Jump to content

Unde ma aflu? / Gaseste locatia

Krysty
 Share

Recommended Posts

Sfarsitul editiei V

Editia VI

Cum a castigat el daca eu am fost primul? Ce inseamna asta?

Nickname: Euforiyia

Poza: http://postimage.org/image/e5hzhb22n/

Edited by Euforiyia

Citeste regulamentul de 5 ori si discutam.

• In poza facuta de voi trebuie sa apara chatul si radarul.
  • Poza trebuie sa fie exact ca cea postata de mine altfel nu se i-a in considerare.

• Apare chatul si radarul in poza mea.
  • Este exact ca a ta (la casa aia). Cat de exacta vrei sa fie? Vrei sa pun si zapada?

Am indeplinit aceste 2 conditii si cu toate astea, a castigat RoBBBy.

Te rog frumos sa-mi explici tu ce este gresit, ca eu sunt 'prost' si nu inteleg. Lamureste-ma tu!

Edited by Euforiyia

Sfarsitul editiei VI

Editia VII

• In poza facuta de voi trebuie sa apara chatul si radarul.
  • Poza trebuie sa fie exact ca cea postata de mine altfel nu se i-a in considerare.

• Apare chatul si radarul in poza mea.
  • Este exact ca a ta (la casa aia). Cat de exacta vrei sa fie? Vrei sa pun si zapada?

Am indeplinit aceste 2 conditii si cu toate astea, a castigat RoBBBy.

Te rog frumos sa-mi explici tu ce este gresit, ca eu sunt 'prost' si nu inteleg. Lamureste-ma tu!

Ai dat edit la 19:03, tu postasei la 18 prima data.

Sfarsitul editiei VII

Editia VIII

Sfarsitul editiei VII

Bai omule, poti sa-mi spui si mie de ce a castigat el si nu eu? El a dat edit! Ai spus ca nu este voie cu edit cand te-am intrebat! Eu cand am postat primul si am dat edit, nu am castigat. Acum cand altcineva a postat primul si a dat edit, a castigat. Deja dai dovada de nesimtire. Daca nu esti corect, numai fa eventuri.

Edited by Euforiyia

Bai omule, poti sa-mi spui si mie de ce a castigat el si nu eu? El a dat edit! Ai spus ca nu este voie cu edit cand te-am intrebat! Eu cand am postat primul si am dat edit, nu am castigat. Acum cand altcineva a postat primul si a dat edit, a castigat. Deja dai dovada de nesimtire. Daca nu esti corect, numai fa eventuri.

Deci tu chiar ai o problema, singura solutie e sa te duci la ma-ta si sa ii spui sa te mai nasca odata. Prietene, esti mult prea prost, sincer, tu chiar nu ai vazut ca a dat edit dupa 1 minut? Daca o singura data mai postezi aiurea vei primi warn up si / sau suspend.

Sfarsitul editiei VIII

Editia IX

Deci tu chiar ai o problema, singura solutie e sa te duci la ma-ta si sa ii spui sa te mai nasca odata. Prietene, esti mult prea prost, sincer, tu chiar nu ai vazut ca a dat edit dupa 1 minut? Daca o singura data mai postezi aiurea vei primi warn up si / sau suspend.

Sfarsitul editiei VIII

Editia IX

Sending report pentru jigniri. In primul rand, tu nu esti prieten cu mine, iar in al doilea rand, eu nu te-am jignit ca sa ma jignesti pe mine. Ca nu suntem deoseama si nu ne tragem de sireturi.

Spui ca a dat edit dupa un minut? Nu conteaza. Ai spus chiar tu ca nu este voie deloc sa dai edit. Nu-mi pasa, a dat edit. SS cu dovada: http://i.imgur.com/2Yayy.png

Rog un admin care da pe aici sa-i inchida topicul acestui individ pentru faptul ca nu-si respecta propriile reguli si sa-l sanctioneze pentru limbajul ofensator.

Faza cu edit-ul este pentru cei care posteaza inainte si editeaza dupa ce se uita pe radar-ul celuilalt, lucru ce probabil l-ai facut si tu. Ai postat la 18:03 si ai dat edit la 21:58, al 2-lea post fiind la 18:33. Sper ca te-am lamurit, daca nu, imi dai PM. Atata timp cat edit-ul este inaintea celui de al 2-lea post, nu este nicio problema.

Am dat edit, fiindca tu ai spus ca trebuie sa punem si radarul si chatul. El a dat edit dupa 1 minut, eu dupa 1 ora jumate. Ce conteaza daca e dupa 1 secunda sau 2? Conteaza ca a dat edit, iar tu ai spus ca nu e voie deloc. Nu ai precizat aceasta regula ca atata timp cat editul este dat inaintea celui de-al doilea post, se pune. Ai spus clar ca NU!

Edited by Euforiyia

Sending report pentru jigniri. Mai are si moderator si foloseste un astfel de limbaj.

A dat edit dupa un minut? AI SPUS CA NU ESTE VOIE DELOC CU EDIT! NU-MI PASA, A DAT EDIT. SS CU DOVADA: http://i.imgur.com/2Yayy.png

Rog un admin care da pe aici sa-i inchida topicul acestui individ pentru faptul ca nu-si respecta propriile reguli si sa-l sanctioneze pentru limbajul ofensator.

Faza cu edit-ul este pentru cei care posteaza inainte si editeaza dupa ce se uita pe radar-ul celuilalt, lucru ce probabil l-ai facut si tu. Ai postat la 18:03 si ai dat edit la 21:58, al 2-lea post fiind la 18:33. Sper ca te-am lamurit, daca nu, imi dai PM. Atata timp cat edit-ul este inaintea celui de al 2-lea post, nu este nicio problema.

Edited by Krysty xD

Man, pur si simplu am postat poza, ca sa ma asigur ca sunt primul care posteaza, apoi am editat fontul si culoarea scrisului.

Nu le-am editat din prima ca sa nu posteze altcineva inaintea mea. Care e problema ta?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.