Jump to content

[B-ZoneTV]The Mafia Movie!

Sheean
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: The Mafia

Gen: Actiune

Durata: 6:45 ( 6 minute si 45 de secunde )

Data lansarii: 26.11.2012

Scurta prezentare: "Lichidarea unui savant din Garda Nationala " mai multe gasiti in link-ul catre video!

Link catre clip :

http://www.youtube.com/watch?v=mdmb73g8ntc&feature=player_embedded

Programe Folosite:

1) Sony Vegas Pro 9.0C - Video Edit

2) Fraps 3.8 - Filmat

3) CamHack Sa:Mp - Camera Positions

Filmul e bun, dar am 2 lucruri de obiectat.

Nu imi place ca ai folosit melodia aia jazz... puteai sa o schimbi pe la minutul 1:50 pentru ca e mult prea lunga si plictisitoare, iar in ceea ce priveste actiunea, nu cred ca suna bine.

Zic eu ca ar fi fost bine daca lasai sunetele originale de la arme si nu puneai altele pentru ca suna cam ciudat, nu se disting bine sunetele provocate de celelalte arme.

In rest nu prea mai am nimic de comentat... ai filmat bine :-?? imi place inceputul si sfarsitul, cum ai cuprins luna si cladirile. Felicitari, dar este loc si de mai bine :)!

Este prea... mie lene sa ma uit... ( Prea plictisitor)

Doar pt. ca ai castigat COTM nu cred ca trebui sa fii si cu nasul pe sus :), ai fi putut foarte bine sa ii lasi o parere pentru ca este incepator, ca si tine de altfel; stiam ca trebuie sa te uiti la film inainte de a posta :-?, asta se numeste post hunting ceea ce ai facut.

Nici nu te-ai uitat si e plictisitor?

Scrie mai mare la sig c-ai castigat COTM :X:X:X:X:X:X:X:.

Actiunea e buna, da' in toata armata, doar doi soldati? Trebuia sa fie ceva mai multa "lupta" acolo...

Si, nu inteleg de ce nu l-au omorat pe savant, acolo pe loc. De ce l-au mai carat dupa ei... de ce l-au mai dus in cabana.

E bun pentru inceput, felicitari.

Esti cu nasu pe sus ca ai castigat COTM, stii de ce lai castigat? Pentru ca nu au fost postate alte videoclipuri asa ca nu sta cu nasu pe sus doar pentru un video facut in 30 minute in movie maker :-J. Daca chiar tii lene sa te uiti nu iti da nici o parere :), o zii buna

Mutlumesc, la urmatorul videoclip am sa incerc ceva mai frumos si multumesc pentru sfaturi!

Edited by Remirez

Ideea filmului este geniale, dar mai puteai sa mai adaugi cate ceva.La faza cu soldatii sunt de acord cu MrYonutz, in toata baza aceea militara doar 2 soldati /:)?

In fine felicitari pentur idee, si felicitari actorilor.

Faina idee dar mai trebuia ceva actiune, nu atat de monoton.Si melodia mai trebuia schimbata, de cand il fura pe doctor ar fi fost mai fain o melodir ritmata.Felicitari pentru munca depusa.

Esti cu nasu pe sus ca ai castigat COTM, stii de ce lai castigat? Pentru ca nu au fost postate alte videoclipuri asa ca nu sta cu nasu pe sus doar pentru un video facut in 30 minute in movie maker :-J. Daca chiar tii lene sa te uiti nu iti da nici o parere :), o zii buna

Mutlumesc, la urmatorul videoclip am sa incerc ceva mai frumos si multumesc pentru sfaturi!

Nu fii asa de sigur?Am dreptul de a imi exprima parerea.Oricine comenteaza, aici in calitate de vizionator. Si esti tu sigur ca au fost 30 de minute?

Din ce pozitie ma iei la misto?.Si daca analizezi mai bine lista videoclipurilor de pe toata luna au fost destul de multe , si bune , nu "Umpluturi" ca ale tale , daca tot atingi punctu mai sensibil.

Edited by TCristianAlex

Nu fii asa de sigur?Am dreptul de a imi exprima parerea.Oricine comenteaza, aici in calitate de vizionator. Si esti tu sigur ca au fost 30 de minute?

Din ce pozitie ma iei la misto?.Si daca analizezi mai bine lista videoclipurilor de pe toata luna au fost destul de multe , si bune , nu "Umpluturi" ca ale tale , daca tot atingi punctu mai sensibil.

Stai linistit ca nu o iau eu asta asa sentimental :-J. Si zici ca ai dreptul sa iti exprimi parerea ? Nici nu te-ai uitat " mie lene sa ma uit" inchidem subiectu :).

Faina idee dar mai trebuia ceva actiune, nu atat de monoton.Si melodia mai trebuia schimbata, de cand il fura pe doctor ar fi fost mai fain o melodir ritmata.Felicitari pentru munca depusa.

Multumesc

Aici daca postezi , dai un sfat sau felicital , nu ca ti-e lene sa te uiti .

P.s : Pentru inceput videoclipul e reusit , felicitari pentru munca depusa .

Edited by Pitikuuu

"Filmuleţul" e destul de lung, puteai să mai reduci cadre din drumul până la Area51, sau până la cabană ...

Totuşi, după cum zice şi MrYonutz, mai bine îl omorau direct când l-au găsit, nu să-l mai care după ei până la nu ştiu ce cabană, astfel mai scurtai şi din film.

Felicitări pentru muncă !

Edited by AndYs

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.