Guest Darkyy64 Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Am si eu o problema...cand incerc sa pun sponge undeva unde chiar nu se intersecteaza cu nici un alt sponge imi spune ca toate protectiile au fost sterse,du-te si pune doar 1...eu am inceput sa joc pe b-zone de azi si nu primisem la inceput niciun item si mi-a dat apollonir mancare,sponge si arme...deci nu stiu ce are spongeul...help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehigh17 Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Am si eu o problema...cand incerc sa pun sponge undeva unde chiar nu se intersecteaza cu nici un alt sponge imi spune ca toate protectiile au fost sterse,du-te si pune doar 1...eu am inceput sa joc pe b-zone de azi si nu primisem la inceput niciun item si mi-a dat apollonir mancare,sponge si arme...deci nu stiu ce are spongeul...help Ok, a fost o problema din config, am rezolvat-o, imi cer scuze pentru neplaceri. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts