Cum pariezi: Postezi dupa modelul de mai jos, si ma contactezi in joc. Daca castigi iti vei primi castigul in cel mai scurt timp. Meciurile se vor juca doar final(adica vom tine cont de scorul de la final).Biletul odata pus, nu mai poate fi retras. Nume: Level: Suma pariata: Meciurile pariate: Meciul X - Y (bate X/Y) Alte precizari: Daca aveti intrebari , dati-mi PM , ca sa nu facem SPAM aici. O sa revin cu edit in fiecare zi sa postez meciurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuseppe Capone aKa Buza Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Nu mai copia tot din topicul meu, incearca sa fi si tu original. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fab Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Nu mai copia tot din topicul meu, incearca sa fi si tu original. Ideea oricum nu este a ta. Este a lui [F4L]Blade. A avut o idee foarte buna dar sunt oameni ca voi care il copie... Gasiti si voi altceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuseppe Capone aKa Buza Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Ideea oricum nu este a ta. Este a lui [F4L]Blade. A avut o idee foarte buna dar sunt oameni ca voi care il copie... Gasiti si voi altceva. Inainte sa comentezi fara sa nu sti, Blade mi-a cerut permisiunea pe privat, si uita-te la data topicului cand este facuta(al meu este facut pe RPG2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.