Guest Mowgly Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Mowgly ( eu) , Infrared158 , EternalRO (colegi) aveam o fortareata , casa pe un o insula de ciuperca . Am muncit din greu la ea si am avut cam toate chestiile. Astazi am intrat primul pe srv. dintre ei si nu am mai gasit nimic glowstone-ul spart liftul catre subsol unde aveam ferma de gaini,vaci,sugarcane,dovleci,carrots,potatoes,melons,fan , enchant,cesturile cu diamante, argint, etc. era astupat si nimic ramas acol jos. Iar jos la intrarea in fiecare camera era astupat cu obsidian , pana si portalul era astupat cu obisidna. Infrared158 a spart obsidianul de la portal si a mers in el si s-a trezit in casa unuia. A vazut si moderatorul Apollonir totul si a spus si acui era casa dar nu mai retin numele . Aveam protectia cu sponge si cesturile private dar tot am ramas cu nimic . PS: am dovezi am facut SS ! am incercat si sa le inspectam casa si neam luat dupa sunete si dupa numele ce leam vazut si am dat de posibilele noastre resurse deja plantate dovezi : SS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Pune te rog si SS-urile. Avem nevoie de dovezi pentru a putea lua o decizie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mowgly Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehigh17 Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Posibil sa fie din cauza zonei, deoarece din cate stiu, este doar 1 zona cu ciuperci care se auto-regenereaza... nu este cel mai sigur loc de casa, imi pare rau, dar nu prea va pot ajuta in vedere ca logurile la blocuri au fost scoase... Pentru ajutor sumplimentar PM pe forum sau /report in joc. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts